Urări de Ziua de Naștere de 1 An pentru Fiul Tău | Mesaje Pline de Iubire

Celebrează primul aniversar al fiului tău cu urări speciale. Colecția noastră de mesaje pline de iubire îl va face să zâmbească cu drag.

Fiului:

Fiului
Draga mea gingășie! La un anișor de viață vreau să te văd sănătoasă, fericită și plină de viață. Fii mereu plină de energie pozitivă și bucurie. Îți dau astăzi și întotdeauna 1000 de săruturi! Soarele nostru drag, cu ocazia zilei tale de naștere primește cele mai calde și frumoase urări de bine!

Iată că ai împlinit un anișor, copilul meu! La mulți ani! Ești lumina noastră strălucitoare a fericirii neînchipuite. Îți dorim sănătate, bucurie și un cer liniștit. Să fie casa noastră o bază sigură pentru tine în această lume mare. Te iubim, copilul nostru!

Micul nostru erou, ai deja 12 luni și ne oferi fericire, bucurie și iubire. Am trecut prin atât de multe împreună: colici, dentiție, nopți nedormite, munți de scutece. Și încă mai avem de trecut prin atât de multe. Dar toate acestea sunt detalii minore, atât timp cât ești sănătos, vesel și plin de energie. Să ai parte de o fericire enormă. La mulți ani!

Micul nostru înger, astăzi ai împlinit un an! Suntem cei mai fericiți părinți pentru că ne oferi zâmbetele și iubirea ta de copil! Să fie fiecare zi specială pentru tine, să zâmbești mereu și să-ți sară picioarele în sus de bucurie!

Nu-mi vine să cred că băiețelul nostru a împlinit deja 12 luni! Fiul nostru, tu ești comoara noastră, diamantul nostru care strălucește și sclipește în razele dragostei părintești. Sper ca viața ta să fie mereu plină de zâmbete, veselie și bucurie! Te iubim!

Timp de 12 luni, noi trăim o viață complet diferită, datorită ție, fiule! Și această viață este plină de bucurie și noi descoperiri. Tu ai făcut familia noastră mai mare și mai puternică, ne-ai unit cu fire invizibile de lumină ce oferă fericire! Acum suntem părinți, ceea ce ne place foarte mult și va fi pentru totdeauna!