Cu ocazia zilei tale de naștere îți dorim: dacă senzații, să fie entuziasmul Sărbătorilor de Paști. Dacă comunicare, să fie sinceră și așteptată ca de Crăciun. Dacă sărbători, să fie cu inima curată și alături de persoane dragi. Dacă cadouri, să fie amintiri importante. Și atunci această sărbătoare va aduce multe emoții plăcute pentru o perioadă lungă de timp. La mulți ani!

Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de bucurii care să-ți amintească că în fiecare dintre noi trăiește Dumnezeu. Fie ca îngerul păzitor să-ți lumineze viața și să te apere de necazuri cu aripile lui. Fie ca gândurile binecuvântate să-ți limpezească sufletul și inima! La mulți ani!

De ziua ta de naștere, îți doresc să găsești armonia! Domnul să te ferească de necazuri. Gândurile tale pure să te ajute să-ți găsești liniștea sufletească. Îți doresc ca inima ta să fie plină de bunătate. Trăiește sănătos! La mulți ani!

De ziua de naștere, aș dori să-ți urez gânduri luminoase și binecuvântarea lui Dumnezeu. Să fie toate rugăciunile tale ajunse la cer și să-ți fie îndeplinite dorințele bune. Desigur, îți doresc sănătate bună, bunăstare, pace sufletească și liniște. Să fie fiecare zi o sursă de bucurie pentru tine. Crede în cele bune și să ai credința în inima ta întotdeauna! La mulți ani!

În această zi de naștere luminată, îți dorim cu sinceritate: dragoste, căldură, succes, sprijin, bucurie și binecuvântarea lui Dumnezeu! Să-ți fie de ajutor toate forțele cerești, îngerii, Sfinții și Tatal Ceresc pentru a face față tuturor situațiilor și încercărilor vieții! Îți dorim tot binele, prieteni de încredere și înțelepciune! Să ai parte de dragoste în inimă și în viața ta! Pace, prosperitate și har! La mulți ani!

Dumnezeu ți-a dăruit viața, apreciază acest dar! Procedează întotdeauna în conformitate cu Legea lui Dumnezeu, ajută-ți aproapele. Să ai mereu gândurile luminoase! Să ai putere pentru a face față oricăror probleme din viață, crede că Domnul niciodată nu te va părăsi. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei frumoase zile de naștere! Îți doresc sincer putere de erou, tărie spirituală, încredere în sine, înțelepciune, curaj, dreptate, credință, bunătate, perseverență și sănătate bună, ca să poți proteja pe tine și pe cei dragi de păcate și de rele. Să te protejeze Domnul și îngerul tău păzitor de necazuri și neplăceri. Să audă Dumnezeu rugăciunile tale, să trimită binecuvântarea Sa și să-ți arate calea cea dreaptă. Îți doresc ca în casa ta să fie pace, liniște, armonie și binecuvântare.

De ziua ta de naștere, îți doresc un Înger Păzitor care să te îndrume întotdeauna și să te protejeze de orice rău și patimi. Să îți dea Dumnezeu doar ceea ce este sigur că te va ajuta atunci când vei avea nevoie. Să trăiești fericit mulți ani, să ai sănătate puternică, bunăstare familială și alte virtuți! La mulți ani!

Îți doresc să fii binecuvântat de Dumnezeu cu fericire și dragoste. Să încălzească inima ta cu venerație și să-ți dea căldură sufletească și dorința de a respira cu pieptul plin, făcând viața mai luminoasă. Să fii ghidat pe drumul corect și protejat de îngerul păzitor și să fii stăpânit de gânduri și intenții bune peste tot. Îți doresc ca fiecare clipă din viața ta să fie plină de pace, liniște și speranța într-un viitor frumos. La mulți ani!

Fie ca de ziua ta de naștere, îngerul tău păzitor să aibă grijă de tine și să-ți îndeplinească toate dorințele! Fie ca Bunul Dumnezeu să îți ofere multe zâmbete și oportunități de care să profiți la maxim. Te cuprind, dragul meu nepot și să știi că bunelul mereu te așteaptă în vizită. La mulți ani!