Mesaje de ziua de naștere pentru SORA mai MICĂ

Astăzi este ziua de naștere a SURORII tale mai MICI. Noi îi dorim «La Mulți Ani și o viață frumoasă». Iar tu urează-i un mesaj frumos și original. Pe această pagină sunt adunate mesaje de felicitare pentru ziua de naștere a surorii mai mici.

mai Mică:

mai Mică
Draga mea soră mai mică, astăzi – de ziua ta de naștere vreau să-ți doresc tot ce e mai bun pe această lume. Să fii fericită, visătoare, să ai o viață dulce ca ciocolata, colorată în cele mai frumoase și vii nuanțe. La mulți ani, scumpa mea!

Dragă surioară, este atât frumos să te văd cum crești. Mă bucur de rezultatele tale, te văd cu fiecare zi tot mai bună, mai frumoasă. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să rămâi la fel de plină de viață, optimistă, ambițioasă și, pur și simplu, extraordinară. Fii fericită! Fie ca dorințele tale să devină realitate! La mulți ani!

Dragă surioară mai mică, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi mereu sinceră, gingașă, naivă uneori. Să zâmbești mult, să visezi și să te îndrăgostești de un om minunat. La mulți ani!

Felicitări, surioară dragă. Deși ești mai mică decât mine, eu îți doresc să te simți mereu un om mare, de succes, sigură pe propriile forțe. Scumpa mea, îți urez să zâmbești mai des și să te bucuri de fiecare moment. La mulți ani!

Dragă surioară, la mulți ani! Îți doresc să ai o soartă minunată, lipsită de probleme și griji. Să te bucuri de grijă, să te îndrăgostești, să iubești și să te lași iubită. Surioară, îți doresc ca în fiecare zi să ai dispoziție minunată, să vrei să cânți și să dansezi, să te bucuri cu adevărat de viață. La mulți ani!

Scumpa, draga mea surioară, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Sufletul meu, eu îți doresc ca în fiecare zi să strălucești asemeni unei raze de soare. Fie ca destinul să-ți ofere tot ce e mai bun, să trăiești fericită. La mulți ani!

Scumpă surioară, de ziua ta de naștere îți doresc tot ce e mai bun. Să pășești sigură prin viață, să treci cu ușurință orice obstacol, să fii mereu fermă pe pozițiile tale. Draga mea, fie ca totul în viață să-ți meargă bine, în ochii tăi mereu să sclipească speranța și fericirea. La mulți ani!

Extraordinara mea surioară, te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să trăiești viața așa cum vrei tu, să te bucuri de oameni minunați alături, să ai parte de aventuri și călătorii de neuitat. Fii fericită, crede în visurile tale, bucură-te din plin de viață. La mulți ani!

Dragă surioară, tu ești pentru mine o adevărată comoară. Te felicit cu ocazia zilei de naștere, îți doresc să ai doar oameni buni în preajmă, întâlniri frumoase și evenimente care să-ți bucure sufletul. Învață în fiecare zi, dansează și fii fericită. La mulți ani!

Scumpa mea surioară, draga mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca zâmbetul tău să nu dispară niciodată de pe față, toate ideile și planurile tale să se transforme în realitate. Rămâi la fel de frumoasă, iar cu fiecare zi fii mai înțeleaptă și mai bună. În inima ta să înflorească dragostea, sufletul tău să fie liniștit și în armonie. La mulți ani!

Dragă surioară, te felicit din tot sufletul cu prilejul zilei de naștere. Fii mereu ambițioasă, încrezută în forțele proprii. Draga mea, fie ca viața să-ți ofere multe oportunități, să-ți aducă motive de bucurie în fiecare zi, să ai parte de aventuri de neuitat și oameni buni alături. La mulți ani!

Dragă surioară, la mulți ani! Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc fii mereu veselă, plină de viață. Fie ca orice moment complicat să treacă ușor, iar zile fericite să fie cât mai multe în viața ta. Bucură-te de fiecare clipă, trăiește intens orice moment.

La mulți ani, surioară. Îți doresc să crești mare, să înflorești, iar când va veni timpul – să te îndrăgostești cu adevărat. Mult succes, bucură-te de viață, crede în visurile tale. Fii fericită, draga mea!

Draga, scumpa mea surioară mai mică, te felicit din tot sufletul cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii frumoasă ca o regină, o femeie de succes, să fii lider în toate, să obții toate trofeele. Fii atrăgătoare și cochetă. La mulți ani!

Scumpă surioară, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Draga mea, fericirea mea, îți urez să ai o viață ca în povești, să fii eroina romanului vieții tale, să fii asemeni unei stele strălucitoare. La mulți ani!