Mesaje pentru CUMĂTRA de ziua de naștere de la cumătru


de la Cumătru:

de la Cumătru
Îți dorim bogăție și abundență, realizarea talentelor și ideilor. Ziua ta de naștere o sărbătorim împreună cu cei mai de încredere și dedicați oameni din jurul tău. Să zâmbească fericirea cu siguranță, pentru că cel mai bun premiu ți-a fost acordat de destin. Îți dorim miracole neobișnuite, iar orice dorință să devină realitate. La mulți ani!

Draga mea cumătră, în această zi minunată ai venit în lumea noastră. La mulți ani, draga mea! Îți doresc să simți iubirea și sprijinul Creatorului în fiecare zi, în fiecare clipă a vieții. Să lumineze drumul tău prin viață credința în Hristos, iar îngerul tău păzitor să te protejeze și să te ajute mereu! Trăiește o viață curată și dreaptă, sănătoasă și fericită; fie ca dragostea și prosperitatea să domnească în familia voastră!

Felicitări cu ziua de naștere, draga mea cumatra! Să-ți încălzească soarele sufletul în această zi minunată, să te umple de energie și bucurie! Să-ți sublinieze rochia de sărbătoare frumusețea și eleganța! Să fii premiată de conducere și să-ți organizeze colegii o mare petrecere în cinstea ta! Bani, prosperitate, sănătate, noroc și tot ce este mai bun pentru tine! Te iubesc!

Draga mea cumătră, cea mai incredibilă, cea mai bună dintre cele mai bune, zâna bunei mele dispoziții și cea mai fermecătoare dintre femei, te felicit din tot sufletul cu ziua ta de naștere și te strâng puternic în brațe! Draga mea, fie ca să se împlinească toate visele! Să strălucească mereu ochii tăi uimitori de fericire, iar frumusețea și căldura inimii tale să provoace invidia dușmanilor!

Draga mea cumătră, optimismul tău, simțul umorului și hotărârea ta te ajută să treci peste momentele dificile din viață. Știi să fii de ajutor prin cuvânt și faptă. Îți doresc cu sinceritate succese incredibile în toate începuturile tale! Să ajungi cu o viteză cosmică la tot ceea ce îți dorești! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Săptămâna aceasta destinul să îți dea cheile de la ușa numită fericire! La mulți ani de ziua ta!

Draga mea cumătră, ești frumoasă ca o floare, strălucești ca soarele. Ești luminată, bună și fermecătoare. Ai tot ce îți trebuie pentru a trăi cu bucurie și a te bucura de momentele frumoase și de surprizele plăcute pe care destinul ți le-a pregătit. Să fie așa mereu. La mulți ani de ziua ta! Pur și simplu, să fii iubită, veselă și foarte fericită!

Draga mea cumătră, La mulți ani! Îți doresc să ai dulapul plin cu haine la modă, să ai o cutie mare plin cu bijuterii, să porți o haină de blană nouă în fiecare zi a iernii și să faci toți bărbații să se uite la tine admirativ. Și astăzi îți doresc să arunci aspiratoarele și oalele sub pres și să sărbătorești în stil mare!

La mulți ani, draga mea cumătră! Să fii înconjurată de flori în această zi. Nu există o persoană mai apropiată decât tine; căldura, înțelegerea și blândețea ta fac minuni. Vreau ca viața ta să fie netedă, luminoasă și frumoasă. Să ai oameni devotați și loiali în viața ta. Fii fericită!

Draga mea cumătră, din tot sufletul, cu o sinceră bucurie îți urez La mulți ani în această zi binecuvântată a nașterii tale! Să nu cunoști niciodată tristețea și durerea, ci să rămâi mereu liniștită și în armonie cu tine însuți, cu oamenii, fără resentimente și răutate! Să fie plină casa ta de compasiune, iubirea celor apropiați, prosperitate și speranță frumoasă!

La mulți ani, draga, buna și scumpa mea cumătriță! Cu cele mai sincere și călduroase dorințe din inimă, vreau să îți exprim afecțiunea mea față de tine. Să iubești și să fii iubită în propria ta casă, să te bucuri de adevărata loialitate, fericirea extraordinară și încrederea reciprocă, să ai o inimă mereu tânără și un spirit plin de energie și un optimism nesfârșit pentru a câștiga!

Draga mea cumătră, La mulți ani! Îți doresc să rămâi mereu o gazdă primitoare și generoasă, o femeie simpatică și înțeleaptă! Să ai mai multă bucurie în viață, să fii surprinsă de lucruri plăcute și să experimentezi evenimente interesante! Să fii respectată și apreciată de colegi și de șefi! Să ai mereu suficient de bani, iubire și atenție! Fii fericită!

Draga mea cumătriță! Astăzi este o zi minunată, ziua ta de naștere! Și asta înseamnă că astăzi am dreptul deplin să te laud și să îți fac complimente. Dar în acest caz, acestea nu vor fi deloc măgulitoare, ci doar adevăruri. Ești frumoasă și încântătoare. Să rămâi mereu așa!

La mulți ani, cumătră minunată! Îți doresc să găsești fericirea feminină și să găsești drumul corect în viață. Să domnească întotdeauna o atmosferă bună și veselă în casa ta și să strălucești de bucurie, frumusețe și delicatețe. Îți doresc să poți să îți îndeplinești cu succes și în întregime toate planurile și sarcinile, iar eu, cumătrul tău, voi veni mereu în ajutor în momentele grele!

Draga mea cumătră! Îți urez un călduros La mulți ani! Lumea ar arăta palidă și plictisitoare fără tine. Odată cu nașterea ta, ai colorat-o în culori vesele și pline de viață. Să ai o viață plină de evenimente pozitive și incitante! Îți doresc să îți păstrezi frumusețea, energia, tinerețea și bucuria pentru mulți ani înainte! Niciodată să nu uiți că sunt gata să te ajut sau să îți fac companie în orice moment.

Cea mai drăguță cumătră a mea, îți urez La mulți ani din toată inima, te îmbrățișez strâns, cât îmi permit puterile! Ești o persoană minunată și frumoasă, sufletul petrecerii și un om foarte dragut, aș vrea să-ți doresc atât de multă fericire, cât poate să încapă în inima ta! Să ai mereu aceeași veselie în ochi și un zâmbet fermecător pe buze!

Draga mea, cea mai iubită, cea mai empatică și binevoitoare cumătră! La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să întâlnești numai oameni sinceri, onești și buni în călătoria ta prin viață. Să ai parte de fericire, sănătate și iubire! Să se vadă mai des bucuria în ochii tăi! La mulți ani!

Felicitări, cumătra! Cred în faptul că viața ta va fi luminată, lipsită de griji și plină de bucurie! Să ai în jurul tău oameni binevoitori, îngerul tău păzitor să te protejeze și să-ți sugereze soluțiile potrivite! Amintește-ți că poți oricând să îmi ceri ajutorul și sprijinul, pentru că sunt cumătrul tău! Fii sănătoasă, fericită, să se îndeplinească toate dorințele tale cele mai arzătoare! La mulți ani!

La mulți ani, cumătra! În acest moment minunat și plin de bucurie, îți doresc să fii tu steaua ta la propria ta sărbătoare! Să ai un suflet deschis pentru dorințe bune și importante, să umpli inima cu pozitivitate și lumină! Să ai sănătate, armonie și succes în toate eforturile tale! Amintește-ți că ești o persoană minunată și trăiește-ți viața îndrăzneață și plină de culoare pe deplin!

Draga mea cumătră! Astăzi mă bucur de succesele tale și îți urez La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere. Tradițional și sincer îți doresc bunăstare, bucurie, fericire, prieteni de încredere și prosperitate. Rămâi fidelă țelurilor tale, te îndrepți în direcția corectă! Primește felicitările noastre și bucură-te de fiecare moment al vieții tale! Al tău cumătru sincer și plin de bucurie de viață.

Cumătră, La mulți ani de ziua ta de naștere, draga mea! Nu te întrista că ai îmbătrânit cu un an, pentru tine, care ești plină de viață, energică și simpatică, ce înseamnă câțiva ani? Ești ca un fruct mai strălucitor, mai frumos și mai suculent în fiecare an. Îți doresc un sac de bani, un car de bucurii, un camion de noroc și o mulțime de sănătate! Dacă te simți singură, cheamă-ne în vizită, vom fi aici pentru tine!

Draga și scumpa mea cumătră, îți urez din toată inima La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere, să fie binecuvântată de Dumnezeu! Să ai un cer curat ce să strălucească peste tine cu căldură și credință; să-ți fie mereu alături îngerul păzitor, care să-ți ofere ajutorul în momentele necesare; să iubești și să ai nădejde cu sfințenie, și să le primești ca și cum ar fi stăpâne în casa ta. Să te binecuvânteze Domnul, să fii fericită și plină de bucurie!

Ridic paharul pentru cea mai fermecătoare cumătră din lume. Să trăiască sărbătoarea zilei tale de naștere și energia pozitivă pe care o emani! Să trăiască frumusețea ta uluitoare și lumea interioară extraordinară, la atingerea căreia totul devine mai luminos, mai bun și mai interesant în jurul tău!

Viața noastră este asemănătoare cu viața florilor – apărem pe lume, înflorim, ne ofilim și murim, lăsând în urmă sămânța copiilor noștri. Doar florile artificiale rezistă mult timp și ne bucură, dar dispar pentru totdeauna. Dragă cumătriță, să ridicăm paharele pentru ca tu să fii la fel de fermecătoare și frumoasă ca un trandafir delicat, și la fel de rezistentă ca o floare artificială. La mulți ani!

Cumătra mea minunată, La mulți ani cu ocazia zilei de naștere! Ridic paharul în cinstea ta, draga mea, și îți doresc din toată inima: să fii mereu veselă și plină de bucurie, să luminezi lumea cu zâmbetul tău strălucitor! Eu îți doresc doar una: să fii fericită și să ai numai iubire și bunătate în jurul tău. Ridic paharul pentru sănătatea ta, frumusețea ta, norocul, să ai o viață plină de lumina, infinit de lungă! La mulți ani!

Draga mea cumătriță, îți doresc sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să trăiești într-o atmosferă plină de dragoste și bucurie, și să ai parte de zile interesante și memorabile!

Dragă cumătră, astăzi ești deosebit de drăguță. Ca de obicei, nu te gândești la tine, ci la faptul că toată lumea să se distreze și să fie bine. Astăzi permite-ți să te relaxezi, să ne lași pe noi să avem grijă de tine. De ziua ta de naștere trebuie să fii inundată de razele de felicitări și cadouri. Bucură-te la maximum! Permite-ți să fii fericită!

Dragă cumătră! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, veselă, iubita și iubitoare! Îți doresc o viață ușoară și interesantă, plină de aventuri și inspirație, vise frumoase și realizări, prietenie, sănătate, creativitate, noroc, bunăstare și prosperitate! Cu ocazia sărbătorii fii fericită, draga mea!

Draga mea cumătră, cel mai apropiat și drag om, de ziua ta de naștere și mereu doresc să te văd fericită și îmbrăcată frumos. Meriți cele mai luxoase cadouri și cele mai calde cuvinte și îmbrățișări! Cu tine este ușor și confortabil, deoarece emani lumina iubirii și grijii. Îți doresc multă bucurie și frumusețe, noi întâlniri și evenimente interesante, zile strălucitoare și o viață minunată!

Draga mea și deosebită cumătră, îți transmit cele mai sincere felicitări cu o îmbrățișare caldă! Ești fermecătoare și uimitoare. Să-ți împlinească viața dorințele care te fac fericită! Rămâi întotdeauna tu însăți, crede în visul tău neegalat, și lăsă dragostea ta să fie incredibil de puternică!

Draga mea cumătră, sincer să fiu, nu cunosc o persoană mai sinceră și grijulie decât tine. Îți doresc ca niciodată să nu fii bolnavă, să crezi întotdeauna în vis și în basme: ele se îndeplinesc, crede-mă. Rămâi mereu strălucitoare, talentată și plină de bucurie de viață. Să ai mereu cele mai frumoase flori la picioare. Tu, cumătră, ești pur și simplu minunată, te admir, te iubesc și te prețuiesc. Trăiește mult timp, fără să cunoști niciodată durerea și bolile.

Draga mea cumătră, îți urez sincer la mulți ani! Să strălucească steaua ta pe cer și să îți arate drumul corect! Îți doresc inspirație, putere și curaj, rezultate bune în toate eforturile tale! Desigur, să ai prieteni devotați, bucurie și fericire infinită!

Îți urez, din toată inima mea, draga mea cumătriță, La mulți ani cu multă dragoste! Să fie tot ce te înconjoară plin de lumină frumoasă, bunătate și iubire fără margini! Să fii ghidată de norocul incredibil pe cele mai ușoare drumuri, fără obstacole! Fii fericită!

Nu-mi pot imagina o sărbătoare de familie fără prezența ta, draga mea cumătră. Chiar dacă nu poți fi aici, ești mereu la dispoziție. Prezența ta creează întotdeauna o atmosferă specială pentru noi toți. Oriunde te-ai afla, există o atmosferă prietenoasă și ușoară. La mulți ani! Să ai mai multe ocazii plăcute de a petrece timp cu familia ta.

La mulți ani! Dragă cumătră, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să primești cele mai bune cadouri, cele mai bune experiențe, cele mai bune buchete, atenție, grijă și multe amintiri plăcute. Să fie fiecare zi plină de bucurie, armonie, pozitivitate, pace, bunătate și reciprocitate! Să fii învăluită de o explozie de emoții, entuziasm și iubire în această zi specială!

De mult timp sunt fermecat de farmecul tău, optimismul tău și simțul subtil al umorului. Când stăm pur și simplu de vorbă, mă încarc cu energie pozitivă pentru întreaga zi. Ești atât de sensibilă la schimbările de dispoziție ale mele, încât nu trebuie să mă prefac. Îți doresc sincer fericire nelimitată. Sper că tu și cumătru ați avut noroc la fel cum am avut noroc eu cu tine. La mulți ani!

Astăzi este ziua ta de naștere și îngerii din ceruri îți cântă o cântare de laudă. Ești demnă de cele mai bune laude, draga mea cumătră. Drumul pe care mergi este drept și corect. Fii mereu mulțumită de acțiunile tale, găsește binele în fiecare persoană și iubește pe toată lumea așa cum te iubește Dumnezeu. La mulți ani! Să fie totul minunat în viața ta. La mulți ani!

Îți urez din toată inima, stimată cumătră, La mulți ani! cu ocazia zilei tale de naștere! Admirăm caracterul tău deosebit: îți pui un obiectiv, mobilizezi tovarășii și ajungi pe culmile succesului! Să nu se epuizeze niciodată entuziasmul și sănătatea ta! Sănătate și noroc!

Draga mea cumătriță, persoană dragă și apropiată! Îți urez un sincer La mulți ani! cu ocazia acestei sărbători! Îți doresc bunăstare, iubire și afecțiune, bunătate și căldură, tandrețe și cât mai multe momente plăcute. Bineînțeles, îți doresc sănătate, energie vitală, inspirație și bucurie sinceră!

Cumătră, astăzi este ziua ta de naștere și îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a trimis în viața mea! Să îți fie mereu aproape îngerul tău păzitor, să te protejeze și să te călăuzească în momentele dificile! Și eu voi fi mereu lângă tine, împărtășindu-ți bucuriile și tristețile. Îți doresc sănătate, fericire și îndeplinirea dorințelor tale cele mai scumpe! Nu fi niciodată tristă sau disperată!

Chiar dacă anii trec rapid, draga mea cumătră, tu rămâi la fel de frumoasă și nu încetezi să atragi bărbații. Să nu te părăsească niciodată forțele fizice și sufletești, iar dorința de a trăi și a simți viața în întregime să persiste pentru mult timp. În fiecare an, înțelepciunea și frumusețea ta devin mai cuceritoare. Îți doresc ca cei dragi să te respecte, să te prețuiască și să-ți mulțumească pentru căldura, efortul și implicarea ta. La mulți ani!

Scumpa mea cumătră! De ziua ta de naștere, vreau să-ți transmit felicitările mele cu această ocazie specială. Vreau ca tu să zâmbești și să râzi cât mai des, să te bucuri de fiecare zi a vieții și de tot ce se întâmplă în ea. Să ți se îndeplinească toate dorințele cele mai arzătoare și cel mai important, sănătate multă! Te iubesc foarte mult și voi fi mereu alături de tine! La mulți ani!

Draga mea cumătră, ești cea mai bună prietenă pentru mine și cel mai de încredere om. Îți doresc ca fericirea să-ți îmbrace calea vieții, iar ochii să-ți strălucească mai tare decât flacăra. Îți doresc ca inima ta să ardă de dragoste, har și admirație. Să îți fie îndrumat drumul de un înger păzitor, iar imaginația ta să facă lumea ta interioară mai luminoasă, mai bogată și mai plină. Iubește-te pe tine însăți și oamenii din jurul tău te vor aprecia.

Draga mea cumătră, la mulți ani! Să te binecuvânteze Domnul pentru faptele tale bune și să-ți dea putere să le îndeplinești! Îți doresc ca doar gânduri luminoase să te viziteze, să nu lași păcatul tristeții să le învingă! Să ai parte de sănătate, longevitate și bunăstare! La mulți ani!

Draga mea cumătră! La mulți ani! Îți doresc bunăstare, sinceritate, bucurie, fericire și realizarea imediată a tuturor planurilor tale! Felicitări cu ocazia sărbătorii!

Draga mea cumătră, primește cu ocazia zilei tale de naștere salutul meu arzător și urarea de a primi un dulap plin cu haine noi, o cutie mare cu cele mai frumoase bijuterii, un vagon întreg cu dulciuri și fructe preferate, un ocean de fericire și noroc. De asemenea, îți doresc aventuri amuzante și vești fericite, întâlniri interesante și declarații de dragoste!

Draga mea cumătră! Felicitări cu Ziua de naștere, cea mai importantă sărbătoare din viața ta. Îți doresc un ocean nesfârșit de fericire, o familie unită și un umăr de încredere alături de tine! Succese, sănătate, mai multe zâmbete și flori, prosperitate, bunăstare, dragoste și noi realizări!

Draga mea, iubita mea kuma! Din tot sufletul te felicit cu ocazia acestei luminoase și minunate zile de naștere! Îți doresc din toată inima sănătate, răbdare și credință puternică, pentru ca să te poți apăra de păcate și vicii, pe tine, pe cei dragi și apropiați. Fie ca Domnul și îngerul tău păzitor să te apere mereu de necazuri și probleme. Îți doresc ca rugăciunile tale luminoase să fie ascultate de Dumnezeu și să trimită binecuvântările Sale, să-ți arate drumul cel bun. Să iubești mereu, să trăiești în pace, armonie, liniște și grație.

Draga mea cumătră! Îți urez felicitări cu cea mai frumoasă sărbătoare a anului – ziua ta de naștere! Îți doresc multă pozitivitate, energie, o dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

Draga mea si unică cumătră te felicit din toata inima cu ocazia zilei tale de nastere! Multumesc pentru fericirea de a fi alaturi de tine, draga mea! Iti doresc din suflet cele mai frumoase clipe alaturi de cei dragi! Sa-ti reuseasca toate initiativile si sa primesti daruri ca o ploaie stralucitoare si calda in mainile tale!

Draga mea și iubita cumătră! Cu cel mai important eveniment din viața ta, ziua ta de naștere, îți aduc felicitările mele și îți doresc să-ți descoperi talentele, să trăiești și să te bucuri de fiecare clipă! Conversații plăcute în familie, felicitări frumoase, flori, surprize și atenția celor dragi! Fericire, sănătate și bucurie, draga mea!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide