Mesaje scurte de «La mulți ani!» pentru SOȚIE de ziua ei de naștere

La mulți ani scumpa mea soție! La mulți ani draga mea! Soția este cea mai iubită femeie. Urează-i soției tale mesaje de felicitare scurte de ziua ei de naștere. Aici găsești mesaje pline de dragoste, respect și romantism pentru o soție iubită.

Scurte:

Scurte
Draga mea! Sunt nespus de bucuros să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Ești minunată și uimitoare, ca de obicei. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea! Îți doresc din toată inima să avem posibilitatea să petrecem multe luni și mulți ani împreună. Te iubesc mai mult în fiecare zi! Să ai o zi minunată!

La mulți ani, dragă soție! Soția mea este o femeie dorită, unică, deosebită, incomparabilă, cu chip de înger. Să rămâi mereu așa, iar pe lângă toate, să fii fericită.

La mulți ani! Dragă soție, îți doresc să ai cât mai multe blănuri, pantofi, rochii, genți și alte chestiuțe mici — să te invidieze prietenele.

Minunata mea soție! De ziua ta îți doresc să ai parte de o mare de plăcere și savoare, o insulă de noroc și de iubirea noastră. La mulți ani!

Draga mea, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ca talentul și încrederea ta să te ajute să-ți atingi scopurile, având tot sprijinul meu și toată dragostea mea. Fii mereu uimitoare și minunată. La mulți ani!

Iubita mea, de ziua ta îți doresc să strălucești de farmec și frumusețe, să ai parte de libertate și fericire. Fii mereu în epicentrul evenimentelor frumoase și în centrul atenției celor mai buni oameni. La mulți ani!

Draga mea, la mulți ani! Viața unui bărbat are sens doar alături de o femeie și se umple de dragoste, armonie și grijă. Fie ca și noi să avem parte de toate acestea și în continuare.

Scumpa și draga mea soție! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să ai parte de fericire și de sărbătoare în suflet, de bunăstare și prosperitate în familie, de bună dispoziție și mari succese în orice faci. La mulți ani!

La mulți ani, minunata și scumpa mea soție! Fie ca în cale să se așterne câmpii cu flori, iar păsările să cânte cu tril frumos. Fie ca iubirea mea să te încălzească și să păstreze focul fericirii noastre.

Împreună cu cadoul, de ziua ta îți dăruiesc dragostea mea. Vreau să-ți destăinui că ești cea mai frumoasă din lume, scumpa mea soție!

Iubirea mea, draga mea soție! Întotdeauna vei fi în centrul vieții mele. Îți doresc o zi plină de energie pozitivă, bucurie la infinit și o mare dragoste din partea mea. La mulți ani!

Iubita mea soție! De ziua ta sunt gata să recunosc că te iubesc din tot sufletul! Îți doresc să înflorești cu an ce trece, fiindcă zâmbetul tău face ca inima mea să bată mai repede. La mulți ani!

Draga mea, de ziua ta îți doresc să contezi mereu pe mine. Mă voi strădui să nu te dezamăgesc. Cu drag, soțul tău iubitor.

Draga mea, ești minunată, atât în interior, cât și la exterior. Te ador. La mulți ani! Să ai parte de o zi fericită, de neuitat, iar drumul vieții să-ți fie luminat de pace și de dragostea mea.