Mesaje scurte de La Mulți Ani pentru FETE


Scurte:

Scurte
Îţi doresc milioane de trandafiri, mii de zile minunate, sute de evenimente memorabile, zeci de prieteni buni, câțiva fani și o singură dragoste. La mulţi ani!

La mulți ani, fată fermecătoare! Îți doresc să fii mai frumoasă decât regina lună și mai strălucitoare decât mărețul soare.

La mulți ani, frumusețe! Îţi doresc fericire din amurg până în zori și de dimineața devreme până noaptea târziu. Fii mereu perfectă și găsește întotdeauna idealul în viață.

La mulţi ani! Îţi doresc să ai un loc ferm în această viață și să fii de neînlocuit în activitatea ta.

La mulți ani, fată uimitoare și fermecătoare! Îţi doresc fericire adevărată și motive permanente pentru a zâmbi.

La mulţi ani! Îţi doresc să-ţi găseşti un prinț adevărat și să trăieşti cu el până la un final fericit.

La mulţi ani, frumusețe! Fie ca coroana Miss Univers să-ţi aparţină pe dreptate. Îţi doresc pasiune, sentimente, dragoste și fericire.

La mulţi ani! Îţi doresc ca viața ta să fie dulce ca mierea, iar tu să devii cu fiecare zi tot mai frumoasă şi mai frumoasă.

Îţi doresc ca viața să fie la fel de minunată ca și tine. Fie ca prin viață alături de tine să meargă un domn inteligent, puternic și bogat. La mulţi ani!

Fată încântătoare și uimitoare, cu ocazia zilei de naştere, îți doresc să fii mereu pe partea luminoasă și fericită a vieții. Îţi doresc în fiecare clipă să iubeşti, să creezi și să visezi. La mulţi ani!

La mulți ani, minune! Îţi doresc ca fiecare zi să fie frumoasă și luminoasă, ca și ziua de astăzi. Îţi doresc un adevărat prinț într-un Ferrari alb și multe petreceri interesante doar în cinstea ta.

Felicitări cu ocazia zilei de naştere, fată minunată! Îţi doresc ca ochii tăi să strălucească de fericire, inima să-ţi fie plină cu dragoste, iar frumusețea ta să cucerească pe toți cei din jur. La mulţi ani!

Fată dulce și fermecătoare, îți doresc să te înalți în norii viselor și inspirației, apoi să-ți continui călătoria pe cărările fericirii și norocului. La mulţi ani!

La mulți ani, minunată fată! Îţi doresc să uimeşti toată lumea cu frumusețea ta, să trăieşti cu dragoste sinceră în inima ta și cu un vis minunat în sufletul tău.

La mulți ani, gingaşă și frumoasă fată! Îţi doresc frumusețe eternă și prosperitate, inspirație și povești de dragoste fericite.

Cea mai frumoasă, cea mai iubită, cea mai gingaşă, cea mai dulce, cea mai sinceră, cea mai adorabilă fată, la mulți ani!

La mulți ani frumoasă fată, isteaţă și harnică! Îţi doresc un veșnic basm de dragoste și fericire, aventuri distractive și hobby-uri interesante.

La mulți ani, dulce fată! Îţi doresc o lumină strălucitoare de fericire, un foc nestins de iubire și un flux constant de noroc în viață.

La mulți ani, fată minunată! Îţi doresc o strălucire magică de fericire în viața ta şi cele mai sincere și gingaşe sentimente de dragoste.

Fată drăguță, la mulți ani! Îţi doresc perspective strălucite, mult succes, fericire sinceră și dragoste adevărată.