Mesaje lungi de ziua de naștere pentru cumnată


Lungi:

Lungi

Dragă cumnată! Cea mai bună prietenă și sprijin al meu! Te îmbrățișez tare, tare, îți dau o sărutare pe obraz și îți urez un La mulți ani de ziua ta de naștere! Îți doresc ca în acest an, precum și în toate celelalte zile, să ai mereu o dispoziție de sărbătoare! Să-ți fie inima mereu veselă și plină de viață și să nu te lase niciodată să te întristezi! Să-ți împlinească toate dorințele, să te încânte norocul, să ai parte de fericire și sănătate! Să ai întotdeauna dragoste reciprocă și adevărați prieteni! Să nu-ți întunece niciodată inima – dezamăgirile sau tristețile! Să porți în suflet lumina și căldura bunătății tale în fiecare zi a vieții! Mulțumesc, cumnată, pentru tot! La mulți ani de ziua ta de naștere!

La mulți ani, draga mea cumnată! Suntem cele mai apropiate, suntem prietene care întotdeauna găsesc sprijin una în celălaltă, care ne permite să depășim cu ușurință obstacolele. Fără îndoială, ești cea mai bună, cea mai frumoasă și totodată nebunatică femeie din lume, pentru că ești sora mea iubită, pentru care întotdeauna sunt mândră. Astăzi ești mai în vârstă cu un an, dar cu fiecare an devii din ce în ce mai frumoasă. Îți doresc fericire feminină, dragoste strălucitoare, pasiune uimitoare și reciprocitate pe viață, cumnată! Fii întotdeauna la fel de veselă și fericită ca astăzi! Întotdeauna fii recunoscătoare Domnului pentru ceea ce ai și nu te opri niciodată la ce ai atins! La mulți ani, draga mea cumnată!

La mulți ani! O rază de soare a răsărit de pe orizont și a căzut pe pământ, anunțând începutul unei noi zile. O zi neobișnuită și specială, deoarece astăzi este ziua ta de naștere. Frumoasă, carismatică, drăguță și gingașă. Adevărată! Îți urez La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai mereu vise ca fluturii în suflet. Visele să te conducă către destinații noi și luminoase. Să fii însoțită de succes, răbdare, înțelegere din partea prietenilor și dragostea celor apropiați! Tristețea să nu-ți întunece niciodată zâmbetul și să nu existe loc pentru melancolie în ochii tăi veseli! Să fie fiecare clipă, oră, zi și an de succes și fericire! Iubește, să ai curaj și crează lucruri frumoase! La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere!

La mulți ani, dragă cumnată! Îi mulțumesc soartei că mi-a dat o prietenă atât de minunată ca tine. Am râs și ne-am întristat împreună, iar tu ai ridicat mereu moralul meu și m-ai ajutat în situații grele. Prețuiesc foarte mult ajutorul și susținerea ta, empatia ta. Astăzi împlinești un an în plus, ceea ce este un motiv de bucurie, pentru că intri într-un nou an de viață! Să te protejeze soarta împotriva tuturor greutăților, neplăcerilor și ofenselor. Știu dorința ta secretă și din suflet îmi doresc să se îndeplinească. Să te bucure mereu imaginea ta din oglindă, să trosnească dulapurile de haine frumoase, să-ți fie vacanța fantastică și iubirea reciprocă. Te felicit scumpa mea!

La mulți ani, dragă! Nu contează câți ani au trecut, întotdeauna țin la tine. Chiar și la distanță. Și îți doresc de ziua ta de naștere prosperitate, fericire și bucurie. Să te înconjoare zâmbete calde precum fluturașii strălucitori. Să te lumineze mereu o stea îndepărtată dar care este steaua ta. Să-ți coboare din cer atâta belșug încât te vei mira de norocul tău! Să fii iubită de cei apropiați, deschisă la tot ce e nou și sinceră cu toți. Nu te descuraja niciodată și crede în tine cu tărie, căci toate căile sunt deschise acum pentru tine și tot ce trebuie să faci e să alegi ce-i mai bun. Nu te înșela în alegere, nu ceda ispitelor și orientează-te doar spre bine! Fii fericită, scumpă!

Cea mai dragă, cea mai bună și cea mai drăgălașă cumnată, prietena mea, persoana cea mai apropiată. Astăzi îmi grabesc pașii să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Ești demnă de tot ce e mai bun în această viață. Să ai întotdeauna alături prieteni credincioși, un soț atent și iubitor, familia ta care te va susține, te va încălzi cu căldura și înțelegerea lor. Îți doresc astăzi, cumnată, succes incredibil, împlinirea tuturor dorințelor și dragoste sinceră reciprocă. Fericirea feminină e cel mai important lucru pentru fiecare fată, deci îți doresc să te simți mereu cea mai fericită femeie de pe planetă. Nu te schimba niciodată, rămâi fidelă ție și totul va fi așa cum îți dorești.

Anii trec, dar asta nu este o piedică pentru a fi fericit. Fie ca odată cu trecerea anilor să vină numai înțelepciunea, încrederea în ziua de mâine și speranța. Îți doresc de ziua ta să te felicite cei mai apropiați, cei mai de încredere prieteni, căldura inimilor ce te înconjoară să te ajute să depășești orice obstacole. Îți doresc ca întotdeauna să se audă muzica încrederii și frumuseții primăverii în sufletul tău. Crede în minuni, visează: tot ceea ce îți dorești se va îndeplini neapărat. Orice vârstă este un dar al sorții, este dulceața momentelor trăite. Să poți și să vrei să mergi înainte spre împlinirea visului tău. La mulți ani!

De la prima aniversare a zilei de naștere ne obișnuim să arătăm mai bine, să decorăm casa în mod special, să pregătim mâncăruri speciale. Aceasta o fac persoanele care sunt omagiate și acest lucru este așteptat de cei care au venit în ospeție. Astăzi este ziua ta de naștere, o zi specială. Setează-te pe aceeași lungime de undă, fii pregătit pentru orice. Îți doresc să nu existe nici o umbră de dezamăgire pe chipul tău. Să vină toți cei care trebuiau să vină și chiar și cei care erau doar în gânduri. Crede în șansa ta și fie ca următoarea zi de naștere să fie la fel de specială. La mulți ani!

Astăzi agitația zilnică sa oprit, s-a domolit și a lovit cu culori strălucitoare, inspirând la noi realizări. Fie ca astăzi și în fiecare zi fericirea, satisfacția și bucuria să zboare pe lângă tine și să-ți umple inima de căldură, tandrețe și fericire. Lasă ecourile din interiorul tău să te conducă mereu pe calea cea bună și creează o stare de spirit romantică. Fie ca soarta să-ți aducă surprize neașteptate zilnic. Îți doresc ca sprijinul interior și puterea voinței să te ajute întotdeauna să faci față tuturor greutăților și necazurilor. Fie ca tot ce ți-ai pus în plan să se realizeze, iar casa ta să fie plină de iubire, înțelegere și bunăstare. Fie ca odată cu trecerea anilor viața ta să se umple de fericire, înțelepciune și lucruri frumoase. La mulți ani!

În fiecare zi de naștere există magie. Pe de o parte, devenim cu un an mai în vârstă (iar pentru femei aceasta este o adevărată tragedie), dar pe de altă parte este ocazia de a ne întâlni cu cei apropiați, de a primi cadourile dorite și de a ne simți iubiți și necesari. Astăzi nu trebuie să numărăm anii. Bucură-te că un alt an ai fost fericită, veselă și sănătoasă. Fii mândră de faptul că oamenii nu au uitat de tine. Apreciază faptul că ai unde să crești și către ce să te îndrepți. Admiră frumusețea ta. Fascinează cu bunătatea și prezența ta. Stabilește-ți un scop și până la următoarea zi de naștere vei avea și mai multă bucurie, deoarece tot ce este planificat se va împlini. Crede în puterea magică a acestei zile și îndrăznește să-ți faci dorințe. Fii fericită și bucură-te de ziua ta.

Felicitări cu ziua de naștere! În primul rând, îți doresc sănătate, căci totul depinde doar de tine. Știu sigur că totul îți va ieși bine. Îți doresc succes în toate activitățile tale, bucurie și fericire! Să ți se îndeplinească toate cele mai arzătoare dorințe. Stabilește noi obiective și să ajungi întotdeauna să le îndeplinești. Drumul tău să fie ușor, doar cu câteva obstacole mici și ușor de trecut. Să fie fericiți toți cei pe care îi iubești și care îți sunt dragi. Te felicit din suflet și îți doresc tot binele!

La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! În această zi, îți doresc tot ce e mai bun și mai important pentru tine! Să ai în viața ta multe evenimente fericite și plăcute, să ai norocul întotdeauna lângă tine. Îți doresc mari succese în toate activitățile tale. Să îți reușiască totul, iar în momentele grele să fii sprijinit și ajutat de apropiații tăi, de prietenii loiali și adevărați. Să ai o sănătate puternică, eroică și mulți ani de viață fericiți, optimism nelimitat, dispoziție bună, respect, dragoste sinceră! Să ți se împlinească dorințele mult așteptate și să ai în casa ta pace, armonie, căldură sufletească, bunăstare demnă și o atmosferă plăcută!

Draga mea, frumoasă, minunata noastră omagiată! Astăzi este o zi minunată pentru tine, ziua ta de naștere. Și pare că astăzi soarele strălucește mai puternic, păsările cântă mai melodic și totul din jur s-a schimbat. Rămâi întotdeauna la fel de dulce și de încântătoare, bucură-i pe cei din jur cu frumusețea ta și bucură-te tu însăți de tot ceea ce se întâmplă în viața ta! Îți doresc din tot sufletul fericire și sănătate! Soarta să-ți fie întotdeauna favorabilă în toate și să ai succes! Ești demnă numai de cele mai bune lucruri. Deci, să fie universul întotdeauna generos cu tine și tu, la rândul tău, să îi încălzești pe cei din jur cu căldură, bunătate, blândețe și strălucirea ta! Fii fericită!

Felicitări cu ziua ta de naștere! Din tot sufletul îți doresc să rămâi la fel de veselă, feminină, zâmbăreață, curajoasă și plină de bucurie de viață. A fi fericit înseamnă a avea posibilitatea de a te iubi și de a face pe alții fericiți, de a visa, de a crede în cel mai bun, de a te strădui să reușești, de a primi surprize plăcute neașteptate de la soartă. Să îți zâmbească norocul întotdeauna și să îți îndeplinești cât mai curând obiectivele pentru perioada următoare. Să ai bunăstare, sănătatea puternică, susținerea internă, creștere personală, armonie în familie, grija și sprijinul apropiaților, soarele în suflet și bunătate fără margini! La mulți ani, cu ziua ta de naștere!

Iată că a sosit și ziua ta de naștere! Te felicit din tot sufletul! Imaginează-ți că astăzi poți face orice, fără limite sau restricții. De aceea, îți doresc să îți petreci această sărbătoare în cel mai frumos și exotic loc de pe pământ. Să îți vină nu doar prietenii cei mai dragi și doriti, ci și personajele și eroii preferați. Îți doresc ca ziua ta de naștere să fie înfocată, cu minuni adevărate și surprize neobișnuite. Și după ziua de naștere să vină o nouă și incredibilă etapă în viața ta, în care totul să fie doar bun, fericit și pozitiv, în care fiecare dorință a ta să fie lege și fiecare zi să fie colorată cu fericire și dragoste! La mulți ani!