La mulți ani 3 ANI - Mesaje de ziua de naștere


Zâmbește, micuțo, astăzi ai împlinit 3 ani și ești deja atât de mare! Fii un copil curios, bun și respectuos, plin de viață și energie. Crește în iubire părintească și grijă, bunătate și mângâiere, visează la tot ce e mai bun și crede în povești. La mulți ani!

Felicitări cu împlinirea a 3 anișori! Tu crești atât de repede, zâmbetul tău este mai strălucitor, iar fericirea din jurul tău îl învăluie pe fiecare, care este alături. Fie ca toată viața ta să fie la fel de luminoasă ca tine. Fie ca părinții să te protejeze și să aibă grijă de liniștea ta. La mulți ani!

Felicitări cu al 3 anișor, cu minunată vârstă a ghidușiilor, dulciurilor și veseliei. Îți doresc să fii un copil activ, care nu se va lăsa niciodată jignit, îți doresc zile de bucurie fără de griji și aventuri minunate alături de prieteni. La mulți ani!

Astăzi ai împlinit 3 anișori și asta este o mare sărbătoare! Tu vei crește repede și vei învăța tot ce este nou. Te felicităm, micuțule! La mulți ani!

Felicitări unui copil minunat și fermecător cu a 3-a zi de naștere! La 3 ani viața e minunată și plină de multe lucruri uimitoare. Îți doresc, să simți bunătatea inimilor dragi și iubire puternică, să privești desene animate interesante și vesele, să citești povești captivante, să știi ce este bun și ce este rău, să te bucuri sincer de victoriile tale și de noile descoperiri.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere celui mai minunat copil. Ai 3 anișori, în fața ta este o viață întreagă, te așteaptă noi descoperiri și realizări grandioase. Îți doresc copil minunat, minuni și bucurie, iubire din partea celor dragi și fericire mare. Îți doresc să întâlnești fiecare zi în raze de lumină și frumusețea înconjurătoare, îți doresc multe sărbători vesele cu baloane, tort dulce și bomboane.

Copilaș drăguț și dulce, astăzi ai devenit puțin mai mare și independent, astăzi îți sărbătorești a 3-a zi de naștere. Te felicităm cu această zi luminoasă, îți dorim să crești spre bucuria tuturor, care te iubesc, descoperă lumea, fii un copil activ și sportiv și fie ca totul să-ți reușească ușor. La mulți ani!

Felicitări, minune, cu ai tăi 3 anișori! Îți doresc ca acest an de viață fericită să fie plin de jocuri diverse și interesante, de victoriile tale mici și mari. Îți doresc să rămâi un copil minunat și cea mai mare bucurie a părinților. La mulți ani!

Copil minunat, astăzi ai împlinit 3 anișori! Te felicit și, chiar dacă ești încă mic, îți doresc realizări, oricât de mici, pași independenți și decizii corecte. Îți doresc o copilărie fără griji și dulce, în casă să sune mere râsul tău sonor, iar în inimă ta – melodia de bucurie și fericire.

Felicitări cu 3 anișori, micuțo! Fiecare an trăit – noi pași și cuvinte, noi jucării și prieteni. Tu devii mai inteligentă și mai mare, mai veselă și fericită. Trei ani – este o dată importantă, este o nouă frontieră și o nouă etapă. Îți doresc, draga noastră copilă, să nu te îmbolnăvești, să nu te întristezi, să nu te superi și să faci capricii cât mai puțin. Îți doresc ca viața să fie la fel de minunată ca înghețata ta iubită cu vanilie.

Felicitări cu o dată magică a copilăriei fericite, cu împlinirea a 3 anișori, iepuraș! Îți doresc să nu petreci nici o zi fără dulciuri și multe alte delicii, interes și bucurie, curiozitate și zâmbete. Fii un iepuraș plin de viață, un pisoi jucăuș și o privighetoare sonoră. Crește un copil fericit și colorează această lume cu visurile tale strălucitoare. La mulți ani!

Felicitări, copil ghidușnic, cu împlinirea a 3 anișori! Fie ca viața ta de copil să fie plină de descoperiri neașteptate, călătorii necunoscute și aventuri de poveste. La mulți ani!

Felicitări cu împlinirea a 3 anișori, copil minunat! Fie ca această zi să aducă multă bucurie, griji plăcute și să lase impresii minunate. Fie ca fericirea să nu vă lase în pace pentru nici o secundă. La mulți ani!

Felicitări, minune, astăzi ai împlinit 3 anișori! Fie ca viața să te bucure și tu să afli ce înseamnă fericirea adevărată, iubirea reciprocă și prieteni loiali. La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc mai multe jucării interesante, bucurie și un tort delicios. Fie ca părinții să te alinte și să nu te certe niciodată. La mulți ani!

La mulți ani, minune! Ai 3 anișori, iar aceasta este o vârstă extraordinară! Este timpul să alergi de-a lungul cărărilor, să visezi la ceea ce este mai important, să te bucuri de viață, să râzi mult, să împarți dulciuri cu prietenii și să desenezi. Te felicit și îți doresc ca totul în viața ta să fie colorat și distractiv!

Astăzi un copil minunat împlinește 3 anișori. Felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc multă bucurie, iubire, sănătate, impresii strălucitoare și noi descoperiri. Îți doresc ca fiecare nouă zi să fie mai uimitoare decât cea precedentă, iar zâmbetul sincer și bucuria să fie mereu prietenii tăi. La mulți ani!

Fie ca al 3-lea an din viața ta să devină nemaipomenit de bogat în descoperiri și victorii, zilele să fie pline de fericire, iar dorințele să se împlinească mereu și să-ți aducă bucurie. Fie ca părinții să te înconjoare cu grijă și căldură, iar iubirea să te ajute să te îndrepți spre succes. La mulți ani!

La mulți ani, floarea mea! Ai deja 3 anișori și poți cu încredere să fugi în întâmpinarea viselor tale copilărești. Îți doresc să fii uimită în fiecare zi și să te bucuri sincer de tot ce se petrece în viața ta. Fie ca jucăriile să nu se strice, bomboanele să nu se termine, cântecele vesele să nu se oprească, părinții să nu te certe. Îți doresc minuni mari și multă fericire.

Felicitări cu împlinirea a 3 anișori unui copil ghidușnic! Îți dorim să fii curios, vesel, bun la inimă, dar să știi măsura în toate și să nu te superi pentru fleacuri. La mulți ani!