La mulți ani 5 ANI - Mesaje de ziua de naștere


Felicitări cu împlinirea vârstei de 5 anișori, micuțule! Fie ca desenele animate vesele și poveștile bune să te ducă în lumea viselor, fie ca prietenii adevărați și plimbările fascinante să-ți facă fiecare zi interesantă. Îți doresc să fii un copil scump pentru părinții tăi și pur și simplu un om fericit pe această planetă. La mulți ani!

Felicitări, îngeraș, cu mica ta aniversare! Tu ești încă micuț, dar deja atât de activ și curios, de aceea îți doresc să nu-ți pierzi interesul de a studia și a descoperi ceva nou din această lume mare. Fii un copil fericit, sănătos și bucuros. La mulți ani!

La mulți ani, îngerașul meu! Ai deja 5 anișori și înainte te așteaptă o lume plină de distracție, veselie, povești și bucurie. Îți doresc să nu obosești niciodată, să te joci cu interes, în fiecare zi să-ți uimești părinții și să cucerești întreaga lume cu zâmbetul tău sincer.

Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc dispoziție bună, cadouri frumoase, oaspeți veseli, totul să fie pur și simplu minunat. Tu ai împlinit 5 anișori și asta este o mare sărbătoare pentru întreaga familie. Fii ascultător și respectuos. Felicitări!

Felicitări, dragul nostru, cu prima aniversare din viață! Înainte de toate, ne grăbim să-ți dorim sănătate, deoarece pentru părinți este mereu pe primul loc. Și fie ca o zână bună să împlinească toate dorințele micii noastre comori. La mulți ani!

Dragul meu copil, felicitări cu împlinirea vârstei de 5 anișori. Dintr-un copil micuț te transformi într-o personalitate cu interese și necesități proprii. Îți doresc succese mari, prieteni buni și o viață interesantă. Încearcă tot ce e nou, privește atent la lucrurile și oamenii care te înconjoară, alegeți prieteni apropiați sufletește. Te iubesc, copilașul meu, fii fericit!

O vârstă minunată – 5 ani! Primește sincere felicitări și cadouri. Îți doresc ca viața să te bucure în fiecare zi cu bomboane și ciocolate gustoase, jocuri interesante, cuvinte bune și iubire părintească, aventuri misterioase și hobby-uri vesele.

Felicitări! Astăzi ai împlinit 5 ani, îți dorim, ca la tine să fie mereu totul bine, frumos și minunat. Tu crești atât de repede! Dorim ca visele tale să devină realitate și fiecare zi să fie interesantă și veselă. La mulți ani!

La ai tăi 5 anișori îți doresc zâmbete luminoase, împlinirea tuturor dorințelor și emoții de fericire. Fie ca ochișorii tăi să strălucească de fericire, pentru că această lume este atât de minunată. Aurașul meu, îți doresc ca fiecare clipă din viață să-ți aducă doar plăcere. La mulți ani!

La mulți ani! Fie ca după geam să existe mereu un curcubeu, soarele să strălucească, timpul afară să fie cald, iar râsul tare și vesel. Vreau să-ți doresc succes în toate, o viață strălucitoare și fericită.

Astăzi ai împlinit 5 anișori! Îți dorim bucurie și sănătate, multe jucării, baloane, prăjituri, dulciuri și cea mai minunată dispoziție.Îți dorim să crești un copil puternic, deștept și activ. Ascultă de cei mai mari, nu fi niciodată răutăcios și nu te alinta. Fii mereu la fel de zâmbitor și fermecător. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, copil minunat! Ai deja 5 anișori, te așteaptă noi aventuri fascinante în viață, în fața ta curând se vor deschide ușile în țara magică a noilor cunoștințe și minuni. Îți doresc să nu-ți pierzi niciodată curiozitatea, să rămâi mereu un copil vesel și ascultător, care nu stă niciodată pe loc și mereu e ocupat cu ceva interesant.

Felicitări cu aceasta dată importantă! Fie ca la 5 ani să-ți apară super-puteri – să colorezi această lume în toate culorile care le vei dori. Îți doresc prieteni veseli și buni, idei și hobby-uri extraordinare. Îți doresc zâmbete sincere și succese mari. Și fie ca peștișorul de aur sau bagheta magică, oricine, dar neapărat să-ți îndeplinească toate dorințele.

La mulți ani, copil bun și drăgălaș. Astăzi ai împlinit 5 anișori. Bucură-i mereu pe mami și tati cu poftă de mâncare pentru a crește voinic, bucură-i cu zâmbetul tău dulce și râsul sonor. Ai crescut deja atât de mult, ai deja mulți prieteni. Fii fericit, vesel,deștept și sănătos.

Felicitări unui copil minunat cu a 5-a zi de naștere! Îți dorim să ai mulți prieteni veseli, multe jucării noi și motive pentru a zâmbi. Fiecare zi să-ți aducă descoperiri uimitoare, impresii noi și curiozitate mare pentru cunoștințe noi. Sănătate, bucurie și cadouri minunate. La mulți ani!

Micuțule, felicitări cu împlinirea vârstei de 5 anișori! Luminează-ne viața asemeni soarelui și fă-ne fericiți cu zâmbetul tău. Îți dorim ca fiecare dimineață să înceapă cu îmbrățișări strânse. Te iubim! Crește inteligent și interesant, vesel și sănătos. La mulți ani!

Astăzi ai parte de primă aniversare din viața ta – ai împlinit 5 anișori! Îți doresc, micuțule, în fiecare zi să savurezi copilăria fericită și să trăiesc în pace, armonie și iubire. Îți doresc să ai mereu mulți prieteni buni, iar înainte să te aștepte a mare de moții pozitive și evenimente bucuroase!

Nu te grăbi să te maturizezi, copilăria este o perioadă minunată, de care adulții își amintesc cu zâmbete și visează să se întoarcă înapoi. Fie ca viața ta să fie colorată, strălucitoare, plină de evenimente vesele, zâmbete sincere și momente calde.

Felicitări cu aniversarea copilăriei fericite unui copil minunat! Fie ca la ai tăi 5 ani lumea să fie colorată și plină de bucurii, fiecare zi să deschidă pentru tine ceva nou și interese, să ți se întâmple tot ce e mai bun și minunat. Îți doresc multe ciocolate și dispoziție dulce.

Micuțule, felicitări cu prima aniversare din viața ta! Astăzi ai împlinit 5 anișori! Îți doresc să primești de cinci ori mai multe cadouri, iar ziua ta de naștere să treacă de 5 ori mai vesel și interesant, decât te-ai așteptat. Și fie ca toate dorințele tale să se împlinească de 5 ori mai repede!