La mulți ani FATĂ FRUMOASĂ! Mesaje de ziua de na;tere


Frumoasă:

Frumoasă
Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc să fii mereu la fel de încântătoare. Fie ca viața să îți ofere de toate, frumusețe, tandrețe, liniște sufletească, pasiune și eleganță. La mulți ani!

La mulți ani, dragă domnișoară! Îți urez ca frumusețea ta divină să o întreacă pe cea a stelelor și florilor. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și fie ca viața să îți ofere în dar o mulțime de surprize plăcute și emoții pozitive.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Vreau să își spun că ești la fel de frumoasă ca un înger coborât pe pământ și de aceea îți urez să rămâi frumoasă la chip și suflet, să fii sănătoasă, fericită și iubită.

Te felicit dragă domnișoară cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să ai o carieră de succes, relații frumoase cu cei dragi, să întâlnești a doua jumătate. Savurează viața cu multă pasiune!

La mulți ani dragă domnișoară! Cu ocazia zilei tale de naștere te felicit și îți urez ca frumusețea ta să facă invidioase toate florile din lume, să radiezi de fericire și bucurie ca o rază de soare.

La mulți ani drăguță domnișoară! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc să ai parte de idei geniale, vise îndrăznețe împlinite, multă fericire, să îți lumineze ochii de dragoste și emoții pozitive.

La mulți ani dragă domnișoară! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți urez să fii la fel de fermecătoare, frumoasă la chip și suflet, cu multă încredere în forțele proprii.

La mulți ani, frumoasa sufletului meu! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și vreau să îți doresc să ai parte de începuturi fericite și victorii frumoase, succes mult în tot ceea ce faci și doar emoții pozitive.

La mulți ani fata-mimune! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți urez să fii în continuare încântătoare, să ai parte de noroc, vise împlinite, dragoste adevărată și să savurezi frumusețile vieții.

La mulți ani dragă domnișoară! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți urez să rămâi la fel de stilată și frumoasă, să ai vise îndrăznețe și să tinzi spre succes, să îi bucuri pe cei dragi cu realizările tale și să savurezi micile momente ale vieții.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Ești o ființă foarte tandră și încântătoare. Îți urez ca de-a lungul vieții să înflorești la fel ca un trandafir și să demonstrezi că într-adevăr frumusețea va salva lumea!

Astăzi este o zi foarte frumoasă și o sărbătoare deosebită, este ziua de naștere a unei ființe adorabile. Draga mea, mă bucur să te cunosc și să știi că lumea devine mult mai frumoasă prin prezența ta. Te felicit din suflet și îți urez doar bine.

Vreau să felicit o persoană dragă mie și foarte încântătoare. Draga mea, să știi că ești mai adorabilă decât toate florile, iar în preajma ta, lumea pare mult mai frumoasă. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți urez să radiezi de fericire. La mulți ani suflet frumos!

Dragă domnișoară în această zi de sărbătoare, ziua ta de naștere vreau să îți urez să fii fericită, să ai parte de dragoste, să ai o muză care să te călăuzească și să te inspire. Îți doresc să ai o soartă frumoasă, să ai parte de pace în suflet, multe emoții pozitive și bucurii.

Doresc să felicit o adevărată lady cu ocazia zilei de naștere. Îți urez să rămâi la fel de frumoasă și încântătoare, să ai parte de pace în suflet, să fii inspirată și plină de noi idei, să reușești în toate, să ai realizări frumoase. Să fii fericită și împlinită orice ai face.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți urez să rămâi la fel de încântătoare și minunată. Să radiezi de fericire, să fii carismatică, și tandră. Fie ca viața să îți aducă doar soare în calea ta, să ai parte de fericire, bucurie și persoana iubită să îți fie mereu alături.

Vreau să felicit cu ocazia zilei de naștere o ființă foarte încântătoare. Îți urez un sincer la mulți ani, să rămâi la fel de atrăgătoare, să ai forțe și talente noi ca să îți împlinești visele tale. Savurează viața din plin. La mulți ani!

La mulți ani, fată încântătoare şi frumoasă! Îţi doresc mereu să îmbini farmecul și o minte luminată, o figură ideală și o sănătate excelentă, visuri măreţe și sensibilitate a sentimentelor, sinceritate sufletească și tărie de caracter, sentimente de libertate și afecțiune pentru cei dragi.

Fată frumoasă, dulce și minunată, la mulți ani! Îţi doresc în orice activitate să înoţi cu succes, ca o sirenă în mare, să rămâi o zeiță fără egal și magnifică a pasiunii și a iubirii în viață, să ştii întotdeauna ce ai nevoie de la viață și cu siguranță să primeşti asta.

Dragă domnișoară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți urez să rămâi la fel de frumoasă și minunată precum te cunosc. Fie ca viața să îți fie plină de emoții pozitive, momente de nedescris, multă fericire și iubire.