La mulți ani! pentru FOSTUL IUBIT


Fostului

Vreau să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și să-ți urez ca atunci când vei sufla în toate lumânările de pe tort, să ți se îndeplinească cea mai râvnită dorință! Fie ca norocul să te însoțească zi de zi, iar fiecare pas de al tău să te conducă spre succese!

Fostul meu, dar totuși, un băiat minunat, de ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc să ai parte de multe realizări frumoase în carieră, o lume interioară bogată și perspective de invidiat. Fie ca să nu ai parte de concurenți în activitatea ta și nimic să nu te oprească să fii fericit!

La mulți ani, fostul meu iubit! Cu ocazia acestei zile, vreau să-ți urez să ai scopuri ambițioase și mult noroc, succese mari în toate domeniile și să ai parte de perspective. Îți doresc să fii mereu binedispus, să ai prieteni buni, multă sănătate și fericire pură.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Îți doresc să fii pătruns de emoții sincere și mult noroc, multe victorii și succese de invidiat. Fie ca veselia și prietenii adevărați să-ți fie mereu alături. Să ai parte de fericire pură și iubire necondiționată.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Îți doresc să fii încrezut în sine și să ai parte de multe victorii, succese în plan personal și multe rezultate frumoase. Îți urez să ai o dispoziție minunată și mult noroc, fericire deplină și iubire sinceră.

Fostul meu iubit, la mulți ani! Fie ca drumul tău în viață să fie plin de noroc, să poți atinge orice scop. Îți urez ca să ai parte de succese în activitatea ta, iar viitorul să-ți pregătească perspective frumoase și victorii semnificative.

Fostului meu iubit îi doresc, cu ocazia zilei sale de naștere, să-și întâlnească fericirea și să fie un om de succes. Să fie încrezut în sine pentru ca să realizeze visele și să nu piardă inspirația, să iubească din toată inima și să se bucure de viață.

Fostul meu iubit, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Vreau să-ți doresc ca să tinzi spre succese mari și să ai scopuri strălucitoare. Îți urez să ai parte de realizări frumoase și mult noroc, fapte apreciate și idei blajine, prieteni veseli și fericire necondiționată.

Fostul meu iubit, vreau să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! În pofida faptului că nu ne-am potrivit unul pentru celălalt, am reușit să rămânem prieteni, iar acest lucru se datorează înțelepciunii tale bărbătești, înțelegerii și bunătății. Vreau să-ți doresc ca pe parcursul vieții să nu pierzi din aceste calități pozitive!

La muți ani, fostul meu iubit. Vreau să-ți doresc realizări de succes și mult noroc, scopuri înalte și idei minunate, multă sănătate și prieteni de încredere. Îți urez să ai parte de o viață cu perspective, avuție și fericire adevărată.

Fostul meu iubit, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-ți doresc dispoziție bună și un mare noroc în viață, sentimente sincere și multe oportunități. Fie ca toate zilele tale să fie de succes, iar fiecare clipă să fie plină de iubire și inspirație.

Dragul meu fost iubit, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca viața ta să fie plină de succes și fericire, soarta să-ți dăruiască noroc și iubire. Îți doresc să ai parte de multe victorii și realizări, iar în inima ta să se regăsească iubirea și bucuria.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Îți doresc să-ți găsești mereu ocupații potrivit intereselor tale. Fie ca norocul să te însoțească mereu, oamenii dragi să nu te indispună, iar inima ta să observe fiecare moment fericit al vieții!

Fostul meu iubit, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc să cucerești cu ușurință înălțimi noi, să întâlnești fiecare zi cu dragoste în inimă și bucurie în suflet. Cu sprijinul oamenilor apropiați și cu ajutorul prietenilor loiali, îți urez să învingi orice obstacol din calea ta! La mulți ani!

Fostul meu prieten, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și vreau să-ți doresc să fii fericit în viață și norocul să te înconjoare mereu. Îți urez ca în fața ta să fie multe drumuri care te conducă spre succes și să descoperi multe oportunități pentru a obține tot ce-ți dorești.

La mulți ani, fostul meu iubit. Fie ca să realizezi tot ce-ți pui în plan, să ai mult noroc, iar cu fiecare zi să crezi că e tot mai ușor să cucerești înălțimile succesului. Îți doresc să ai multă avuție și o stare financiară favorabilă, emoții sincere și momente fericite!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, fostul meu iubit. Fie ca să nu greșești niciodată, să obții multe victorii. Îți doresc să conduci prin viață exact cum îți dorești, să ai parte de multe idei și gânduri productive, să realizezi toate scopurile tale și să tinzi spre rezultate mari. La mulți ani!

La mulți ani, fostul meu iubit. În acestă zi specială pentru tine îți doresc din suflet idei geniale, planuri mărețe și victorii mari. Fie ca în viața ta să nu întâlnești minciuni și trădări, fie ca buna dispoziție să asigure un anturaj vesel de prieteni și dragostea oamenilor dragi.

La mulți ani! Îți doresc să întâlnești pe cineva pe măsura așteptărilor tale. Să ai parte de fericire în viața personală și succes în carieră.

Ex-iubitul meu, nu am uitat de ziua ta de naștere și din suflet te felicit. Îți doresc să-ți găsești locul tău în acestă lume, unde te vei simți bine și îți vei atinge scopurile. Îți doresc putere, fericire și suflet sincer. La mulți ani!