Urări Excepționale pentru Ziua de Naștere de 47 Ani | Felicitări Personalizate

În colecția noastră de urări pentru ziua de naștere de 47 ani vei găsi mesajul perfect pentru a adăuga o notă personală felicitărilor tale.

La mulți ani! Vreau să spun, că 47 – este un motiv de mândrie și speranțe. De aceea îți doresc să nu regreți nimic, să nu fugi de nimic și să crezi în tot ce e mai bun. Îți doresc fericire în fiecare zi, pace, puteri și iubire din partea celor dragi.

Te felicit cu împlinirea vârstei de 47 de ani! Îți doresc să nu pui punct la scopurile atinse, dar cu încredere să continui calea vieții. Îți doresc puteri nemaipomenite și optimism, sănătate puternică și iubire, bunăstare stabilă și o picătură de altruism, fericire adevărată și noroc permanent. La mulți ani!

Fie ca astăzi să sune paharele, cântecele să răsune, râsetele și cuvintele bune să zboare prin casă, iar inima să se topească de căldură familială. Îți doresc să-ți ajungă timp pentru toți, inima să-ți bată în ritm cu muzica, oamenii să-ți fie recunoscători și toate urările, auzite în această zi, să fie primite la împlinire. La mulți ani!

Felicitări cu a 47-a zi de naștere! Îți doresc să te dezvolți permanent, să mergi înainte și să nu lași mâinile în jos. Fie ca lumina, care o emani, să se aprindă mai tare cu fiecare minut, ca o flacăra. Fie ca toate greutățile și nenorocirile să se teamă să se apropie de tine. La mulți ani!

Natura a comis o greșeală. Deoarece anii doar îți adaugă tinerețe și atractivitate. Fie ca la ai tăi 47 de ani să nu cunoști boala și nenorocirile, fericirea să nu te părăsească, iar banii să nu cunoască număr. La mulți ani!

Te felicit cu împlinirea vârstei de 47 de ani și vreau să-ți doresc, ca totul în viața ta să fie posibil, ca fericirea să fie mereu sinceră, iar realitatea – interesantă și uimitoare. Fie ca fiecare zi să treacă cu dispoziție bună și senzații plăcute. La mulți ani!

La mulți ani! Fie ca la 47 de ani viața să fie plină de evenimente minunate, fiecare zi să treacă vesel și interesant la fel, ca această sărbătoare. Îți doresc ajutorul celor 4 stihii în tot ce faci, îți doresc să rămâi mereu pentru oamenii dragi a 7-a minune a lumii. Sănătate, noroc și bunăstare!