Mesaje pentru CUMĂTRA de ziua de naștere de la cumătri


de la Cumătri:

de la Cumătri
Îți dorim bogăție și abundență, realizarea talentelor și ideilor. Ziua ta de naștere o sărbătorim împreună cu cei mai de încredere și dedicați oameni din jurul tău. Să zâmbească fericirea cu siguranță, pentru că cel mai bun premiu ți-a fost acordat de destin. Îți dorim miracole neobișnuite, iar orice dorință să devină realitate. La mulți ani!

Viața noastră este asemănătoare cu viața florilor – apărem pe lume, înflorim, ne ofilim și murim, lăsând în urmă sămânța copiilor noștri. Doar florile artificiale rezistă mult timp și ne bucură, dar dispar pentru totdeauna. Dragă cumătriță, să ridicăm paharele pentru ca tu să fii la fel de fermecătoare și frumoasă ca un trandafir delicat, și la fel de rezistentă ca o floare artificială. La mulți ani!

Cumătră noastră iubită, fără de preț și dragă, îți urăm din toată inima La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere și te îmbrățișăm cu dragoste! Toate dorințele noastre se rezumă la un singur lucru: să fii cea mai fericită persoană de pe Pământ! Ești mândria noastră și bucuria infinită, să domine întotdeauna armonia, căldura, tandrețea și dragostea reciprocă în viața ta! Oriunde te-ai afla, ai grijă de tine și prețuiește-te, te iubim!

Draga noastră cumătră, la mulți ani de ziua ta! Îți dorim longevitate și optimism, căldură, generozitate și harul divin! Să ai întotdeauna o dispoziție bună, o stare de sănătate excelentă și timp petrecut minunat. Știi că noi, cumetrii tăi, suntem mereu pregătiți să ajutăm și să susținem, sună-ne oricând! Suntem aproape!

Dragă cumătriță! Felicitări cu cea mai importantă sărbătoare din viața ta, draga noastră! Îți dorim să atingi orice obiective, să fii fericită, să ai bunăstare, echilibru emoțional, mai multe întâlniri calde cu membrii familiei. Trăiește ușor și ia tot ce-ți oferă viața, pentru că pentru noi ești cea mai bună și meriți fericirea!

Draga mea cumătră, fie ca toate problemele și greutățile vieții să rămână în afara ei, iar soarele să te încălzească cu razele sale cât mai des. Să ai putere, zâmbete și admirație în viață. Iți doresc ca ochii tăi strălucească cu o lumină puternică, umplând totul în jurul tău cu afecțiune și bucurie. Să rămâi la fel de înțeleaptă, empatică și fermecătoare. Te iubim și te apreciem foarte mult.

Dragă cumătră, astăzi ești deosebit de drăguță. Ca de obicei, nu te gândești la tine, ci la faptul că toată lumea să se distreze și să fie bine. Astăzi permite-ți să te relaxezi, să ne lași pe noi să avem grijă de tine. De ziua ta de naștere trebuie să fii inundată de razele de felicitări și cadouri. Bucură-te la maximum! Permite-ți să fii fericită!

Draga noastră, minunată, frumoasă și iubită cumătriță! Îți urăm din toată inima La mulți ani! și te îmbrățișăm cu afecțiune! Ești o femeie extraordinară, o inteligență ieșită din comun; îți dorim din toată inima cele mai bune momente, iubire infinită din partea celor dragi, tinerețe veșnică și frumusețe strălucitoare! Să strălucești mereu cu privirea ta adâncă, plină de o lumină orbitoare și fericită!

Draga noastră și neprețuita cumătră, o persoană valoroasă și apropiată familiei noastre, îți urăm din toată inima un sincer la mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere mult așteptată! Vrem să-ți mulțumim pentru căldura inepuizabilă pe care o aduci în relațiile noastre de prietenie și să-ți dorim să ai o sărbătoare în fiecare secundă a vieții, atât în momentele mici, cât și în cele importante, întotdeauna luminoasă, plăcută și dorită. Să fii fericită!

Cumătra noastră iubită, frumoasă și adorată, îți urăm din toată inima un călduros La mulți ani și te îmbrățișăm cu bucurie! Îți dorim doar cele mai uimitoare, pozitive și energizante emoții! Fie ca fluturii să atingă cu delicatețe sufletul tău cu aripile lor și să creeze o melodie neobișnuită, subtilă și sofisticată a iubirii reciproce! Fii fericită!

La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Cu o zi a îndeplinirii tuturor viselor! Cea mai iubită și veselă cumătră a noastră, să se înmulțească de zeci de ori toate dorințele frumoase și bune astăzi. Îți dorim ca fiecare din pașii pe care îi faci să fie însoțiți de bucurie și să te conducă spre succes în toate încercările viitoare!

Cumătră! Am devenit rude prin această sfântă tradiție! Așadar, să sperăm că acestă rudenie ne va aduce numai emoții pozitive și pline de bucurie! Îți urăm La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim să fii binecuvântat(ă) cu bunăstare și o stare de spirit excelentă. Să fie casa ta întotdeauna plină de bucurie, râsete și, dacă vor fi lacrimi, să fie doar de fericire. Ei bine, suntem întotdeauna pregătiți să împărtășim aceste bucurii cu tine!

Astăzi este ziua de naștere a cumătrei noastre. O felicităm din toată inima! Un lucru bun ne-a unit deja și sperăm că vom avea multe alte planuri comune. Fii sănătoasă și de succes. Să strălucească totul în viața ta cu lumina soarelui. Să fie întotdeauna cald și fericire în suflet. Felicitări din toată inima!

Ziua de naștere vine la noi și vrem să o evidențiem din toate zilele. Ziua ta de naștere, draga mea cumătră, se evidențiază nu numai în calendarul tău, ci și în cel al familiei noastre. Așteptăm cu nerăbdare să auzim vocea ta fericită și plină de bucurie în această zi! La mulți ani! Fii sănătoasă și mulțumită de cei din jurul tău, emană pozitivitate și bucură-ne mai des cu prezența ta.

Cumătriță, La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Noi, cumătrii tăi, îți dorim aventuri amuzante, petreceri zgomotoase, succes uimitor, discuții sufletești, călătorii interesante, surprize plăcute, buchete enorme, cadouri uimitoare și victorii răsunătoare! Viața este minunată, să ne bucurăm de ea împreună!

Scumpa și prețioasa mea cumătră, cu ocazia zilei tale de naștere îți transmit din toată inima felicitări! Nu există o femeie asemenea ție pe lume. Primește admirația mea sinceră și recunoștința, venită din adâncul sufletului! Să-ți strălucească ochii de fericire, de mister și de frumusețe feminină, de tandrețe, de dragoste, de razele încrederii și bunătății, de îmbrățișările calde și de bucuria adevărată!

Draga mea cumătră! Te felicităm cu ocazia acestei sărbători pline de căldură, Ziua ta de naștere! Îți dorim să înflorești și să te bucuri de viață, să fii fericită, sănătoasă și frumoasă mereu. Cumătrii tăi iubiți.

Draga mea și adorabila cumătră, femeie bună și frumoasă! Îți urez din toată inima un sincer „La mulți ani!” cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc doar lucruri bune și luminoase: sentimente puternice, oameni nobili în jur, căldură și confort acasă și o energie creatoare infinită! Sper ca toate visele tale să se îndeplinească și să te facă fericită!

Cumătra mea! Cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc ca viața să îți ofere mai multe amintiri plăcute, o mare fericire și bucurie, prieteni loiali și însoțitori de încredere, inspirație și succes în toate activitățile tale, bunăstare și armonie! La mulți ani, cu cele mai plăcute, luminoase și cele mai bune urări!

Draga noastră cumătră, la mulți ani de ziua ta de naștere! Să strălucești și să te bucuri de fiecare clipă, să impresionezi pe toată lumea cu frumusețea și farmecul tău! Sper ca viața ta să fie fabuloasă și magică, plină de momente fericite și evenimente interesante! Să ai mereu o dispoziție veselă, energie pozitivă, emoții calde și ochii strălucitori de fericire! Fiecare nouă zi să-ți aducă entuziasm și zâmbete! Te îmbrățișăm, cumătru și cumătra!