Urări de Ziua de Naștere pentru Nepot de la Bunic - Înțelepciune și Dragoste

Caută în colecția noastră de urări de ziua de naștere pentru nepot de la bunic. Mesaje care combină înțelepciunea cu dragostea pentru a-i face ziua de naștere specială.

de la Bunic:

de la Bunic
Poate că viața de astăzi nu e la fel ca înainte, poate că timpurile și obiceiurile se schimbă, dar de ziua de naștere a nepotului meu trebuie să spun, în cinstită măsură, că bărbații tineri ca el au fost întotdeauna mândria și bucuria familiilor lor! Puteți avea încredere în ei în vremuri grele, le puteți da fiicele voastre dragi în căsătorie, pentru ei nu există nimic imposibil! Îi doresc nepotului meu drag să rămână întotdeauna atât de bun, prietenos, deschis, puternic și fericit, cum îl cunoaștem astăzi.

Iubit și drag nepot, ziua ta de naștere este un moment special pentru noi toți. Îți dorim din tot sufletul să devii o persoană bună, inteligentă și fericită. Să ai încredere în tine și să-ți urmezi visele. Să fii sănătos și să te bucuri de toate darurile vieții. Să te înconjoreze numai oameni buni și să ai tot ceea ce-ți dorești. La mulți ani!

Dragului și iubitului meu nepot de ziua de naștere, îi doresc să fie mereu vioi și activ, puternic și sportiv, înțelept și rațional, educat și atrăgător! Să-ți fie visele mereu luminoase și curate și să ai o viață demnă și frumoasă, de care să te mândrești atât tu cât și cei dragi.

Dragul nostru nepot, la mulți ani! Să crești inteligent și puternic, sănătos, agil și curajos! Întotdeauna să dai replica celor care te jignesc, să protejezi pe fetele și pe cei mai slabi, să fii prieten cu cei care nu te părăsesc în momentele grele! Îți doresc să găsești acel sport care te va ajuta să te simți întotdeauna sigur pe tine! Să înveți bine, să asculți de părinți și să nu uiți de bunic! La mulți ani!

De noi nu depinde nașterea nepoților, totul este după voia lui Dumnezeu. Dar am avut norocul să am pe cineva drag ca tine. Nu pot să descriu cât de mult te iubesc. Nu vreau să te schimbi pentru mine sau să faci lucruri pe care ți le dorești dar nu le-ai făcut. Vreau doar să devii un om mare. Fii mereu tu însuți și ascultă-ți inima. La mulți ani!

Nepotul meu, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îmi face plăcere să văd cum din băiețel te transformi într-un bărbat tânăr puternic și curajos! Ești perseverent și curajos, inteligent și bun, și sunt foarte mândru de tine! Fii întotdeauna la fel de atent, respectă pe cei mai în vârstă, nu jigni pe cei mici și domnișoarele, învață ceva nou și bucură-mă, pe bunicul tău, și pe toți cei dragi cu noi succese strălucitoare!

Dragul meu nepot, ca un bunic iubitor, nu pot să ignor ziua ta de naștere! Așa că îți trimit cele mai bune urări și sfaturi. Vreau să îți amintești un singur lucru: iubește ceea ce faci din tot sufletul. Dacă nu poți, nu o face. Caută ceea ce îți place, ceea ce te inspiră și te întărește. Caută drumul tau și adevărații prieteni, dragostea și prietenia adevărată. Învață să deosebești lucrurile false de cele adevărate. Îți doresc să ai în viață tot ce îți dorești. Te îmbrățișez și își urez mulți ani fericiți!

Pentru a nu trăi această viață în zadar, trebuie să fii un om onest. Onest mai întâi față de tine însuți, onest față de cei dragi. Drag nepot, să ai totul în abundență, să-ți împlinești toate planurile, dar dacă nu ai onoare, acest lucru nu are preț. Fii tu însuți, nu-ți risipi viața. La mulți ani! Mă mândresc cu tine! Așa să continui!

Dragul meu nepot, te felicit astăzi cu ocazia zilei tale de naștere. Crești atât de repede, devenind un adevărat bărbat și erou. Prinde fericirea ta, nu renunța și nu o lăsa să-ți scape. Fii creatorul propriului tău noroc. Să-ți fie viața plină de evenimente plăcute, veselă și amuzantă. Iar dragostea celor din jur, loialitatea și respectul să-ți fie alături în călătoria vieții tale. La mulți ani!

Iubitul meu, cel mai bun și cel mai drag nepot din lume! Te felicit din suflet cu ocazia zilei tale de naștere, te îmbrățișez și îți strâng puternic mâna! Ca un bărbat între bărbați, îți doresc să ai o fericire adevărată, sinceră și umană! Fie ca această fericire să se formeze numai din dorințele, preferințe și principiile tale, cel mai important este să ai armonie în sufletul tău! La mulți ani!

Dragul meu nepot, te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere, te îmbrățișez puternic și îți strâng mâna! Să nu te oprească nimic pe drumul spre visul tău, spre scopul cel mai important. Să fie casa ta un adăpost sigur, unde vei fi înțeles, iubit și unde în tine vor avea încredere întotdeauna. Să-ți aducă bucurie, satisfacție și armonie sufletească tot ceea ce faci pentru binele familiei și a celor dragi! La mulți ani!

Odată și eu am fost un copil, nătăfleț și isteț și crede-mă, nepoate, copilăria este un timp minunat! Dar astăzi, de ziua ta de naștere, ascultă-ți bunicul pentru o clipă… Știi, nepoate, te iubesc foarte mult și îți doresc cea mai mare fericire care poate fi hărăzită unui om! Cred că vei crește într-un fel în care familia ta se va mândri foarte mult de tine! Cel mai important, ține minte că viața merge mai ușor atunci când tu însuți iubești și ești iubit, atunci când nu uiți să faci în fiecare zi cel puțin o faptă bună și atunci când ești sincer, mai ales cu tine însuți! La mulți ani!

De ziua de naștere a nepotului, în casă este atât de zgomotos și de vesel încât eu, sunt puțin confuz și, ascultând felicitările pentru el, mă mir cât de ingenios și frumos vorbesc cei apropiați și prietenii lui! Vreau să-i spun și eu, așa cum pot, o felicitare pentru ziua de naștere! Nepotul meu! Acum, când ai crescut, înțeleg că visul meu s-a împlinit – am crescut un nepot de care să mă pot mândri în anii mei de bătrânețe și despre care pot spune “el este un adevărat bărbat!”. Și crede-mă, în această laudă îmi pun toată cinstea, pentru că ești bun la suflet, tare de trup și de suflet, înțelept și atent, în cele din urmă – poți să-ți croiești singur fericirea, așa că să te ajute soarta în acest sens! La mulți ani!

Drăgul meu nepot, cât de fericit sunt că astăzi sunt lângă tine. Să rămâi loial, înțelept, puternic și cel mai important, fericit. Aș vrea ca toți cei dragi să se mândrească cu tine, să te ocolească tristețea și dezamăgirea. Să fie viața ta demnă de orice felicitare, dispoziția bună, zâmbetul tău strălucitor să te însoțească mereu. Surprinde-i pe toți, atinge succesul, trăiește în numele dragostei. La mulți ani!

Nepoate, la mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îmi doresc să devii un adevărat bărbat! Să nu te sperie obstacolele ci să te motiveze să devii mai puternic și mai curajos. Găsește prieteni adevărați și fii pentru ei un prieten bun și de încredere. Nu-ți fie teamă de nimeni și de nimic, ai încredere în tine și încearcă să nu te abați de la drumul tău. Succes, victorii, realizări și multe motive de bucurie! Eu voi fi alături de tine pentru a te sprijini în momentele dificile. La mulți ani!

Dragul meu nepot! Ești deja un băiat mare, și din tot sufletul îți doresc să găsești drumul potrivit în viață, să alegi o meserie care ți se potrivește și să mergi acolo unde vrei. Îți doresc putere, perseverență, sănătate și curaj pentru a depăși toate obstacolele și a-ți îndeplini toate visele și planurile. Să fie în jurul tău o atmosferă de lumină, bunătate și veselie, iar cei dragi și prietenii să fie mereu alături de tine!

La mulți ani, scump nepot! Ești deja atât de matur: știi literele și cifrele, știi să numeri și să scrii! Îți doresc din an în an să devii mai înalt, mai puternic, mai deștept, mai independent, mai matur! Fii vesel și plin de energie, nu te lăsa jignit, crește curajos, puternic, sănătos și curios. Să ai mulți prieteni adevărați! Îți doresc o mulțime de cadouri grozave! La mulți ani!

Ești curajos, îndrăzneț și răbdător. Toată viața ta este în față, te așteaptă multe descoperiri și victorii! Rămâi același băiat vesel și plin de energie, care iubește viața. Să-ți fie talentul descoperit în totalitate. Să-ți păstrezi însuflețirea și spontaneitatea pentru mulți ani. Să ai prieteni devotați și credincioși care te vor sprijini în orice situație, și să-ți menții credința în minuni pentru a trece peste orice obstacole din viață.

Nepotul meu, la mulți ani! Îți doresc să fii curajos, puternic și să gândești mereu cu mintea limpede. Să ai totul în viață așa cum îți dorești. Eu voi fi mereu alături de tine. Sunt atât de fericit că am un nepot ca tine și poți conta mereu pe sprijinul meu. Succes, fericire și iubire! La mulți ani!

Nepoale! Nu există o mai mare bucurie în această lume, decât să ai un nepot de ajutor, prieten și pur și simplu o bucurie a vieții. De ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc să fii ferit de oamenii greșiți și răi, de trădare și de probleme care strică starea de spirit. Să fii mereu pe calea adevărului, să înveți să vezi binele în mici lucruri, să fie oamenii dragi alături de tine. La mulți ani!

Felicitări sincere cu ocazia zilei tale de naștere, un dar de la Dumnezeu! Te-ai născut, deci ești necesar lumii! Să îți fie gândurile și acțiunile tale bune și înțelepte din punct de vedere creștin! Te binecuvântez, nepot drag, să faci doar fapte bune! Îți doresc în viață onestitate, succes și sănătate! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, dragul meu nepot! Nu te grăbi să faci totul în viață, să ajuți întregul univers, să încerci tot ce poți. Viața este atât de lungă și în același timp atât de scurtă, pentru a o trăi bine, trebuie să te oprești și să-ți permiti să stai pe loc pentru a-ți pregăti terenul pentru acțiune. Cu cât mergi mai încet, cu atât vei ajunge mai departe. Acest lucru a fost deja verificat. La mulți ani!

Când te privesc, văd o reflexie a mea. Înțeleg că tu ești omul pentru care merită să trăiesc această viață. Tu ești continuarea familiei noastre și ai o mare responsabilitate, pentru că dacă vei crește ca o persoană minunată, înseamnă că noi te-am educat și am investit tot ce e mai bun în tine. Cu ziua ta de naștere, dragul nostru nepot!

Nu demult alergai, te jucai cu mașinuțele și la fotbal, erai vioi, agil și vesel. Anii au trecut, ai crescut, jucăriile tale s-au schimbat – au devenit pentru adulți și scumpe. Ai devenit mai înțelept și mai puternic. Dar, în ciuda tuturor acestora, ai rămas nepotul nostru drag și la fel de mic. La mulți ani, fii fericit, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Fie ca cele mai bune mașini din lume să te ajute atunci când ai nevoie, să întâlnești o zână minunată în calea ta. Să crești curajos, amabil, bărbătesc și neînfricat; fie ca norocul să te ajute în acest sens. Urmează-ți visul, și fii primul care descoperă noi drumuri spre succes. Amintește-ți: nu există nimic imposibil. Să ai mereu mulți prieteni, înțelegători și loiali în jurul tău. La mulți ani!

Dacă toate jucăriile tale ar putea vorbi, ar povesti atât de multe lucruri frumoase despre tine! Cum te joci adesea cu ele, cum le tratezi cu atenție și cum nu le jignești. Îți doresc ca atunci când vei crește să ai la fel de mulți prieteni adevărați. Să vorbească acești prieteni doar lucruri plăcute și bune despre tine. La mulți ani! Nu te grăbi să crești, zâmbește mai mult, și fii fericit. La mulți ani!

Astăzi este o zi minunată, plină de culoare, pentru că nepotul meu își sărbătorește ziua de naștere! Dragul meu, din tot sufletul, vreau să te felicit pentru acest eveniment minunat și să-ți doresc sănătate bună, prieteni buni și succese la școală. Nu uita să vizitezi bunica și bunicul, ține minte că toți te iubim. Fii cel mai fericit băiat din lume, rămâi la fel de onest și deschis iar noi întotdeauna îți vom oferi sprijin și vom fi mândri de un nepot atât de drăguț ca tine. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scump nepot! Eu am multe reușite în viață, dar cea mai mare realizare a mea, de care sunt enorm de mândru, este să am așa un nepot ca tine! Sunt sigur că te așteaptă un viitor strălucit! Îți doresc să fii curajos, să încerci orice idee îți vine în minte, să fii îndrăzneț! La mulți ani, dragule!

Știi, astăzi cadouri nu primești doar tu. Cândva demult, eu am primit cel mai frumos și drag cadou – pe tine! Deși, nu mereu am fost cei mai buni prieteni, eu apreciez faptul că ne înțelegem tot mai bine și mai bine. Tu ești nepotul meu de care eu sunt extrem de mândră. Te felicit din toată inima cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca toate visele tale să se îndeplinească. La mulți ani, dragul meu nepot!

Drag nepot, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc sănătate, bucurie, optimism, forță interioară, înțelepciune și binecuvântare. Fie ca fericirea ta să fie infinită. Îți doresc să fii un norocos în viață și un bun magnet al banilor. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpul și dragul meu nepot! Cu mare drag, îmi aduc aminte de activitățile noastre pe care le făceam în doi, cum te învățam să meșteșugărești diverse lucruri, cum să repari tot felul de chestii. Îți urez multă bunăstare, sănătate și putere. Să fii întotdeauna un bărbat înțelept și muncitor!

Să fiu bunicul tău înseamnă să am grijă de tine și să îți dau toate cunoștințele și abilitățile mele. De ziua ta, îți doresc să zbori liber ca o pasăre, să ai încredere în tine și să visezi ambițios. Fie ca toate grijile tale să rămână în urmă, iar fericirea să bată la ușă și să rămână pe un termen infinit. La mulți ani!

Fie ca de ziua ta de naștere, îngerul tău păzitor să aibă grijă de tine și să-ți îndeplinească toate dorințele! Fie ca Bunul Dumnezeu să îți ofere multe zâmbete și oportunități de care să profiți la maxim. Te cuprind, dragul meu nepot și să știi că bunelul mereu te așteaptă în vizită. La mulți ani!

Scump nepot, sincere felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Să crești mare, sănătos, voios și puternic! Fie ca-n drumul tău prin viață, să întâlnești prieteni buni și loiali, care să-ți fie alături necondiționat. Savurează orice zi, trăiește la maximă intensitate și bucură-te de tot ce ai. La mulți ani, drag nepoțel!

Drag nepot, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Astăzi îți doresc multă energie, voie bună, optimism, multă sănătate, zile fără griji, multe momente de fericire, împlinire și realizare. Fie ca norocul să-ți surâdă în toate. Să ai parte de multă bunăstare și să călătorești în lung și-n lat în această viață. La mulți ani!

Încă ești micuț, dar astăzi ești un adevărat rege, drag nepoțel! Îți doresc să primești cadourile mult așteptate și să te bucuri de această zi la maxim. Să crești mare, fericit și plin de viață. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, drag nepot! Trăiește viața la maxim, bucură-te de orice zi și profită de orice ocazie ce ți se ivește în cale. Să ai alături prieteni buni, să ai norocul și succesul mereu de partea ta. La mulți ani!

Ai devenit cu un an mai mare, drag nepot! Felicitări! Fie ca hobby-urile tale să devină profesia ta și astfel, să-ți dedici viața plăcerilor tale. Îți urez să-ți găsești sufletul pereche și să fii fericit. La mulți ani!

Astăzi nepotul meu își sărbătorește ziua de naștere! Te felicit cu această frumoasă zi și îți urez multe succese la școală! Tu mereu ai avut grijă de noi, ne-ai vizitat, ne-ai ajutat cu ce trebuie. Suntem mândri să avem așa nepoțel! Să știi că te iubim și că te vom susține în toate începuturile tale. La mulți ani!

Drag nepot, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Viața este minunată și îți urez ca ea să-ți dăruiască multe momente frumoase, fericire, bucurie, noroc și prieteni buni! Să ai succese în tot ce faci și întotdeauna să ai parte de tot ce-i mai bun. La mulți ani!

Drag nepot, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ești susținerea și speranța mea! Zâmbetul tău îmi aduce căldură și lumină în suflet. Fii mereu energic, ambițios, sănătos și cu planuri mărețe. Dăruiește în continuare multă fericire și bunăstare! La mulți ani!

La mulți ani, micul prinț! Iată că a sosit această zi magică! Tortul preferat, prietenii tăi dragi, veselia, o tonă de bomboane și cel mai wow spectacol de artificii va fi anume azi! Bucură-te de această zi la maxim, drag nepot!

Nepoate, iată că ai devenit cu un an mai mare și ai acumulat o altă experiență! Dar totuși, încă ești la începutul vieții și multe lucruri abia urmează să le cunoști. De ziua ta de naștere, îți doresc să fii fericit, să descoperi această lume-n lung și-n lat. La mulți ani!

Nepoate, din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Oare ce pot să-ți urez? Desigur ca energia, ambiția și forța pe care o ai să o îndrepți spre scopurile tale. Fie ca dragostea și bunătatea să facă parte necontenit din viața ta. La mulți ani prosperi!

Drag nepot, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să nu renunți niciodată la visele tale, să fii puternic, hotărât! Soarta cu siguranță te va răsplăti corect. Fii înconjurat mereu de oameni buni și frumoși. La mulți ani!

Nepoate, iată că a sosit această zi mult așteptată de tine – ziua ta de naștere! Fie ca această zi să fie deosebit de magică pentru tine! Fie ca astăzi să se îndeplinească toate visele tale. Fii sănătos, să ai parte de succese și avansează în toate. Nu-ți refuza niciodată nimic. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, drag nepot! Îți promit să te apăr și să te susțin indiferent de orice. Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Ține minte, ești foarte important pentru mine. Fie ca azi zâmbetul să nu-ți dispară de pe chip. La mulți ani!

Drag nepot, câte chestii noi te așteaptă în viitor. Tu vei putea obține rezultate frumoase, sunt sigură! Fie ca în viață să te aștepte norocul și să ai parte de tot ce-ți dorești. Dragule, să știi că poți conta mereu pe noi și că îți vom fi alături necondiționat. La mulți ani!

Drag nepot, în această zi ai apărut pe lume! Sincere felicitări! Îți transmit cele mai sincere urări de bine, sănătate, bucurie și împlinire. Fie ca îngerii păzitori să-ți vegheze calea prin viață!

Nepoțele, primește felicitările noastre cu prilejul zilei de naștere! Îți dorim să crești mare, puternic și curajos. Să vii cât mai des în vizită și să ne bucuri cu realizările tale frumoase. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide