Mesaje scurte de ziua de naștere a cumnatei


Scurte:

Scurte
Îți doresc ca toate clipele din viața ta să fie pline de sens, perfecționism și să radieze de bunătate și lumină. La mulți ani!

Dragă cumnată! Îți urez la mulți ani cu ocazia celui mai frumos eveniment din acest an – Ziua ta de naștere! Îți doresc pozitivism, energie, o dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

Dragă cumnățică, îți doresc din suflet să-ți împlinești visurile și dorințele. Uită de toate problemele și bucură-te de momentele strălucitoare ale vieții. Fii mereu cu un pas înainte, și mai presus de toate, amintește-ți: ești mai întâi de toate o Femeie!

Dragă cumnată! În această minunată zi, te felicit cu ocazia sărbătorii tale personale! Îți doresc sănătate puternică, o mare iubire, grijă și atenție din partea celor apropiați, prosperitate și o dispoziție minunată!

Dragă cumnată, soarele s-a ridicat și păsărelele cântă pentru tine în această dimineață! La mulți ani, dragă! Să strălucească ochii tăi de bucuria vieții! Îți doresc dragoste, fericire și sănătate!

La mulți ani, dragă surioară! O dată pe an ai dreptul să ai tot la ce visezi tot anul! Să ți se îndeplinească toate visele și să-ți împlinești toate dorințele de ziua ta de naștere!

La mulți ani, dragă cumnată! Îți doresc să-ți reușească întotdeauna ceea ce îți dorești tu! Ai încredere în tine și permiteți ție însuți, tot ce este cel mai bun!

Dragă cumnată! La mulți ani, draga mea! Îți doresc tot ce e mai bun: fericire, bucurie, prosperitate, confort sufletesc, o mare de flori și o dispoziție excelentă în fiecare zi. La mulți ani!

Dragă cumnată, de ziua ta de naștere vreau să te bombardez cu complimente. Ești cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai deșteaptă, pur și simplu o femeie fantastică. Și este pur adevăr! Întotdeauna fii tu însăți, îți doresc fericire feminină. La mulți ani!

La mulți ani, dragă cumnată! Ești una dintre prietenele mele cele mai apropiate și te iubesc foarte mult. În această zi, îți doresc ca ochii tăi să strălucească de bucurie și dacă vor fi lacrimi, să fie doar de fericire.

Dragă cumnată, ești raza noastră de lumină! Astăzi este ziua ta specială! Să-ți fie viața întotdeauna plină de emoții iar zile unice. O femeie ca tine merită să fie purtată pe brațe!

Draga mea cumnată! În această zi minunată, îți urez un La Mulți Ani cu sănătate, forță sufletească, frumusețe strălucitoare în jurul tău, fericire și bucurie, mai multe experiențe plăcute și relaxare!

La mulți ani, draga și frumoasa mea cumnată! Îți doresc sănătate, dragoste reciprocă, armonie, noroc, binecuvântare în familie, sprijin și grijă. Să-ți împlinești cele mai strălucitoare vise, iar soțul iubit să-ți aducă flori!

Cumnată dragă, la mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să fie astăzi o zi plină de surprize plăcute și întâlniri memorabile! Sunt bucuroasă sincer de succesele și norocul tău! Îți doresc tinerețe veșnică, dragoste reciprocă frumoasă și sănătate puternică! La mulți ani!

Dragă cumnată, la mulți ani! Să te binecuvânteze Domnul pentru faptele tale bune și să îți dea puterea necesară să le duci la îndeplinire! Îți doresc să ai numai gânduri pozitive care nu vor permite tristeții să câștige lupta! Îți doresc sănătate, mulți ani de viață frumoasă și fericire!

Cea mai dragă, cea mai onestă, cea mai bună, sensibilă și iubită cumnată din lume! Astăzi te felicit cu ziua ta de naștere! Să aducă această aniversare fericire, bucurie, prosperitate și multe zâmbete sincere!

Dragă cumnată, îmi face plăcere să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să fie drumul tău luminat de iubirea față de viață și de succese! Îți doresc ca toate visurile tale să se împlinească! Nu uita, te susțin întotdeauna, indiferent de situație. La mulți ani!

La mulți ani! Ești ca o soră dragă pentru mine. Îți doresc o viață strălucitoare și fără zile întunecate!

Dragă cumnată! La mulți ani! Îți doresc sănătate, bunăstare, sinceritate, bucurie, fericire și îndeplinirea imediată a tuturor dorințelor! Sărbători fericite!

La mulți ani, draga mea cumnată! Te îmbrățișez cu drag și te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Mereu simt prezența și sprijinul tău. Îți doresc sănătate, fericire și iubire adevărată. Să-ți împlinești toate visele și să fii înconjurată de realizări și bucurii. La mulți ani!

Draga mea cumnată! Îți urez La Mulți Ani și îți doresc să-ți împlinești cele mai îndrăznețe vise, să ai sănătate puternică, zâmbete și multă bucurie! Să te înconjoare norocul și să-ți coloreze viața cu cele mai frumoase culori!

La mulți ani, dragă cumnată! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Caracterul tău este admirabil: vezi ținta, inspiri pe alții și ajungi la vârfuri! Să nu-ți lipsească entuziasmul și sănătatea! Sănătate și mult noroc!

Dragă cumnată, te felicit cu cea mai frumoasă și strălucitoare zi de naștere! Trăiește frumos, fii plină de culoare și parfum! Să ți se umple mintea cu amintiri strălucitoare, care să-ți ofere inspirație și putere să mergi mai departe! La mulți ani, draga mea cumnată!

Dragă cumnată! În această zi minunată, te felicit cu aniversarea ta! Îți doresc tot ce e mai bun, pentru că ești cea mai bună cumnată pentru mine! Îți doresc bucurie, prietenie adevărată, binecuvântare, sănătate! Amintește-ți că te admiră și te iubește toată familia!

Draga cumnată, La mulți ani! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc fericire, dragoste și afecțiune, binecuvântări și căldură, delicatețe și momente plăcute. Desigur, îți doresc sănătate, energie de viață, inspirație și bucurie adevărată!

Dragă cumnată, în această zi frumoasă, îți urez La Mulți Ani! Să domnească dragostea, armonia, susținerea și înțelegerea în familia ta. Rămâi frumoasă și bună, sănătoasă și energică, fericită și plină de bucurie!

La mulți ani cu ocazia aniversării! Să fie această zi cu semnificație specială plină de noi speranțe și forțe pentru a atinge obiectivele tale. Îți doresc să rămâi tânără la suflet și să fii la curent cu ultimele tendințe, mai mult entuziasm, optimism și fericire!

Îți doresc ca inima să-ți bată ca înaintea întâmplării unei minuni, să respiri ca după o furtună, iar în ochi mereu să se reflecte un curcubeu, la poalele căruia să găsești un cufăr cu aur!

Îți doresc să ai parte de trăiri unice! Fie ca emoțiile, evenimentele frumoase și sentimentele plăcute să se înlocuiască reciproc precum un caleidoscop, să-ți ofere o bună dispoziție și să-ți transforme viața într-o poveste bogată în amintiri frumoase! La mulți ani!

Îți doresc să fii prieten adevărat pentru prietenii tăi! Înțepător pentru cei răi! Luminozitate în fiecare zi a vieții. Ușurință – la fiecare pas! Și capacitatea de a glumi oriunde și oricând! La mulți ani!

Fie ca cerul să te răsplătească cu puterea de a vedea adevăratele valori, chiar dacă acestea nu ies în evidență! Puterea de a te ridica după fiecare cădere! Abilitatea de a te bucura de fiecare zi din viața ta! La mulți ani!

Fie ca aromele de primăvară și soarele de vară să te înconjoare mereu, iar fericirea să fie atât de multă încât să fie imposibil să nu o împărtășești cu cei dragi!

Îți doresc un sentiment de zbor, chiar și în viața de zi cu zi să nu te părăsească acest sentiment și să-ți permită să te ridici deasupra problemelor mărunte, deasupra necazurilor și neplăcerilor, să planezi deasupra norilor ușor și liber! La mulți ani!

Te felicit cu ocazia celei mai importante zi a anului! Îți doresc să ai parte de mai multe momente vesele, distracție, grijă și dragostea celor dragi, împlinirea aspirațiilor și viselor! La mulți ani!

Mă grăbesc să fiu primul care îți urează la mulți ani! În această zi, vreau din tot sufletul să-ți doresc ca toate treburile tale să se termine cu succes. Permite-ți să ai astfel de prieteni care se pot grăbi în ajutor la orice oră din zi sau din noapte. La mulți ani!

La multi ani! În această zi, primește urările mele sincere pentru împlinirea celor mai prețuite dorințe ale tale. Dacă vei avea lacrimi să fie numai de fericire. În viață să te aștepte o mare de zâmbete, un ocean de iubire. Și dacă te îneci, atunci numai într-o astfel de mare sau ocean.

Anii trăiți sunt ca cireșele coapte: se mănâncă cu poftă iar apoi rămân doar sâmburii. Îți doresc să primești o găleată pentru ei și să o umpli până la capăt! Să nu existe găuri de vierme în nicio cireașă: viața ta nu este un loc pentru oaspeți nepoftiți. La mulți ani!

Îți doresc ca ușa verii să fie mereu deschisă, primăvara să vină devreme, toamna să fie doar aurie și iarna să vină doar pentru o noapte! La mulți ani!

De ziua ta de naștere, îți doresc să găsești armonia! Domnul să te ferească de necazuri. Gândurile tale pure să te ajute să-ți găsești liniștea sufletească. Îți doresc ca inima ta să fie plină de bunătate. Trăiește sănătos! La mulți ani!

Fie ca în inima ta să fie liniște! În suflet să fie lumină! Fie ca scânteia sufletului tău să atragă mulți oameni buni și să-i țină departe pe cei răi! Să ai parte de prieteni buni în viață! La mulți ani!

Dragă, frumoasă, fermecătoare și încântătoare! Sărbători fericite, la mulți ani! Îți doresc să fii fericită și iubită, să-ți creezi și să te bucuri de creativitatea ta, să trăiești în armonie cu tine și cu lumea exterioară și să te bucuri de fiecare clipă.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să trăiești și să te bucuri de fiecare moment, să fii în armonie cu tine și cu lumea din jurul tău. Să ai parte de dragoste, sprijin, înțelegere, mângâiere și întâlniri vesele, zâmbete ale oamenilor dragi! Fericire, inspirație, sănătate, prosperitate! La mulți ani!

Vă doresc multă bucurie, dragoste, impresii vii și noi descoperiri. Fiecare zi nouă să fie plină de fericire, să fie mai uimitoare decât cea anterioară. Lasă totul în viața ta să fie doar „bun” sau „minunat!”.

Îți doresc să nu fie nevoie niciodată să înveți porcul să cânte, elefantul să danseze sau măgarul să cânte la vioară. Fie ca în viața ta să întâlnești mai puține ”animale” și mai mulți oameni în adevăratul sens al cuvântului. La mulți ani!

De ziua ta de naștere îți doresc să fii copleșită de multitudinea felicitărilor din partea celor dragi, a săruturilor și îmbrățișărilor. Rămâi, însă, devotată și carierei, nu uita că tu meriți să atingi culmile succesului. La mulți ani!

Crezi că nu va ajunge mâncare pentru toți? Liniștește-te! Noi nu am venit să mâncăm, dar să te felicităm cu ocazia zilei de naștere. La mulți ani!

Îți doresc ca acasă să de aștepte multă afecțiune. Prietenii să-ți fie devotați și să te respecte. Cei care te iubesc să-ți fie mereu alături și, sigur, conturi în bancă cu multe zerouri. La mulți ani!