Mesaje frumoase de zi de naștere EDUCATORULUI


Frumoase:

Frumoase
Dacă ați avea ocazia să alegeți o altă profesie, cred că ați refuza. Educarea copiilor nu este doar o muncă pentru care primiți salariu. Este mai mult decât o profesie, este: desenarea, râsul, plânsul, bucuria și simțirea compasiunii. La mulți ani! Să fiți iubită de copii și apreciată de colegi și persoanele dragi!

Cine îngrijește cu grijă, căldură și atenție copiii noștri când nu sunt acasă? Desigur, dvs., dragă educatoare. De ziua dvs. de naștere, vă dorim respect și recunoștință. Luminați copiii cu dragoste zilnic și necontenit. Vă dorim ca părinții să se bucure de succesele copiilor să aprecieze și să respecte munca dvs. Să treacă zilele de muncă ușor și plăcut. La mulți ani!

Dragă educator, îți transmitem cele mai calde urări de ziua ta de naștere! Tu știi cum să îți îndeplinești menirea într-un mod admirabil – creșterea generației tinere. Munca ta uneori poate fi neobservată, dar este foarte importantă pentru țară, pentru fiecare cetățean. Să fii bucurată zilnic de realizarile copiilor tăi și să le fie dor de revenirea la grădiniță. Îți dorim sănătate bună, prosperitate în familie, creșterea salariului, satisfacție și plăcere de la viață. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să crească «florile vieții» sub îngrijirea ta sănătoase și parfumate! Îți doresc să gasești cheia către sufletul și inimioara oricărui copil! Să te încarce energia și veselia copiilor ca pe o baterie! La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale de naștere! Să te încarce copilașii care te înconjoară la serviciu de dimineața până seara cu energie, pozitivism, bucurie și optimism. Să întinerești alături de ei, dar să nu cazi în copilărie! Îți doresc tot ce este necesar pentru profesia ta: nervi de oțel, răbdare de fier, copii ascultători și părinți adecvați pentru ei. La mulți ani!

Cu drag, vă felicităm cu ocazia zilei de naștere! Sunteți un educator minunat, care în ciuda dificultăților, rămâne întotdeauna blândă, iubitoare și de încredere pentru copiii noștri. Ei simt în dvs. sprijin, înțelegere și dragoste. Toată căldura și grija sufletească le oferiți copiilor noștri, indiferent de oboseală și de lipsa de somn. Vă dorim să aveți întotdeauna suficientă putere pentru a vă îndeplini orice dorințe, să vă bucurați de muncă și de copii. Cu ocazia zilei de naștere vă dorim să fiți fericită!

În fiecare an, preluați sub îngrijire copii, punând în mintea și inima lor ceea ce sunteți gata să oferiși și propriilor copii. Și când vine clipa despărțirii, vă desparțiți de o parte a sufletului dvs. Vă dorim o viață plină de evenimente emoționante, fie ca strigătele copiilor încântați să vă coloreze viața în culori strălucitoare. Fiți devotată profesiei dvs. Cu ocazia zilei de naștere vă dorim cele mai calde urări de bine!

În momentele în care ne lăsăm mâinile jos din cauza lipsei de putere, nervi și timp din cauza capriciilor copilului nostru iubit, ne amintim de tine, drag educator, care are darul și harul de a se descurca de minune cu mult mai mulți copii. La mulți ani! Să vă fie zâmbetul calmant, liniștitor și care rezolvă orice întrebări. Să rămâneți tânără, activă și fericită.

Din tot sufletul, îți transmitem cele mai calde urări de ziua ta de naștere! Prin munca ta zilnică, tu crești copilași, completând ceea ce părinții lor nu reușesc să le ofere. Îți aducem închinare pentru munca ta inestimabilă! Să fie viața ta plină numai de bucurie, să ai un cămin puternic și un management care te apreciază!

Muncă dvs. este greu de evaluat, deoarece dvs. învățați copiii cele mai importante reguli din viață: a fi prietenos, a te împăca, a împărți, a învăța; îi învățați să asculte pe cei mai în vârstă, să asculte și să înțeleagă unul pe celălalt. Nu este ușor să faci față tuturor, dar dvs. reușiți de minune! Vă mulțumim pentru răbdarea și atitudinea blândă față de copii, vă dorim sănătate puternică, fericire și tot binele din lume! Felicitări cu ocazia zilei de naștere!

Astazi este ziua dvs. de naștere, iar noi, din partea colectivului de părinți, dorim să-ți aducem cele mai calde felicitări și de asemenea, să îți mulțumim pentru munca dvs. dedicată, nobilă și atât de dificilă. Vă iubim foarte mult, vă apreciem și vă respectăm, deoarece știm că copiii noștri sunt sub supravegherea dvs., cu ochi atenți. Vă aducem toată recunoștința noastră!

Să fii educator este o profesie minunată ! Nu chiar o profesie, ci mai degrabă o misiune importantă, dificilă și nobilă. Deoarece chiar dvs. sunteți cea care îi educați pe copiii noștri și deveniți pentru ei a doua mamă grijulie, înțeleaptă și iubitoare. Dvs. ne ajutați să creștem copiii noștri și să-i transformăm în oameni inteligenți, corecți, curajoși și pur și simplu buni. Dvs ne ajuta-ți să-i pregătim pentru etapa cea mai importantă a vieții lor – anii de școală. Mulțumim pentru munca inestimabilă pe care o îndepliniți în fiecare zi. La mulți ani!

Permiteți-mi astăzi să vă felicit din toată inima cu ocazia zilei de naștere și să exprim recunoștința mea sinceră pentru munca dumneavoastră nobilă! Chiar dumneavoastră, venind la muncă în fiecare zi, oferiți copiilor nu numai dragostea și căldura sufletească, ci și îi încărcați cu cunoștințe valoroase, îi ajutați să devină curioși, buni, deștepți și fericiți. Vă mulțumesc pentru munca dvs., vă apreciem, ne mândrim și vă dorim fericire! La mulți ani!

Stimată educatoare! Primiți cele mai calde urări cu ocazia zilei de naștere! Dvs. sunteți prima persoană după părinți în care copiii au încredere. Faceți o mare contribuție la dezvoltarea și educarea lor. Să vi se întoarcă înzecit toată grija și bunătatea pe care o oferiți copiilor! La mulți ani!

Te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Suntem sincer recunoscători pentru grija ta față de copii, pentru atenția și atitudinea ta afectuoasă față de fiecare copil. Să fie viața ta liniștită și lipsită de griji, munca să îți aducă bucurie, părinții să aprecieze munca ta, iar copiii să se bucure când merg dimineața la grădiniță! Îți dorim bogăție în casă, vreme frumoasă și pace în suflet!

Dragă educator! Ce bine că există oameni buni, grijulii, iubitori de copii pe lume. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc răbdare, înțelegere cu copii și părinții lor, bunăstare materială, sănătate, echilibru emoțional, un management adecvat și prieteni loiali pe drumul vieții. La mulți ani!

Dragă educator! Tu îndeplinești o muncă importantă și ești responsabilă pentru copiii noștri. De aceea, dorim să îți aducem cele mai călduroase felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, să îți dorim bunătate, pace, nervi puternici, sănătate, creativitate și inspirație! Și să se îndeplinească toate visele! La mulți ani!