Mesaje scurte pentru CONTABIL de ziua de naștere


Scurte:

Scurte
În această zi și sărbătoare minunată, primește nu doar cele mai sincere felicitări, ci și dorința de a avea o carieră de succes și o viață personală fericită! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să devii cel mai important contabil, să egalezi întotdeauna debitul cu creditul. Iar bilanțul anual să îți provoace adevărată bucurie!

Ahh, lume minunată a contabilității! Minunățiile informatice ale facturilor electronice și tabelelor Excel! Hârtiile albe zgomotoase cu scrisuri misterioase! Lumea ordinii minunate în care domnești! La mulți ani!

Felicitări cu ziua de naștere pentru arbitrul rapoartelor! Să se egaleze debitul și creditul într-o rânduială cumințică când intri în biroul tău de lucru! Îți doresc un șef priceput și un calculator puternic!

Îți doresc să ai parte de trăiri unice! Fie ca emoțiile, evenimentele frumoase și sentimentele plăcute să se înlocuiască reciproc precum un caleidoscop, să-ți ofere o bună dispoziție și să-ți transforme viața într-o poveste bogată în amintiri frumoase! La mulți ani!

Îți doresc ca inima să-ți bată ca înaintea întâmplării unei minuni, să respiri ca după o furtună, iar în ochi mereu să se reflecte un curcubeu, la poalele căruia să găsești un cufăr cu aur!

Îți doresc ca ușa verii să fie mereu deschisă, primăvara să vină devreme, toamna să fie doar aurie și iarna să vină doar pentru o noapte! La mulți ani!