Mesaje pentru CUMĂTRA de ziua de naștere de la cumătra


de la Cumătra:

de la Cumătra
Îți dorim bogăție și abundență, realizarea talentelor și ideilor. Ziua ta de naștere o sărbătorim împreună cu cei mai de încredere și dedicați oameni din jurul tău. Să zâmbească fericirea cu siguranță, pentru că cel mai bun premiu ți-a fost acordat de destin. Îți dorim miracole neobișnuite, iar orice dorință să devină realitate. La mulți ani!

Draga mea cumătră, în această zi minunată ai venit în lumea noastră. La mulți ani, draga mea! Îți doresc să simți iubirea și sprijinul Creatorului în fiecare zi, în fiecare clipă a vieții. Să lumineze drumul tău prin viață credința în Hristos, iar îngerul tău păzitor să te protejeze și să te ajute mereu! Trăiește o viață curată și dreaptă, sănătoasă și fericită; fie ca dragostea și prosperitatea să domnească în familia voastră!

Felicitări cu ziua de naștere, draga mea cumatra! Să-ți încălzească soarele sufletul în această zi minunată, să te umple de energie și bucurie! Să-ți sublinieze rochia de sărbătoare frumusețea și eleganța! Să fii premiată de conducere și să-ți organizeze colegii o mare petrecere în cinstea ta! Bani, prosperitate, sănătate, noroc și tot ce este mai bun pentru tine! Te iubesc!

Draga mea cumătră, cea mai incredibilă, cea mai bună dintre cele mai bune, zâna bunei mele dispoziții și cea mai fermecătoare dintre femei, te felicit din tot sufletul cu ziua ta de naștere și te strâng puternic în brațe! Draga mea, fie ca să se împlinească toate visele! Să strălucească mereu ochii tăi uimitori de fericire, iar frumusețea și căldura inimii tale să provoace invidia dușmanilor!

Din toată inima îți doresc la mulți ani, draga mea cumătră! Îți doresc ca puritatea sufletului tău să te ajute să depășești dificultățile vieții. Ești o persoană în care pot să am încredere și să împărtășesc secretele, misterele și îngrijorările mele. Fie ca norocul și dragostea să te însoțească în viață, iar viața să nu te dezamăgească cu capriciile sale trecătoare, ci să îți întărească echilibrul emoțional, căldura și altruismul inimii.

Draga mea cumătră, optimismul tău, simțul umorului și hotărârea ta te ajută să treci peste momentele dificile din viață. Știi să fii de ajutor prin cuvânt și faptă. Îți doresc cu sinceritate succese incredibile în toate începuturile tale! Să ajungi cu o viteză cosmică la tot ceea ce îți dorești! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Săptămâna aceasta destinul să îți dea cheile de la ușa numită fericire! La mulți ani de ziua ta!

Draga mea cumătră, ești frumoasă ca o floare, strălucești ca soarele. Ești luminată, bună și fermecătoare. Ai tot ce îți trebuie pentru a trăi cu bucurie și a te bucura de momentele frumoase și de surprizele plăcute pe care destinul ți le-a pregătit. Să fie așa mereu. La mulți ani de ziua ta! Pur și simplu, să fii iubită, veselă și foarte fericită!

Cea mai minunată și cea mai bună cumătră de pe Pământ, îți doresc ca viața ta să fie o călătorie de poveste nesfârșită, plină de momente fericite, încântătoare și pline de entuziasm! Să te însoțească în această călătorie o persoană frumoasă și nobilă, cu o inimă curajoasă și iubitoare. La mulți ani!

Draga mea cumătră, La mulți ani! Îți doresc să ai dulapul plin cu haine la modă, să ai o cutie mare plin cu bijuterii, să porți o haină de blană nouă în fiecare zi a iernii și să faci toți bărbații să se uite la tine admirativ. Și astăzi îți doresc să arunci aspiratoarele și oalele sub pres și să sărbătorești în stil mare!

La mulți ani, draga mea cumătră! Să fii înconjurată de flori în această zi. Nu există o persoană mai apropiată decât tine; căldura, înțelegerea și blândețea ta fac minuni. Vreau ca viața ta să fie netedă, luminoasă și frumoasă. Să ai oameni devotați și loiali în viața ta. Fii fericită!

Draga mea cumătră, din tot sufletul, cu o sinceră bucurie îți urez La mulți ani în această zi binecuvântată a nașterii tale! Să nu cunoști niciodată tristețea și durerea, ci să rămâi mereu liniștită și în armonie cu tine însuți, cu oamenii, fără resentimente și răutate! Să fie plină casa ta de compasiune, iubirea celor apropiați, prosperitate și speranță frumoasă!

La mulți ani, draga, buna și scumpa mea cumătriță! Cu cele mai sincere și călduroase dorințe din inimă, vreau să îți exprim afecțiunea mea față de tine. Să iubești și să fii iubită în propria ta casă, să te bucuri de adevărata loialitate, fericirea extraordinară și încrederea reciprocă, să ai o inimă mereu tânără și un spirit plin de energie și un optimism nesfârșit pentru a câștiga!

Iată că ai mai îmbătrânit cu încă un an… Oh, scuze, vreau să spun, ai crescut și ai devenit mai înțeleaptă. Nu te supăra, știi că te iubesc… Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc ca viața ta să fie plină de bucurii, ca norocul să te însoțească mereu! Fii fericită, dragă, bucură-te singură și bucură-i pe cei dragi cu succesul tău!

Dragă și iubita mea cumătră! Cu tine, totul este întotdeauna ușor, și pot încredința toate problemele doar ție. Îmi place mult felul tău de a aborda problemele: poți oferi sfaturi practice. Ești plină de bucurie și nu ai probleme, abordezi lucrurile cu ușurință și le rezolvi cu simplitate. Îți doresc să rămâi la fel!

Cea mai drăguță cumătră a mea, îți urez La mulți ani din toată inima, te îmbrățișez strâns, cât îmi permit puterile! Ești o persoană minunată și frumoasă, sufletul petrecerii și un om foarte dragut, aș vrea să-ți doresc atât de multă fericire, cât poate să încapă în inima ta! Să ai mereu aceeași veselie în ochi și un zâmbet fermecător pe buze!

Draga mea, cea mai iubită, cea mai empatică și binevoitoare cumătră! La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să întâlnești numai oameni sinceri, onești și buni în călătoria ta prin viață. Să ai parte de fericire, sănătate și iubire! Să se vadă mai des bucuria în ochii tăi! La mulți ani!

La mulți ani, cumătra! În acest moment minunat și plin de bucurie, îți doresc să fii tu steaua ta la propria ta sărbătoare! Să ai un suflet deschis pentru dorințe bune și importante, să umpli inima cu pozitivitate și lumină! Să ai sănătate, armonie și succes în toate eforturile tale! Amintește-ți că ești o persoană minunată și trăiește-ți viața îndrăzneață și plină de culoare pe deplin!

Cumătră, La mulți ani de ziua ta de naștere, draga mea! Nu te întrista că ai îmbătrânit cu un an, pentru tine, care ești plină de viață, energică și simpatică, ce înseamnă câțiva ani? Ești ca un fruct mai strălucitor, mai frumos și mai suculent în fiecare an. Îți doresc un sac de bani, un car de bucurii, un camion de noroc și o mulțime de sănătate! Dacă te simți singură, cheamă-ne în vizită, vom fi aici pentru tine!

Draga și scumpa mea cumătră. Este o zi minunată, deoarece ai apărut pe această lume! La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Mergi încrezătoare pe propriul drum, iubește-te pe tine însăți și bucură-te de fiecare moment plăcut. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Îți doresc din inimă să ai sănătate, să zâmbești mai mult, armonie, prosperitate, prieteni de încredere și înțelegere în familie. La mulți ani!

Draga și scumpa mea cumătră, îți urez din toată inima La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere, să fie binecuvântată de Dumnezeu! Să ai un cer curat ce să strălucească peste tine cu căldură și credință; să-ți fie mereu alături îngerul păzitor, care să-ți ofere ajutorul în momentele necesare; să iubești și să ai nădejde cu sfințenie, și să le primești ca și cum ar fi stăpâne în casa ta. Să te binecuvânteze Domnul, să fii fericită și plină de bucurie!

Ridic paharul pentru cea mai fermecătoare cumătră din lume. Să trăiască sărbătoarea zilei tale de naștere și energia pozitivă pe care o emani! Să trăiască frumusețea ta uluitoare și lumea interioară extraordinară, la atingerea căreia totul devine mai luminos, mai bun și mai interesant în jurul tău!

Sunt sincer bucuroasă că astăzi îți pot ura La mulți ani, draga mea cumătră! Este o imensă bucurie să știu că există cineva la care să apelez pentru un sfat înțelept, cu cine să discut probleme nerezolvate. Mulțumesc pentru generozitate și bunătate! Îți doresc o viață lungă și plină de prosperitate, iubire și sănătate!

Viața noastră este asemănătoare cu viața florilor – apărem pe lume, înflorim, ne ofilim și murim, lăsând în urmă sămânța copiilor noștri. Doar florile artificiale rezistă mult timp și ne bucură, dar dispar pentru totdeauna. Dragă cumătriță, să ridicăm paharele pentru ca tu să fii la fel de fermecătoare și frumoasă ca un trandafir delicat, și la fel de rezistentă ca o floare artificială. La mulți ani!

Îți urez, din toată inima mea, draga mea cumătriță, La mulți ani cu multă dragoste! Să fie tot ce te înconjoară plin de lumină frumoasă, bunătate și iubire fără margini! Să fii ghidată de norocul incredibil pe cele mai ușoare drumuri, fără obstacole! Fii fericită!

Nu-mi pot imagina o sărbătoare de familie fără prezența ta, draga mea cumătră. Chiar dacă nu poți fi aici, ești mereu la dispoziție. Prezența ta creează întotdeauna o atmosferă specială pentru noi toți. Oriunde te-ai afla, există o atmosferă prietenoasă și ușoară. La mulți ani! Să ai mai multe ocazii plăcute de a petrece timp cu familia ta.

La mulți ani! Dragă cumătră, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să primești cele mai bune cadouri, cele mai bune experiențe, cele mai bune buchete, atenție, grijă și multe amintiri plăcute. Să fie fiecare zi plină de bucurie, armonie, pozitivitate, pace, bunătate și reciprocitate! Să fii învăluită de o explozie de emoții, entuziasm și iubire în această zi specială!

De câte ori m-ai ajutat, câte lacrimi mi-ai șters, câte planuri de bucurie ai împărtășit cu mine, cumătra mea scumpă. Sprijinul tău este necesar în orice moment. De ziua ta de naștere, îmi permit să împărtășesc cu tine cel mai profund sentiment de recunoștință și dragoste. Să nu ai zile mohorâte; indiferent ce se întâmplă, ține-te tare și să știi că nu ești singură.

Astăzi este ziua ta de naștere și îngerii din ceruri îți cântă o cântare de laudă. Ești demnă de cele mai bune laude, draga mea cumătră. Drumul pe care mergi este drept și corect. Fii mereu mulțumită de acțiunile tale, găsește binele în fiecare persoană și iubește pe toată lumea așa cum te iubește Dumnezeu. La mulți ani! Să fie totul minunat în viața ta. La mulți ani!

Draga mea cumătriță, îți doresc sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să trăiești într-o atmosferă plină de dragoste și bucurie, și să ai parte de zile interesante și memorabile!

Dragă cumătră, astăzi ești deosebit de drăguță. Ca de obicei, nu te gândești la tine, ci la faptul că toată lumea să se distreze și să fie bine. Astăzi permite-ți să te relaxezi, să ne lași pe noi să avem grijă de tine. De ziua ta de naștere trebuie să fii inundată de razele de felicitări și cadouri. Bucură-te la maximum! Permite-ți să fii fericită!

Dragă cumătră! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, veselă, iubita și iubitoare! Îți doresc o viață ușoară și interesantă, plină de aventuri și inspirație, vise frumoase și realizări, prietenie, sănătate, creativitate, noroc, bunăstare și prosperitate! Cu ocazia sărbătorii fii fericită, draga mea!

Draga mea cumătră, cel mai apropiat și drag om, de ziua ta de naștere și mereu doresc să te văd fericită și îmbrăcată frumos. Meriți cele mai luxoase cadouri și cele mai calde cuvinte și îmbrățișări! Cu tine este ușor și confortabil, deoarece emani lumina iubirii și grijii. Îți doresc multă bucurie și frumusețe, noi întâlniri și evenimente interesante, zile strălucitoare și o viață minunată!

Draga mea și deosebită cumătră, îți transmit cele mai sincere felicitări cu o îmbrățișare caldă! Ești fermecătoare și uimitoare. Să-ți împlinească viața dorințele care te fac fericită! Rămâi întotdeauna tu însăți, crede în visul tău neegalat, și lăsă dragostea ta să fie incredibil de puternică!

Draga mea cumătră, sincer să fiu, nu cunosc o persoană mai sinceră și grijulie decât tine. Îți doresc ca niciodată să nu fii bolnavă, să crezi întotdeauna în vis și în basme: ele se îndeplinesc, crede-mă. Rămâi mereu strălucitoare, talentată și plină de bucurie de viață. Să ai mereu cele mai frumoase flori la picioare. Tu, cumătră, ești pur și simplu minunată, te admir, te iubesc și te prețuiesc. Trăiește mult timp, fără să cunoști niciodată durerea și bolile.

Draga mea cumătră, îți urez sincer la mulți ani! Să strălucească steaua ta pe cer și să îți arate drumul corect! Îți doresc inspirație, putere și curaj, rezultate bune în toate eforturile tale! Desigur, să ai prieteni devotați, bucurie și fericire infinită!

Cine, dacă nu tu, cunoaște toate dorințele mele, caracterul meu și secretele mele? Numai tu, draga mea cumătră, poți să mă ajuți să trec peste orice neplăcere sau greutate. Ești o persoană bogată în pozitivitate, emoții pozitive, care îți oferă energie și căldură celor din jur. Să îți surâdă norocul în tot ceea ce faci, iar râsul tău zgomotos și plin de viață să nu se stingă niciodată.

Draga mea cumătră, primește cu ocazia zilei tale de naștere salutul meu arzător și urarea de a primi un dulap plin cu haine noi, o cutie mare cu cele mai frumoase bijuterii, un vagon întreg cu dulciuri și fructe preferate, un ocean de fericire și noroc. De asemenea, îți doresc aventuri amuzante și vești fericite, întâlniri interesante și declarații de dragoste!

Draga mea cumătră! Felicitări cu Ziua de naștere, cea mai importantă sărbătoare din viața ta. Îți doresc un ocean nesfârșit de fericire, o familie unită și un umăr de încredere alături de tine! Succese, sănătate, mai multe zâmbete și flori, prosperitate, bunăstare, dragoste și noi realizări!

Draga mea, iubita mea kuma! Din tot sufletul te felicit cu ocazia acestei luminoase și minunate zile de naștere! Îți doresc din toată inima sănătate, răbdare și credință puternică, pentru ca să te poți apăra de păcate și vicii, pe tine, pe cei dragi și apropiați. Fie ca Domnul și îngerul tău păzitor să te apere mereu de necazuri și probleme. Îți doresc ca rugăciunile tale luminoase să fie ascultate de Dumnezeu și să trimită binecuvântările Sale, să-ți arate drumul cel bun. Să iubești mereu, să trăiești în pace, armonie, liniște și grație.

Draga mea cumătră! Îți urez felicitări cu cea mai frumoasă sărbătoare a anului – ziua ta de naștere! Îți doresc multă pozitivitate, energie, o dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

Draga mea si unică cumătră te felicit din toata inima cu ocazia zilei tale de nastere! Multumesc pentru fericirea de a fi alaturi de tine, draga mea! Iti doresc din suflet cele mai frumoase clipe alaturi de cei dragi! Sa-ti reuseasca toate initiativile si sa primesti daruri ca o ploaie stralucitoare si calda in mainile tale!

Draga mea și iubita cumătră! Cu cel mai important eveniment din viața ta, ziua ta de naștere, îți aduc felicitările mele și îți doresc să-ți descoperi talentele, să trăiești și să te bucuri de fiecare clipă! Conversații plăcute în familie, felicitări frumoase, flori, surprize și atenția celor dragi! Fericire, sănătate și bucurie, draga mea!

La mulți ani! În această zi însorită îți transmit felicitările mele și îți doresc confort și liniște în familie, o familie puternică fără certuri și probleme. Apreciați-vă unul pe celălalt, susțineți-vă și protejați-vă reciproc. Vreau ca ochii tăi să strălucească de bucuria pe care o primești de la cei din jur. Succes în toate. Te iubesc!

Îți urez din toată inima, stimată cumătră, La mulți ani! cu ocazia zilei tale de naștere! Admirăm caracterul tău deosebit: îți pui un obiectiv, mobilizezi tovarășii și ajungi pe culmile succesului! Să nu se epuizeze niciodată entuziasmul și sănătatea ta! Sănătate și noroc!

Cumătrița mea, tu dăruiești căldură, înțelegere și bunătate tuturor oamenilor din jurul tău, încălzești cu căldura inimii tale pe cei din jur, apreciez foarte mult eforturile tale de a fi receptivă, pașnică și sentimentală. Optimismul tău umple totul în jurul tău, dai credință în ce este mai bun, tu, ca o zi senină, încălzești și luminezi lumea. Sănătatea să îți fie de fier, iar destinul să îți ofere multe momente și surprize minunate. La mulți ani!

Draga mea cumătriță, persoană dragă și apropiată! Îți urez un sincer La mulți ani! cu ocazia acestei sărbători! Îți doresc bunăstare, iubire și afecțiune, bunătate și căldură, tandrețe și cât mai multe momente plăcute. Bineînțeles, îți doresc sănătate, energie vitală, inspirație și bucurie sinceră!

Cumătră, astăzi este ziua ta de naștere și îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a trimis în viața mea! Să îți fie mereu aproape îngerul tău păzitor, să te protejeze și să te călăuzească în momentele dificile! Și eu voi fi mereu lângă tine, împărtășindu-ți bucuriile și tristețile. Îți doresc sănătate, fericire și îndeplinirea dorințelor tale cele mai scumpe! Nu fi niciodată tristă sau disperată!

Chiar dacă anii trec rapid, draga mea cumătră, tu rămâi la fel de frumoasă și nu încetezi să atragi bărbații. Să nu te părăsească niciodată forțele fizice și sufletești, iar dorința de a trăi și a simți viața în întregime să persiste pentru mult timp. În fiecare an, înțelepciunea și frumusețea ta devin mai cuceritoare. Îți doresc ca cei dragi să te respecte, să te prețuiască și să-ți mulțumească pentru căldura, efortul și implicarea ta. La mulți ani!

Cumătră, îmi ești foarte dragă. De ziua ta de naștere, îți doresc cel mai important lucru: să nu îmbătrânești sufletește, să te bucuri de fiecare moment, să dăruiesti căldură și afecțiune. Să nu-ți obosescă niciodată mâinile, iar inima să fie mereu confortabilă și liniștită. Ești pentru mine o adevărată ajutoare, un psiholog și o sursă de inspirație. Vreau să aud râsul tău cât mai des și să văd scântei în ochii tăi. Trăiește mult și fericită! La mulți ani!

Scumpa mea cumătră! De ziua ta de naștere, vreau să-ți transmit felicitările mele cu această ocazie specială. Vreau ca tu să zâmbești și să râzi cât mai des, să te bucuri de fiecare zi a vieții și de tot ce se întâmplă în ea. Să ți se îndeplinească toate dorințele cele mai arzătoare și cel mai important, sănătate multă! Te iubesc foarte mult și voi fi mereu alături de tine! La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide