Mesaje de Ziua de Naștere cu Întârziere pentru Ginere | Niciodată prea târziu

Ai uitat ziua de naștere a ginerelui tău? Nu-i nimic. Găsiți mesaje de ziua de naștere cu întârziere care să-i transmită că gândurile dvs. bune sunt întotdeauna cu el.

cu Întârziere:

cu Întârziere
Nu pot să nu-mi cer scuze pentru felicitarea întârziată de ziua ta de naștere, dar așa s-au întâmplat lucrurile. Îți doresc o pungă de fericire, noroc pe bandă rulantă și dragoste care să te urmărească mereu. Viața ta, să fie ca un vin adevărat, doar să se întărească cu anii, să devină mai strălucitoare și mai bogată, să câștige o aromă și un gust exotic. Iubește viața, bucură-te de momentele minunate și să ai o mare de pozitivism.

Îmi cer iertare pentru întârziere, felicitări cu ocazia zilei de naștere! De ziua de naștere se întâmplă minuni! Fie ca toate dorințele tale să se împlinească! Îți doresc să-ți găsești adevăratul scop în viață, să lași ceva în urma ta pe acest pământ! Să ai parte de iubire, să fii sănătos, să ai prieteni adevărați și susținere din partea celor dragi. La mulți ani!

La mulți ani cu întârziere, dar din tot sufletul! Soare, lumină, zâmbete sincere, bucurie, realizări semnificative, dragoste, bunăstare. Să-ți aducă viața numai surprize plăcute și să-ți ofere amintiri neobișnuite. La mulți ani!