Mesaje pentru prietena contabil de ziua de naștere


Prietena:

Prietena
Dragă prietenă, în ziua ta de naștere, îți trimit raza mea de dragoste și felicitări! Ești excelentă la numărat, știi totul despre rapoarte și balanțe, estimezi proiecte viabile și aduci un mare beneficiu afacerii tale. Îți doresc să îți folosești experiența și cunoștințele în scopuri personale, să îți creezi o avere și să te duci în țara visurilor tale cu cel mai bun bărbat din lume!

Dragă prietenă, îți urez din suflet la mulți ani! Să-ți petreci ziua de naștere într-un mod vesel și să primești multe cadouri plăcute și întâlniri cu colegii și prietenii. Îți doresc, succes în muncă și ușurință în prezentarea rapoartelor! Să fii prosperă și sănătoasă până la o sută de ani, să fii frumoasă și iubită, veselă, ca o pasăre, și întotdeauna fericită!

Prietenă, ai ales o profesie nu prea ușoară pentru tine: aici mintea luminată și ușurința în calculare sunt pe primul loc. Te descurci excelent în acest domeniu. Să fie debitul cu creditul întotdeauna în egal, să nu te plictisești cu rapoartele financiare, dar să rămână destul timp pentru a rezolva problemele personale. Să fii înconjurată de fericire peste tot. Iubește, nu cheltui toate sentimentele tale doar pe cifre. La mulți ani!