La mulți ani! pentru FOSTUL IUBIT

Este important să îți exprimi în continuare gândurile și sentimentele față de fostul iubit chiar și după despărțire. Aici vei găsi mesaje de ziua lui de naștere pentru a-i arăta că îi dorești tot binele și că îl vei iubi mereu într-un fel sau altul.

Fostului:

Fostului
Dragul meu fost iubit, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca viața ta să fie plină de succes și fericire, soarta să-ți dăruiască noroc și iubire. Îți doresc să ai parte de multe victorii și realizări, iar în inima ta să se regăsească iubirea și bucuria.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Îți doresc să-ți găsești mereu ocupații potrivit intereselor tale. Fie ca norocul să te însoțească mereu, oamenii dragi să nu te indispună, iar inima ta să observe fiecare moment fericit al vieții!

Vreau să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și să-ți urez ca atunci când vei sufla în toate lumânările de pe tort, să ți se îndeplinească cea mai râvnită dorință! Fie ca norocul să te însoțească zi de zi, iar fiecare pas de al tău să te conducă spre succese!

Fostul meu, dar totuși, un băiat minunat, de ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc să ai parte de multe realizări frumoase în carieră, o lume interioară bogată și perspective de invidiat. Fie ca să nu ai parte de concurenți în activitatea ta și nimic să nu te oprească să fii fericit!

La mulți ani, fostul meu iubit! Cu ocazia acestei zile, vreau să-ți urez să ai scopuri ambițioase și mult noroc, succese mari în toate domeniile și să ai parte de perspective. Îți doresc să fii mereu binedispus, să ai prieteni buni, multă sănătate și fericire pură.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Îți doresc să fii pătruns de emoții sincere și mult noroc, multe victorii și succese de invidiat. Fie ca veselia și prietenii adevărați să-ți fie mereu alături. Să ai parte de fericire pură și iubire necondiționată.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Îți doresc să fii încrezut în sine și să ai parte de multe victorii, succese în plan personal și multe rezultate frumoase. Îți urez să ai o dispoziție minunată și mult noroc, fericire deplină și iubire sinceră.

Fostul meu iubit, la mulți ani! Fie ca drumul tău în viață să fie plin de noroc, să poți atinge orice scop. Îți urez ca să ai parte de succese în activitatea ta, iar viitorul să-ți pregătească perspective frumoase și victorii semnificative.

Fostului meu iubit îi doresc, cu ocazia zilei sale de naștere, să-și întâlnească fericirea și să fie un om de succes. Să fie încrezut în sine pentru ca să realizeze visele și să nu piardă inspirația, să iubească din toată inima și să se bucure de viață.

Fostul meu iubit, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Vreau să-ți doresc ca să tinzi spre succese mari și să ai scopuri strălucitoare. Îți urez să ai parte de realizări frumoase și mult noroc, fapte apreciate și idei blajine, prieteni veseli și fericire necondiționată.

Fostul meu iubit, vreau să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! În pofida faptului că nu ne-am potrivit unul pentru celălalt, am reușit să rămânem prieteni, iar acest lucru se datorează înțelepciunii tale bărbătești, înțelegerii și bunătății. Vreau să-ți doresc ca pe parcursul vieții să nu pierzi din aceste calități pozitive!

La muți ani, fostul meu iubit. Vreau să-ți doresc realizări de succes și mult noroc, scopuri înalte și idei minunate, multă sănătate și prieteni de încredere. Îți urez să ai parte de o viață cu perspective, avuție și fericire adevărată.

Fostul meu iubit, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-ți doresc dispoziție bună și un mare noroc în viață, sentimente sincere și multe oportunități. Fie ca toate zilele tale să fie de succes, iar fiecare clipă să fie plină de iubire și inspirație.

La mulți ani! Îți doresc să întâlnești pe cineva pe măsura așteptărilor tale. Să ai parte de fericire în viața personală și succes în carieră.

La mulți ani, fostul meu iubit. În acestă zi specială pentru tine îți doresc din suflet idei geniale, planuri mărețe și victorii mari. Fie ca în viața ta să nu întâlnești minciuni și trădări, fie ca buna dispoziție să asigure un anturaj vesel de prieteni și dragostea oamenilor dragi.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Fie ca să nu greșești niciodată, să obții multe victorii. Îți doresc să conduci prin viață exact cum îți dorești, să ai parte de multe idei și gânduri productive, să realizezi toate scopurile tale și să tinzi spre rezultate mari. La mulți ani!

La mulți ani, fostul meu iubit. Fie ca să realizezi tot ce-ți pui în plan, să ai mult noroc, iar cu fiecare zi să crezi că e tot mai ușor să cucerești înălțimile succesului. Îți doresc să ai multă avuție și o stare financiară favorabilă, emoții sincere și momente fericite!

Fostul meu prieten, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și vreau să-ți doresc să fii fericit în viață și norocul să te înconjoare mereu. Îți urez ca în fața ta să fie multe drumuri care te conducă spre succes și să descoperi multe oportunități pentru a obține tot ce-ți dorești.

Fostul meu iubit, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc să cucerești cu ușurință înălțimi noi, să întâlnești fiecare zi cu dragoste în inimă și bucurie în suflet. Cu sprijinul oamenilor apropiați și cu ajutorul prietenilor loiali, îți urez să învingi orice obstacol din calea ta! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Ești fostul meu iubit, dar oricum vreau să-ți urez succes, realizări, fericire și bunăstare. Fie ca în drumul vieții tale să întâlnești oameni buni. Doar bine îți doresc și dragoste adevărată.

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere. Fie ca în viață să ai cât mai puține dezamăgiri și cât mai multe idei de succes, fie ca în momentele mai grele să ai alături prieteni adevărați, fie ca nici o zi să nu treacă fără zâmbetul tău. La mulți ani!

Îți doresc ca tot ce faci să faci cu dragoste, frumos și demn. Fie ca familia, prietenii, colegii și persoana iubită să se mândrească cu tine. Fii vesel, fericit în fiecare zi, norocos, sănătos, de succes și mereu mulțumit de sine. La mulți ani!

Chiar dacă nu mai suntem împreună, ziua ta naștere rămâne pentru mine o zi specială. Îți doresc dragoste și inspirație, mici succese și mari victorii. Fie ca viața să îți ofere posibilitatea să descoperi lumea și pe sine, îmbunătățindu-te și perfecționează-te.

Felicitări! Fie ca drumul vieții să te conducă direct către scopurile tale. Fie ca deciziile pe care le vei lua să fie mereu corecte, iar urmările mereu pozitive. Îți doresc să zâmbești, iar viața să fie plină de fericire.

Vreau să te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc doar bine, sănătate, dragoste și înțelegere. Fie ca tot ce ți-ai pus în gând să se realizeze. Fii de încredere și fidel, corect și darnic. Toate cele bune!

Fie ca această zi să-ți aducă doar fericire și multe cadouri minunate! Îți doresc să fii fericit și o persoană de succes, să-ți găsești dragostea adevărată, să fii mereu deschis noilor experiențe în viață. La mulți ani!

Felicitări! Vreau să-ți doresc ca în viață să nu fie loc pentru tristețe și griji. Fie ca drumul vieții tale să fie drept, să nu privești în trecut și nimic să nu te oprească.

Fii mereu fericit, în orice situație să vezi partea pozitivă, fii un ajutor pentru cei dragi, fie ca dorințele să se îndeplinească. Felicitări, îți doresc zâmbete, căldură, armonie, lumină, bunăstare și dragoste tandră. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc fericire, noroc și perspective. Împreună am trăit clipe minunate. Fie ca acesta să fie începutul noilor tale relații în viitor. Fie ca tabloul vieții tale să fie așa cum ți-ai dori tu să-l desenezi. La mulți ani!

Fostul meu iubit, permite-mi să te felicit cu sărbătoarea ta, îți doresc să se îndeplinească tot ce ți-ai pus în gând, planuri noi și întâlniri care îți pot schimba viața, spre bine. Fii fericit și sănătos, rămâi mereu tu însuți și crede în visurile tale. La mulți ani!

Fostul meu iubit, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să realizezi orice scop, norocul să vină mereu spre tine, să fii fericit și iubit. Îți urez ca amintirile calde și momentele plăcute să-ți încălzească mereu inima.

Ex-iubitul meu, nu am uitat de ziua ta de naștere și din suflet te felicit. Îți doresc să-ți găsești locul tău în acestă lume, unde te vei simți bine și îți vei atinge scopurile. Îți doresc putere, fericire și suflet sincer. La mulți ani!

Chiar dacă povestea noastră de dragoste s-a încheiat, îți doresc să găsești o nouă lumină, care îți va bucura sufletul. Îți doresc ca drumul vieții să te ducă către fericire și succes. Îți doresc tot binele și o dragoste adevărată. La mulți ani!

Fostul meu iubit, în acestă zi specială pentru tine îți doresc să fii o persoană de cuvânt, un om cu fapte nobile și decizii demne, un tip cu inima veselă și inima deschisă. Fie ca în drumul vieți să fii însoțit de noroc, iar fericirea din ochii tăi să nu dispară niciodată. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, îți doresc fericire, fie ca toate începuturile tale să aibă un rezultat pozitiv. Aș dori ca din relația noastră să rămâii doar cu amintiti plăcute. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să obții ceea ce vrei de la viață. Îți doresc să te bucuri de ceea ce găsești, să tinzi către ceva și să obții asta, să-ți stabilești noi obiective. Sănătate, fericire și să nu fii împovărat cu agitații inutile.

Fostul meu iubit, de ziua ta de naștere îți doresc momente fericite și subiecte amuzante în filmul vieții tale, eroi pozitivi și roluri interesante. Fie ca cât mai des norocul să-ți surâdă, fie ca tot ce vrei cu adevărat și spre ce tinde sufletul tău să se împlinească.

Fostul meu iubit, om simpatic și amabil, de ziua ta de naștere îți doresc mult noroc și drumuri care duc spre succes. Fie ca soarta să-ți ofere posibilăți pentru a-ți atinge scopurile, posibilătăți pentru îndeplinirea celor mai dorite vise și implimentarea ideilor planificate.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Vreau să-ți doresc o viață luminoasă și plină de activități și călătorii minunate. Îți urez să ai parte de multe istorii nostime, glume bune, interese multilaterale, prieteni buni și oameni dragi inimii tale!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Tu ai fost bărbatul meu favorit, eroul meu, un iubit minunat. Chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau totuși să-ți urez ca să-ți găsești fericirea și să nu-i dai drumul niciodată. Îți doresc prieteni adevărați, oamenii dragi să-i ai alături, noroc și bucurii în viață.