Mesaje oficiale de zi de naștere EDUCATORULUI


Oficiale:

Oficiale
În fiecare an, preluați sub îngrijire copii, punând în mintea și inima lor ceea ce sunteți gata să oferiși și propriilor copii. Și când vine clipa despărțirii, vă desparțiți de o parte a sufletului dvs. Vă dorim o viață plină de evenimente emoționante, fie ca strigătele copiilor încântați să vă coloreze viața în culori strălucitoare. Fiți devotată profesiei dvs. Cu ocazia zilei de naștere vă dorim cele mai calde urări de bine!

Dragă educator, îți transmitem cele mai calde urări de ziua ta de naștere! Tu știi cum să îți îndeplinești menirea într-un mod admirabil – creșterea generației tinere. Munca ta uneori poate fi neobservată, dar este foarte importantă pentru țară, pentru fiecare cetățean. Să fii bucurată zilnic de realizarile copiilor tăi și să le fie dor de revenirea la grădiniță. Îți dorim sănătate bună, prosperitate în familie, creșterea salariului, satisfacție și plăcere de la viață. La mulți ani!

Stimată educatoare! Primiți cele mai calde urări cu ocazia zilei de naștere! Dvs. sunteți prima persoană după părinți în care copiii au încredere. Faceți o mare contribuție la dezvoltarea și educarea lor. Să vi se întoarcă înzecit toată grija și bunătatea pe care o oferiți copiilor! La mulți ani!

Permiteți-mi astăzi să vă felicit din toată inima cu ocazia zilei de naștere și să exprim recunoștința mea sinceră pentru munca dumneavoastră nobilă! Chiar dumneavoastră, venind la muncă în fiecare zi, oferiți copiilor nu numai dragostea și căldura sufletească, ci și îi încărcați cu cunoștințe valoroase, îi ajutați să devină curioși, buni, deștepți și fericiți. Vă mulțumesc pentru munca dvs., vă apreciem, ne mândrim și vă dorim fericire! La mulți ani!

Să fii educator este o profesie minunată ! Nu chiar o profesie, ci mai degrabă o misiune importantă, dificilă și nobilă. Deoarece chiar dvs. sunteți cea care îi educați pe copiii noștri și deveniți pentru ei a doua mamă grijulie, înțeleaptă și iubitoare. Dvs. ne ajutați să creștem copiii noștri și să-i transformăm în oameni inteligenți, corecți, curajoși și pur și simplu buni. Dvs ne ajuta-ți să-i pregătim pentru etapa cea mai importantă a vieții lor – anii de școală. Mulțumim pentru munca inestimabilă pe care o îndepliniți în fiecare zi. La mulți ani!

Din tot sufletul, îți transmitem cele mai calde urări de ziua ta de naștere! Prin munca ta zilnică, tu crești copilași, completând ceea ce părinții lor nu reușesc să le ofere. Îți aducem închinare pentru munca ta inestimabilă! Să fie viața ta plină numai de bucurie, să ai un cămin puternic și un management care te apreciază!