Mesaje deosebite de ziua de naștere pentru cumnată


Deosebite:

Deosebite
Îți doresc ca inima să-ți fie plină de iubirea oamenilor din jur, care nu-și imaginează viața fără tine. Fie ca ochii să-ți sclipească atunci când admiri frumusețea lumii. Inima să-ți cânte în fiecare zi, pentru că atunci când te trezești începe o adevărată sărbătoare – iar asta înseamnă că ziua ta este în toate cele 365 de zile din an! La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii înconjurat de oameni buni, care să îți dăruiască susținere și zâmbete. Îți doresc să cucerești toate vârfurile pe care ți le-ai propus, să atingi toate țelurile stabilite vreodată. Fie ca totul să fie ok, iar viața să îți ofere surprize plăcute. La mulți ani, drag nepot!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii binecuvântat în toate începuturile tale. Fie ca Îngerașul tău păzitor să te ocrotească de cele rele. Fie ca drumul tău în viață să fie plin de lumină și speranță, iar tot binele să fie atras în viața ta. La mulți ani!

Ce bucuroasă sunt să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, drag nepot! Fie ca viața ta să fie minunată și plină de bucurii! Să întâlnești doar oameni buni, să te înconjori de bine, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă și cel mai important, fie ca răul să te ocolească pe tine și pe cei dragi ție. La mulți ani, om minunat!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc iubire pură, succese în viață și carieră, realizări uimitoare și cât mai multe progrese în viața ta. Fie ca această zi să fie cu adevărat uimitoare și să rămână o amintire plăcută pentru totdeauna. La mulți ani!

La mulți ani cu ocazia zilei tale! Sper că aceasta va fi una dintre cele mai strălucitoare și colorate zile din viața ta, care va rămâne în amintirea ta ca o explozie de foc! Să curgă spre tine valuri continue de frumusețe uluitoare, sănătate puternică, avere imensă, dragoste cea mai sinceră, prietenie fidelă și garantată! Să-ți strălucească ochii de fericire, ca de la un pahar de vin bun!

În orice situație dificilă din viața mea, tu aduci cu tine un gând pozitiv, ajutor și liniște. Chiar și pentru o clipă, tu aduci emoții pozitive și optimism în casa mea. Îți doresc să te scufunzi într-un ocean de fericire, iubire și înțelegere. Sănătatea, liniștea și acțiunile bune să învăluie mereu casa ta. Să prospere viața ta, să fii fericită și să ai armonie interioară.

Dragă cumnată! Cea mai bună prietenă și sprijin al meu! Te îmbrățișez tare, tare, îți dau o sărutare pe obraz și îți urez un La mulți ani de ziua ta de naștere! Îți doresc ca în acest an, precum și în toate celelalte zile, să ai mereu o dispoziție de sărbătoare! Să-ți fie inima mereu veselă și plină de viață și să nu te lase niciodată să te întristezi! Să-ți împlinească toate dorințele, să te încânte norocul, să ai parte de fericire și sănătate! Să ai întotdeauna dragoste reciprocă și adevărați prieteni! Să nu-ți întunece niciodată inima – dezamăgirile sau tristețile! Să porți în suflet lumina și căldura bunătății tale în fiecare zi a vieții! Mulțumesc, cumnată, pentru tot! La mulți ani de ziua ta de naștere!

La mulți ani, draga mea cumnată! Suntem cele mai apropiate, suntem prietene care întotdeauna găsesc sprijin una în celălaltă, care ne permite să depășim cu ușurință obstacolele. Fără îndoială, ești cea mai bună, cea mai frumoasă și totodată nebunatică femeie din lume, pentru că ești sora mea iubită, pentru care întotdeauna sunt mândră. Astăzi ești mai în vârstă cu un an, dar cu fiecare an devii din ce în ce mai frumoasă. Îți doresc fericire feminină, dragoste strălucitoare, pasiune uimitoare și reciprocitate pe viață, cumnată! Fii întotdeauna la fel de veselă și fericită ca astăzi! Întotdeauna fii recunoscătoare Domnului pentru ceea ce ai și nu te opri niciodată la ce ai atins! La mulți ani, draga mea cumnată!

Dragă cumnată, soarele s-a ridicat și păsărelele cântă pentru tine în această dimineață! La mulți ani, dragă! Să strălucească ochii tăi de bucuria vieții! Îți doresc dragoste, fericire și sănătate!

Dragă cumnată! În această minunată zi, te felicit cu ocazia sărbătorii tale personale! Îți doresc sănătate puternică, o mare iubire, grijă și atenție din partea celor apropiați, prosperitate și o dispoziție minunată!

Dragă cumnățică, îți doresc din suflet să-ți împlinești visurile și dorințele. Uită de toate problemele și bucură-te de momentele strălucitoare ale vieții. Fii mereu cu un pas înainte, și mai presus de toate, amintește-ți: ești mai întâi de toate o Femeie!

Dragă cumnată! Îți urez la mulți ani cu ocazia celui mai frumos eveniment din acest an – Ziua ta de naștere! Îți doresc pozitivism, energie, o dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

La mulți ani! O rază de soare a răsărit de pe orizont și a căzut pe pământ, anunțând începutul unei noi zile. O zi neobișnuită și specială, deoarece astăzi este ziua ta de naștere. Frumoasă, carismatică, drăguță și gingașă. Adevărată! Îți urez La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai mereu vise ca fluturii în suflet. Visele să te conducă către destinații noi și luminoase. Să fii însoțită de succes, răbdare, înțelegere din partea prietenilor și dragostea celor apropiați! Tristețea să nu-ți întunece niciodată zâmbetul și să nu existe loc pentru melancolie în ochii tăi veseli! Să fie fiecare clipă, oră, zi și an de succes și fericire! Iubește, să ai curaj și crează lucruri frumoase! La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere!

Îți doresc cele mai sincere urări de ziua ta de naștere, dragă cumnată! Ești o persoană care întotdeauna poate fi apelată pentru sfaturi și ajutor, niciodată nu refuzi. Să ne legăm prietenia tot mai strâns cu fiecare an care trece! Îți doresc succes în carieră, fericire și sănătate de fier. Să-ți fie ușor să-ți împlinești toate visele! La mulți ani!

Dragă cumnată, azi arăți cu adevărat drăguță. Așa cum ai făcut întotdeauna, te gândești la alții, la fericirea lor, și nu la tine. Astăzi, permite-ți să te relaxezi, să avem noi grijă de tine. De ziua ta de naștere, ar trebui să te scufunzi în raze de urări și cadouri. Distrează-te la maxim! Permite-ți să fii fericită!

Câtă fericire e nevoie pentru o femeie, pentru o fată? Fiecare are propria măsură de dragoste, frumusețe și bogăție, călătorii captivante, un cămin liniștit confortabil și o familie veselă. Să-ți fie fericirea, draga mea cumnată, alcătuită din ceea ce este mai important pentru tine și să se împlinească neapărat! La mulți ani, cumnată!

La mulți ani, dragă cumnată! Astăzi, în această zi minunată, ai venit pe lume. La mulți ani, dragă! Îți doresc să simți iubirea și sprijinul Creatorului în fiecare zi și în fiecare clipă a vieții tale. Să te lumineze credința în Hristos și să te protejeze și să te ajute îngerul păzitor. Trăiește o viață curată și dreaptă, fii sănătoasă și fericită; să domnească dragostea și prosperitatea în familia ta!

Dragă cumnată, Îți doresc să fii mereu atât de luminoasă, pozitivă, veselă și plină de energie! Să ai parte de succes în toate începuturile și activitățile tale de zi cu zi, să ai acasă multă bucurie și râs alături de cei dragi și să ai o sănătate puternică și o viață prosperă. La mulți ani!

Dragă cumnată, la mulți ani! Să fie viața ta ca un vis, strălucitor și frumos! Îți doresc mult noroc, succese mari și împlinirea tuturor planurilor tale! Să ai totul sub control, noroc în carieră, relații și munca ta! Să fii frumoasă, drăguță, de succes și uimitoare! Surprinde-ne cu frumusețea ta, profunzimea și realizările tale uimitoare în toate aspectele vieții!

Dragă cumnată, îți urez un La mulți ani! cu ocazia zilei tale de naștere! Ca o femeie unei femei, îți doresc să ai fericire umană și feminină. Să ți se îndeplinească toate dorințele și să-ți iasă totul totdeauna la timp, în cel mai bun mod posibil. Și eu voi răspunde la orice solicitare și voi fi mereu acolo pentru a te ajuta!

La mulți ani, draga mea cumnată, frumoasa mea zână! Îți doresc evenimente minunate de ziua ta de naștere. Să nu ai obstacole sau eșecuri în calea ta. Rămâi la fel de frumoasă, deșteaptă și ambițioasă. Nu te da niciodată bătută și continuă să mergi înainte. Indiferent ce se întâmplă, privește mereu viața cu optimism. Să ai doar prieteni adevărați și familia lângă tine. Gândește-te la ceea ce există și va fi, nu e nevoie să te arunci cu gândurile în trecut. Și, în sfârșit, să ți se împlinească toate visele și dorințele!

Dragă cumnată, ești experimentată, independentă și frumoasă. Ai realizat multe în viață, dar mai sunt atâtea lucruri pe care ai putea să le descoperi și să le aduci în viață. Viața ta se deschide în culori vii, îți doresc să nu se estompeze niciodată, ci să îți dea energie și emoții noi. Să te bucure soțul tău cu acțiunile sale ambițioase, să te iubească și să te aprecieze. Ești minunată și uimitoare!

La mulți ani, dragă cumnată, cumnățica mea! Ne leagă dragostea pentru aceeași persoană, dar asta nu ne face să fim concurente. Îmi doresc să crească prietenia noastră cu fiecare zi ce trece. Să nu ne pună la încercare viața cu neplăceri neașteptate. Să fii sănătoasă și activă. Să decurgă totul bine: atât lucrurile, cât și sentimentele, relațiile și viața.

La mulți ani, cumnată dragă! Îți urez bucurie, optimism, creativitate și evenimente pline de viață și interesante. Să fie fiecare zi o sursă de uimire, bucurie și dorință de a merge mai departe. Să ai parte de sănătate, putere, pace, muncă, odihnă și frumusețe! Să primești cele mai parfumate și frumoase flori, atenție și dragoste! La mulți ani, cumnată!

La mulți ani, dragă cumnată! Îi mulțumesc soartei că mi-a dat o prietenă atât de minunată ca tine. Am râs și ne-am întristat împreună, iar tu ai ridicat mereu moralul meu și m-ai ajutat în situații grele. Prețuiesc foarte mult ajutorul și susținerea ta, empatia ta. Astăzi împlinești un an în plus, ceea ce este un motiv de bucurie, pentru că intri într-un nou an de viață! Să te protejeze soarta împotriva tuturor greutăților, neplăcerilor și ofenselor. Știu dorința ta secretă și din suflet îmi doresc să se îndeplinească. Să te bucure mereu imaginea ta din oglindă, să trosnească dulapurile de haine frumoase, să-ți fie vacanța fantastică și iubirea reciprocă. Te felicit scumpa mea!

Astăzi este ziua de naștere a unei femei frumoase, cumnata mea iubită! În cinstea acestei zile, vreau să ne distrăm, să cântăm și să dansăm. Dragă, te felicit din suflet cu ziua ta! Îți doresc să nu te descurajezi niciodată și să privești viața cu un entuziasm pozitiv și așteptând doar evenimente bune. Așa va fi. Și ține minte că te poți baza oricând pe mine!

La mulți ani, dragă! Nu contează câți ani au trecut, întotdeauna țin la tine. Chiar și la distanță. Și îți doresc de ziua ta de naștere prosperitate, fericire și bucurie. Să te înconjoare zâmbete calde precum fluturașii strălucitori. Să te lumineze mereu o stea îndepărtată dar care este steaua ta. Să-ți coboare din cer atâta belșug încât te vei mira de norocul tău! Să fii iubită de cei apropiați, deschisă la tot ce e nou și sinceră cu toți. Nu te descuraja niciodată și crede în tine cu tărie, căci toate căile sunt deschise acum pentru tine și tot ce trebuie să faci e să alegi ce-i mai bun. Nu te înșela în alegere, nu ceda ispitelor și orientează-te doar spre bine! Fii fericită, scumpă!

Cea mai dragă, cea mai bună și cea mai drăgălașă cumnată, prietena mea, persoana cea mai apropiată. Astăzi îmi grabesc pașii să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Ești demnă de tot ce e mai bun în această viață. Să ai întotdeauna alături prieteni credincioși, un soț atent și iubitor, familia ta care te va susține, te va încălzi cu căldura și înțelegerea lor. Îți doresc astăzi, cumnată, succes incredibil, împlinirea tuturor dorințelor și dragoste sinceră reciprocă. Fericirea feminină e cel mai important lucru pentru fiecare fată, deci îți doresc să te simți mereu cea mai fericită femeie de pe planetă. Nu te schimba niciodată, rămâi fidelă ție și totul va fi așa cum îți dorești.

Draga cumnată, La mulți ani! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc fericire, dragoste și afecțiune, binecuvântări și căldură, delicatețe și momente plăcute. Desigur, îți doresc sănătate, energie de viață, inspirație și bucurie adevărată!

La mulți ani, dragă cumnată! Îți doresc să-ți reușească întotdeauna ceea ce îți dorești tu! Ai încredere în tine și permiteți ție însuți, tot ce este cel mai bun!

La mulți ani, dragă surioară! O dată pe an ai dreptul să ai tot la ce visezi tot anul! Să ți se îndeplinească toate visele și să-ți împlinești toate dorințele de ziua ta de naștere!

Dragă cumnată! La mulți ani, draga mea! Îți doresc tot ce e mai bun: fericire, bucurie, prosperitate, confort sufletesc, o mare de flori și o dispoziție excelentă în fiecare zi. La mulți ani!

Dragă cumnată, de ziua ta de naștere vreau să te bombardez cu complimente. Ești cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai deșteaptă, pur și simplu o femeie fantastică. Și este pur adevăr! Întotdeauna fii tu însăți, îți doresc fericire feminină. La mulți ani!

La mulți ani, dragă cumnată! Ești una dintre prietenele mele cele mai apropiate și te iubesc foarte mult. În această zi, îți doresc ca ochii tăi să strălucească de bucurie și dacă vor fi lacrimi, să fie doar de fericire.

Dragă cumnată, ești raza noastră de lumină! Astăzi este ziua ta specială! Să-ți fie viața întotdeauna plină de emoții iar zile unice. O femeie ca tine merită să fie purtată pe brațe!

Draga mea cumnată! În această zi minunată, îți urez un La Mulți Ani cu sănătate, forță sufletească, frumusețe strălucitoare în jurul tău, fericire și bucurie, mai multe experiențe plăcute și relaxare!

La mulți ani, draga și frumoasa mea cumnată! Îți doresc sănătate, dragoste reciprocă, armonie, noroc, binecuvântare în familie, sprijin și grijă. Să-ți împlinești cele mai strălucitoare vise, iar soțul iubit să-ți aducă flori!

Cumnată dragă, la mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să fie astăzi o zi plină de surprize plăcute și întâlniri memorabile! Sunt bucuroasă sincer de succesele și norocul tău! Îți doresc tinerețe veșnică, dragoste reciprocă frumoasă și sănătate puternică! La mulți ani!

Dragă cumnată, la mulți ani! Să te binecuvânteze Domnul pentru faptele tale bune și să îți dea puterea necesară să le duci la îndeplinire! Îți doresc să ai numai gânduri pozitive care nu vor permite tristeții să câștige lupta! Îți doresc sănătate, mulți ani de viață frumoasă și fericire!

Cea mai dragă, cea mai onestă, cea mai bună, sensibilă și iubită cumnată din lume! Astăzi te felicit cu ziua ta de naștere! Să aducă această aniversare fericire, bucurie, prosperitate și multe zâmbete sincere!

Dragă cumnată, îmi face plăcere să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să fie drumul tău luminat de iubirea față de viață și de succese! Îți doresc ca toate visurile tale să se împlinească! Nu uita, te susțin întotdeauna, indiferent de situație. La mulți ani!

La mulți ani! Ești ca o soră dragă pentru mine. Îți doresc o viață strălucitoare și fără zile întunecate!

Dragă cumnată! La mulți ani! Îți doresc sănătate, bunăstare, sinceritate, bucurie, fericire și îndeplinirea imediată a tuturor dorințelor! Sărbători fericite!

La mulți ani, draga mea cumnată! Te îmbrățișez cu drag și te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Mereu simt prezența și sprijinul tău. Îți doresc sănătate, fericire și iubire adevărată. Să-ți împlinești toate visele și să fii înconjurată de realizări și bucurii. La mulți ani!

Draga mea cumnată! Îți urez La Mulți Ani și îți doresc să-ți împlinești cele mai îndrăznețe vise, să ai sănătate puternică, zâmbete și multă bucurie! Să te înconjoare norocul și să-ți coloreze viața cu cele mai frumoase culori!

La mulți ani, dragă cumnată! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Caracterul tău este admirabil: vezi ținta, inspiri pe alții și ajungi la vârfuri! Să nu-ți lipsească entuziasmul și sănătatea! Sănătate și mult noroc!

Dragă cumnată, te felicit cu cea mai frumoasă și strălucitoare zi de naștere! Trăiește frumos, fii plină de culoare și parfum! Să ți se umple mintea cu amintiri strălucitoare, care să-ți ofere inspirație și putere să mergi mai departe! La mulți ani, draga mea cumnată!

Dragă cumnată! În această zi minunată, te felicit cu aniversarea ta! Îți doresc tot ce e mai bun, pentru că ești cea mai bună cumnată pentru mine! Îți doresc bucurie, prietenie adevărată, binecuvântare, sănătate! Amintește-ți că te admiră și te iubește toată familia!

La mulți ani cu ocazia unui experiment de succes al părinților tăi – ziua în care ai apărut pe lume. Să-ți fie energia ca un cerc care îți învârtește lumea în jur. Îți doresc aventuri strălucitoare și o viață plină de succes! Să ai o zi plină de bani care îți vor permite să cumperi o mașină roșie și să călătorești cu un vas de croazieră, sau să-ți construiești o casă minunată. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide