Mesaje, Urări de NOAPTE BUNĂ pentru IUBITĂ


Iubitei

Închide ochișorii, fă-te comod în pătuțul tău și lasă-te cuprinsă de magia nopții. Draga mea, să ai parte de o noapte liniștită și vise plăcute! Să te odihnești din plin, să te trezești relaxată și binedispusă! Noapte bună!

Îți doresc vise plăcute și un somn cât mai odihnitor! Să uiți de grijile curente și să te scufunzi în lumea magiei! Să te trezești odihnită, cu dispoziție bună și dornică de a răsturna munții! Noapte bună!

Noaptea este atât de imprevizibilă, poți fi oriunde, poți face orice. Scumpa mea, îți doresc ca această noapte să fie una liniștită pentru tine. Să adormi în patul tău comod, să visezi frumos și să te bucuri din plin de această odihnă! Noapte bună!

Scumpa mea, te salut cu mare drag! Știu că dormi acum, dar am simțit nevoia să-ți scriu, să-ți urez încă o dată noapte bună și vise plăcute! Savurează din plin acest somn și trezește-te cât mai odihnită și dornică să răstorni munții. Noapte bună!

Avem nevoie de somn ca să ne recuperăm din forțele și energia pierdută și ca să ne restabilim moral și fizic. Draga mea, îți doresc să ai parte de o noapte liniștită, să visezi colorat și să te trezești plină de energie! Fie ca magia nopții să îți aducă relaxarea totală de care ai nevoie. Noapte bună!

Noapte bună, draga mea! Îți doresc ca somnul tău de astăzi să fie liniștit și plin de vise frumoase. Dormi bine și prinde la energie, căci trebuie să fii gata pentru o nouă zi. Te sărut dulce!

Noapte bună iubita și unica mea! Steluța mea, să ai astăzi doar vise senine, plăcute, de basm și de neuitat. Odihnă minunată și dimineață bucuroasă să ai!

Îți doresc noapte bună și liniștită, fermecătoarea mea, draga, unica și iubita mea femeie. Îți doresc, somnul tău să fie bun, plăcut și frumos, să te trezești cu dispoziție minunată și cu zâmbet fermecător, deasemenea cu pozitivism și inspirație. Fie ca ziua ta de mâine să fie reușită și fericită, să se împlinească visele tale și planurile mult așteptate.