La mulți ani 5 ANI - Mesaje de ziua de naștere


Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc dispoziție bună, cadouri frumoase, oaspeți veseli, totul să fie pur și simplu minunat. Tu ai împlinit 5 anișori și asta este o mare sărbătoare pentru întreaga familie. Fii ascultător și respectuos. Felicitări!

Felicitări, dragul nostru, cu prima aniversare din viață! Înainte de toate, ne grăbim să-ți dorim sănătate, deoarece pentru părinți este mereu pe primul loc. Și fie ca o zână bună să împlinească toate dorințele micii noastre comori. La mulți ani!

Dragul meu copil, felicitări cu împlinirea vârstei de 5 anișori. Dintr-un copil micuț te transformi într-o personalitate cu interese și necesități proprii. Îți doresc succese mari, prieteni buni și o viață interesantă. Încearcă tot ce e nou, privește atent la lucrurile și oamenii care te înconjoară, alegeți prieteni apropiați sufletește. Te iubesc, copilașul meu, fii fericit!

O vârstă minunată – 5 ani! Primește sincere felicitări și cadouri. Îți doresc ca viața să te bucure în fiecare zi cu bomboane și ciocolate gustoase, jocuri interesante, cuvinte bune și iubire părintească, aventuri misterioase și hobby-uri vesele.

Felicitări! Astăzi ai împlinit 5 ani, îți dorim, ca la tine să fie mereu totul bine, frumos și minunat. Tu crești atât de repede! Dorim ca visele tale să devină realitate și fiecare zi să fie interesantă și veselă. La mulți ani!

La ai tăi 5 anișori îți doresc zâmbete luminoase, împlinirea tuturor dorințelor și emoții de fericire. Fie ca ochișorii tăi să strălucească de fericire, pentru că această lume este atât de minunată. Aurașul meu, îți doresc ca fiecare clipă din viață să-ți aducă doar plăcere. La mulți ani!

La mulți ani! Fie ca după geam să existe mereu un curcubeu, soarele să strălucească, timpul afară să fie cald, iar râsul tare și vesel. Vreau să-ți doresc succes în toate, o viață strălucitoare și fericită.

Felicitări cu împlinirea vârstei de 5 anișori, micuțule! Fie ca desenele animate vesele și poveștile bune să te ducă în lumea viselor, fie ca prietenii adevărați și plimbările fascinante să-ți facă fiecare zi interesantă. Îți doresc să fii un copil scump pentru părinții tăi și pur și simplu un om fericit pe această planetă. La mulți ani!

Felicitări, îngeraș, cu mica ta aniversare! Tu ești încă micuț, dar deja atât de activ și curios, de aceea îți doresc să nu-ți pierzi interesul de a studia și a descoperi ceva nou din această lume mare. Fii un copil fericit, sănătos și bucuros. La mulți ani!

La mulți ani, îngerașul meu! Ai deja 5 anișori și înainte te așteaptă o lume plină de distracție, veselie, povești și bucurie. Îți doresc să nu obosești niciodată, să te joci cu interes, în fiecare zi să-ți uimești părinții și să cucerești întreaga lume cu zâmbetul tău sincer.

Felicitări unui copil minunat cu a 5-a zi de naștere! Îți dorim să ai mulți prieteni veseli, multe jucării noi și motive pentru a zâmbi. Fiecare zi să-ți aducă descoperiri uimitoare, impresii noi și curiozitate mare pentru cunoștințe noi. Sănătate, bucurie și cadouri minunate. La mulți ani!

Micuțule, felicitări cu împlinirea vârstei de 5 anișori! Luminează-ne viața asemeni soarelui și fă-ne fericiți cu zâmbetul tău. Îți dorim ca fiecare dimineață să înceapă cu îmbrățișări strânse. Te iubim! Crește inteligent și interesant, vesel și sănătos. La mulți ani!

Astăzi ai împlinit 5 anișori! Îți dorim bucurie și sănătate, multe jucării, baloane, prăjituri, dulciuri și cea mai minunată dispoziție.Îți dorim să crești un copil puternic, deștept și activ. Ascultă de cei mai mari, nu fi niciodată răutăcios și nu te alinta. Fii mereu la fel de zâmbitor și fermecător. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, copil minunat! Ai deja 5 anișori, te așteaptă noi aventuri fascinante în viață, în fața ta curând se vor deschide ușile în țara magică a noilor cunoștințe și minuni. Îți doresc să nu-ți pierzi niciodată curiozitatea, să rămâi mereu un copil vesel și ascultător, care nu stă niciodată pe loc și mereu e ocupat cu ceva interesant.

Felicitări cu aceasta dată importantă! Fie ca la 5 ani să-ți apară super-puteri – să colorezi această lume în toate culorile care le vei dori. Îți doresc prieteni veseli și buni, idei și hobby-uri extraordinare. Îți doresc zâmbete sincere și succese mari. Și fie ca peștișorul de aur sau bagheta magică, oricine, dar neapărat să-ți îndeplinească toate dorințele.

La mulți ani, copil bun și drăgălaș. Astăzi ai împlinit 5 anișori. Bucură-i mereu pe mami și tati cu poftă de mâncare pentru a crește voinic, bucură-i cu zâmbetul tău dulce și râsul sonor. Ai crescut deja atât de mult, ai deja mulți prieteni. Fii fericit, vesel,deștept și sănătos.

La mulți ani, copil minunat! Ai împlinit 5 anișori și în viitor te așteaptă multe victorii, ninsori minunate și zile însorite de vară. Îți doresc, ca într-o poveste bună, minuni frumoase și obiecte magice, hobby-uri interesante și zile fericite.

Felicitări unui copil minunat cu împlinirea a 5 anișori! Micuțule, îți doresc bucurie mare, familie fericită, emoții pozitive, parcuri de distracție vesele, călătorii fascinante, jocuri interesante, zile minunate, momente magice, mult filme bune și prieteni adevărați.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere unui copil minunat! Ai 5 anișori și această este o data minunată, timpul independenței copilărești și veseliei fără griji. Îți doresc să rămâi pentru cei dragi un copil ghidușnic, să crezi mereu în poveștile bune și să nu te întristezi niciodată. La mulți ani!

Felicitări, minune! Astăzi ai împlinit 5 anișori. Aceasta este o vârstă minunată și un motiv pentru veselie, idei fascinante și șotii, pentru plimbări interesante, ceai gustos și prăjituri dulci. Îți doresc râsete sincere, soare strălucitor, dispoziție bună și sănătate puternică. La mulți ani!