Urări pentru Colegul Contabil de ziua de naștere


Coleg:

Coleg
Multstimat contabil, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să funcționeze programele întotdeauna corect, să nu apară niciodată discordanță între debit și credit, să fie întotdeauna un sold pozitiv și să ai bani suficienți în plus! Sănătate, putere fizică și emoțională, satisfacție materială și morală! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să devii cel mai important contabil, să egalezi întotdeauna debitul cu creditul. Iar bilanțul anual să îți provoace adevărată bucurie!

La mulți ani! Să fie fiecare zi o sursă de satisfacție și bucurie din munca realizată, din faptul că fiecare cifră din raport este la locul ei. Îți doresc o dispoziție bună dimineața, în așteptarea îndeplinirii sarcinilor importante, și fericire seara, din dorința de a te întoarce la căminul familial, în care domnește dragostea și bunăstarea!

La mulți ani, frumoasă contabilă! Să se încheie rapoartele tale ca prin magie, cu o singură clipire a genelor tale! Să fie debitul și creditul prieteni și reciproc avantajoși! Îți doresc o vedere ageră, abilitatea de a combina timpul liber și munca, un sprijin puternic din partea familiei și prosperitate în casă!