Mesaje și urări de Ziua Internațională a Copiilor


Copiii sunt o bucurie, râsete fără margini. Dragii mei, trăiți în fericire și noroc. Să fiți, voi, micile flori ale vieții, tot mai numeroși, iar rădăcinile voastre să vă protejeze și să vă păstreze mereu. Să fiți încălziți de soare, iubire și tandrețe. Trăiți fără tristețe și suferință, bucurându-vă de viață și de momentele ei strălucitoare. Sunteți urmașii demni ai generației noastre!

Astăzi doresc ca copiii să rămână copii cât mai mult timp, să se bucure de năzbâtiile lor, să petreacă timp împreună, să fie prieteni, să iubească și să se veselească! A fi copil este minunat! Copilăria este unică! Sinceritate, curiozitate, joacă, bucurie și fericire! La mulți ani de Ziua Protecției Copilului!

Copilăria este o țară specială, unde magia prinde viață ca în povești, unde se trăiește fără griji sau necazuri, unde totul pare atât de simplu și fascinant. Fiecare dintre noi a trecut prin această minunată țară, lăsând în urmă amintiri calde și prețioase. Dragi copii, astăzi este o zi specială, așa că primiți cele mai sincere felicitări de la noi. Vă dorim o dispoziție excelentă, sănătate de fier și o mulțime de fericire. Să aveți mereu pe chip zâmbete luminoase și să fiți înconjurați în permanență de dragoste și căldură.

Este o lume minunată unde răsună râsul cristalin al copiilor. La fel ca ciupercile în pădure, micuții noștri cresc rapid. Este datoria noastră să protejăm copiii întregii planete de neajunsuri și răutăți, să le păzim copilăria pașnică. Astăzi este cea mai frumoasă sărbătoare, ziua dedicată protecției copilului. Dragi fetițe și băieței, să trăiți cu bucurie și bine în inimi. Vă dorim sănătate robustă și succese enorme în tot ceea ce faceți. Fie ca soarele pașnic să vă încălzească mereu cu razele sale. Să se transforme visele voastre cele mai roz în realitate. Să simțiți mereu căldura dragostei noastre și să știți că suntem aici să vă susținem în orice.

Copiii sunt florile vieții noastre, viitorul și prezentul nostru. Cum ne-am putea imagina viața fără zâmbetele și întrebările nesfârșite ale micilor noștri exploratori? Inima ne tresaltă de bucurie la sunetul râsului lor. Copiii sunt extensia noastră, reflectând cine suntem noi. Ne dorim ca copilăria lor să fie lipsită de griji, liniștită și pașnică. Astăzi este o zi specială și felicităm pe toți copiii, dorindu-le fericire infinită, sănătate de fier și zile pline de veselie. Fie ca bunul Dumnezeu să-i păzească mereu de rele și primejdii. Ne rugăm ca toți copiii lumii să aibă o copilărie plină de culori, cu cer senin deasupra capului lor.

Zâmbetele copiilor sunt, fără îndoială, cele mai minunate lucruri ce pot încânta privirea. Ele au atâta sinceritate și încredere încât pot topi chiar și cele mai aspre și încercate inimi. Așadar, în această zi, de Ziua Protecției Copilului, să ne străduim fiecare dintre noi să facem viața micilor locuitori ai planetei noastre mai bună și mai sigură.

Îți urez un început de vară splendid și o minunată Zi a Protecției Copilului! Deasupra capului unui copil ar trebui să strălucească mereu un soare pașnic! Îți doresc bucurie, socializare și prieteni adevărați! Părinților le doresc copii sănătoși și fericiți. Să fie puternice legăturile familiale!

De Ziua Internațională a Protecției Copilului, vreau să aduc un omagiu tuturor mamelor care își îngrijesc cu drag copiii, tuturor taților care îi protejează și le veghează somnul, și nu în ultimul rând, tuturor bunicilor care își iubesc nepoții cu o pasiune fără margini. Sunteți oameni minunați și vreau să vă felicit cu ocazia acestei sărbători autentice și nobile.

Îți urez un călduros “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Protecției Copiilor! Fie ca generația ce vine să crească fericită, în armonie și pace, ferită de necazuri. Le doresc copiilor optimism, creativitate, încredere în sine și într-un viitor strălucit. Să fie mereu în așteptarea unor descoperiri noi și evenimente pline de bucurie. Fie ca drumul lor să fie plin de prosperitate, armonie, prietenie și dragoste!

Dragi copii! Din toată inima vă felicităm cu ocazia Zilei Protecției Copiilor, sărbătoarea voastră minunată a copilăriei. Nu uitați că această perioadă este unică și trece repede, așa că nu vă grăbiți să creșteți și bucurați-vă din plin de fericirea pe care o aveți acum. Viața de adult vă va aduce multe momente fascinante și interesante, dar copilăria va rămâne veșnic în inimile voastre. Noi, părinții și educatori, ne străduim din răsputeri să vă oferim o copilărie plină de culori și magie!

Cu ocazia Zilei Protecției Copiilor! Rămâneți la fel de energici, curioși, dinamici, pozitivi, determinați și veseli! Mereu înainte, creșteți și evoluați! Toată viața e înaintea voastră, tineri prieteni! La mulți ani!

Astăzi celebrăm Ziua Protecției Copiilor noștri! Este, fără îndoială, una dintre cele mai importante sărbători ale anului, pentru că copiii sunt viitorul nostru, viitorul țării noastre. Vă dorim vouă, dragilor, sănătate de fier, succes și împlinirea tuturor aspirațiilor. Iar părinților le dorim forță și răbdare pentru a crește cetățeni demni, curajoși, bravi și determinați! La mulți ani!

Cu ocazia minunatei Zile a Protecției Copilului, felicit din toată inima pe cei mici, comoara noastră! Din tot sufletul, doresc dragilor noștri copii să nu fie protejați doar de noi, adulții. Să fie protejați și de natură, de încrederea în ei înșiși, de determinarea lor, de voința de a-și îndeplini dorințele și de optimism în fiecare nouă provocare interesantă!

Se spune că cea mai bună apărare este atacul. Vă doresc să puneți mai des întrebări incomode adulților, să ridicați vocea în magazine mai tare și cu mai multă insistență, să urmăriți cu atenție părinții, observând cât timp vă dedică vouă și cât timp petrec cu gadgeturile, și să-i iubiți pe bunici la fel de mult cum vă iubesc ei pe voi. Stați liniștiți, pentru că atâta timp cât părinții decid totul, voi puteți face orice. La mulți ani de Ziua Protecției Copilului!

Ce minunat că vacanța începe cu o sărbătoare atât de specială ca Ziua Internațională a Protecției Copiilor! Le dorim copiilor veselie magică, entuziasm, cântece, dansuri până la epuizare și sute de înghețate pentru fiecare! Să fie fiecare copil sănătos și plin de energie, să aibă o viață iluminată de strălucirea soarelui. Să fie vara care urmează fierbinte, cu aventuri interesante și evenimente pline de bucurie. Înger păzitor pentru toți copiii din lume!

Dragi copii de pe întreaga noastră planetă! Vă felicităm cu Ziua Protejării voastre de nori și furtuni, de pedepse și note proaste, de profesori răuvoitori și politicieni fără judecată. Să fiți veseli și nepăsători. Dar cine dintre voi poate răspunde la întrebarea: de ce nu există o Zi a Protecției Părinților?

Fie ca micuții să se bucure de baloane colorate și de ursuleți moi, ca fiecare zi să le aducă dulciuri și aventuri. Să le fie îndeplinite toate visele și dorințele. Să se delecteze cu bunătăți, jucării și mandarine. Fie ca glasurile veselilor și neliniștiților prieteni să umple curțile, desfășurând jocuri și distracții sub bolta unui cer liniștit și senin. Fie ca bucuria copilăriei să rămână pentru totdeauna în inimile lor. La mulți ani cu ocazia Zilei Protecției Copiilor!

Cu ocazia Zilei Protecției Copiilor, îmi doresc ca ochii micuților noștri să nu verse vreodată lacrimi din cauza durerii sau a supărărilor, ci doar din râsete sonore și surprize care să le aducă bucurie și emoție. Să aibă fiecare copil o copilărie veselă și lipsită de griji, înconjurat de părinți iubitori și înțelepti. Fie ca această zi să ne amintească constant de datoria noastră de a proteja și iubi fiecare copil, oferindu-i un viitor luminos. La mulți ani!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Protecției Copiilor, să fie copilul cel mai de preț tezaur în fiecare familie. Să strălucească în ochii fiecărui părinte acele mărgele scânteietoare, pline de râsete luminoase, împodobite cu bucurie, gingășie și iubire pură. Prețuiți fiecare clipă în care sunteți alături. Prețuiți încrederea pe care v-o oferă micuții voștri și ridicați privirea spre cer, mulțumind pentru binecuvântarea de a iubi și de a fi iubiți. Fie ca această zi să vă aducă și mai aproape unii de alții, într-o lume în care dragostea și protecția pentru cei mici sunt esențiale. La mulți ani!

De Ziua Internațională a Protecției Copiilor, jur să îmi protejez și păzesc copiii de oameni răi și de orice primejdie. Sper că Dumnezeu ne va ajuta și că împreună cu soțul meu vom fi mereu mândri de faptele copiilor noștri. Fie ca ei să devină oameni de valoare și să ne aducă mereu mândrie. Să le fie viața mereu luminoasă.

Copiii au fost și sunt întotdeauna cea mai vulnerabilă și neapărată categorie de cetățeni. În lumea modernă, ne dorim cu ardoare să protejăm copilăria de tot ceea ce distruge: de indiferență și cruzime, de informații inutile și maturizare prematură, de războaie și boli severe. Astăzi, de Ziua Protecției Copilului, să ne amintim de acest drept la copilărie. Doar noi, adulții, putem face copilăria luminoasă și lipsită de griji. Fie ca fiecare copil să se simtă protejat, apreciat, iubit și nesfârșit de fericit!

Ziua de astăzi este Ziua Protecției Copilului. Dar asta nu înseamnă că doar astăzi trebuie să ne gândim la acest lucru, să ne amintim că copiii sunt viitorul nostru, este important în fiecare zi a anului, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Copiii sunt neprețuiți și extrem de importanți, să-i protejăm deci de rău și de întunericul acestei lumi, pentru ca ei să o poată face puțin mai bună.

Din păcate, cele mai întunecate și uneori cele mai crude lucruri se îndreaptă către cei mai vulnerabili… Dar noi suntem adulți nu doar pentru a trăi în lume, ci pentru a o transforma într-o direcție mai bună, deci protejarea copiilor este prima noastră datorie și un angajament sacru! Să aibă fiecare micuț de pe Pământ cărți de studiu și jucării, mâncare gustoasă și aer curat, și cel mai important – grijă din partea celor mai mari!

Copiii sunt florile vieții și, ca orice flori, au nevoie de îngrijire delicată. Astăzi este Ziua Protecției Copilului. Un moment în care fiecare adult trebuie să-și îndrepte atenția spre lumea celor mici și a adolescenților și să se hotărască de acum și pentru totdeauna să facă tot ce este posibil pentru ca tânăra generație să crească într-o lume mai bună!

Copiii sunt deschiși către întreaga lume, așteaptă soare și bunătate, iar viitorul lor depinde direct de atitudinea adulților… Și, la urma urmei, viața lor ar trebui să fie cea mai bună, parcă ruptă dintr-o poveste, nu-i așa? Așadar, să ne îndreptăm privirea către micuți, să promitem că îi vom proteja și să învățăm de la ei cum să zâmbim cu sinceritate!

Fetița mea dragă, astăzi este o sărbătoare specială, și mă grăbesc să te felicit Cu ocazia Zilei Protecției Copilului! Toți copiii au nevoie de protecție împotriva vremii rele sau a acțiunilor neglijente în timpul jocurilor. Și este de asemenea necesar să fim mereu pe strajă când vine vorba de starea noastră de spirit! Așadar, îți doresc să fii mereu într-o dispoziție veselă, să râzi mult și să fii activă. Fii o fată sănătoasă, inteligentă, cu multe talente, ascultă-ți părinții, ajută-i. Și nu uita să visezi și să urmărești dorințele tale – ele vor deveni realitate cu siguranță! Ție, îți doresc doar ce e mai bun!

Draga mea, frumoasa mea, prețioasa mea fetiță! Te felicit cu prilejul Zilei Protecției Copilului! Îți doresc bucurie, multe jucării frumoase, cărți interesante și jocuri distractive cu ocazia acestei sărbători. Fie ca deasupra ta să fie întotdeauna un cer albastru și pașnic, fie ca râsul tău fericit să răsune în jur, fie ca inimioara ta să bată cu emoție în așteptarea unor surprize plăcute și cadouri de poveste. Crește și iubește viața, bucură-te de tot ceea ce te înconjoară, să fii mereu sănătoasă și plină de energie!

Cu ocazia Zilei Protecției Copilului, te felicit, băiatul meu! Crește curajos, puternic, îndrăzneț și sănătos. Fie ca viața să îți fie mereu favorabilă și fie ca un înger cu aripi albe să te păzească întotdeauna pe drumul tău. Îți doresc realizări strălucitoare, surprize magice, prieteni buni, un studiu reușit și victorii creative. Fie ca soarele să îți zâmbească mereu într-un cer pașnic, fie ca cei dragi să te înconjoare cu iubire, căldură și grijă. Fericire pentru tine!

Cu prilejul Zilei Protecției Copilului, te felicit! Să știi că te poți baza întotdeauna pe oamenii dragi care te înconjoară: ei vor avea grijă și te vor ajuta când va fi greu. Să nu uiți că totul se face pentru binele tău, așa că fii atent și activ, ajută pe ceilalți și studiază bine. Fie ca viața ta să fie plină de veselie și de prieteni buni, plină de amintiri plăcute și de tot felul de delicatese. Copilăria este cea mai frumoasă perioadă, când multe dintre visurile și fanteziile tale devin realitate. Fie ca dorința ta cea mai de preț să se împlinească cu siguranță! Să fii sănătos și norocos!

Toți am fost odată copii, și chiar dacă o parte din amintiri s-au păstrat ca niște fotografii alb-negru, ne amintim cât de important este pentru un mic om să se simtă protejat, să știe că adulții îl înțeleg și nu îl consideră un năzdrăvan! Așadar, să ne întoarcem pentru o clipă în copilărie cu ocazia Zilei de Protecție a Copiilor, să ne amintim tot ce e important și, privindu-i pe tinerii noștri succesorii, să îi ajutăm să crească ca oameni fericiți!

Dragul nostru micuț, ești atât de minunat încât întreaga ta lume seamănă cu soarele și cu o floare. Dragii noștri copii, vă iubim nu doar în zile de sărbătoare, ci trăim cu voi în fiecare zi, avem grijă de voi și încercăm să vă protejăm de necazuri. Ne străduim să fim un bun exemplu pentru voi. Dragi copii, astăzi este sărbătoarea voastră. Vă dorim noroc, fericire, bucurie. Fie ca visurile voastre să se împlinească neapărat, fie ca cerul înstelat să fie mereu deasupra voastră. Fie ca în fiecare casă să răsune râsete vesele. Fie ca fiecare copil să simtă dragostea și grija adulților.

Nu există nimic mai important și mai valoros în lume decât copiii și copilăria. De aceea, astăzi, ca în fiecare an, sărbătorim Ziua Protecției Copiilor, ca să nu uităm acest lucru. Fie ca copiii noștri, florile vieții, să crească și să se întărească în fiecare zi, și apoi să ne conducă spre un viitor luminos.

Copilăria este lumea adevărată în care se petrece magia! Dar pentru a oferi copiilor o copilărie fericită, adulții trebuie să depună mult efort. Cu prilejul acestei minunate sărbători, Ziua Protecției Copilului, aș dori să îți urez fericire imensă, cât mai multe momente pozitive, veselie și sănătate!

Copiii sunt minunați și vulnerabili. Ei încă pot privi lumea ca pe o poveste mare și pot construi vise care trebuie să se împlinească cu siguranță! Așadar, lumea adulților ar trebui să devină mai bună și mai luminoasă, îngrijindu-se de copii și învățându-i să creadă în bine… Cu ocazia Zilei Protecției Copilului!

Dragi copii! Vă felicit cu ocazia Zilei Protecției Copilului. Asta nu înseamnă că vă iubim și avem grijă de voi doar o zi pe an. Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm oricând, să vă oferim un traseu demn în viață. Astăzi, însă, dorim să subliniem importanța voastră în viețile părinților și ale educatorilor, care vă dedică sufletul și speranțele lor. Să se împlinească toate visele pure și aspirațiile în întregime, iar noi suntem întotdeauna gata să vă susținem.

Cu ocazia Zilei Protecției Copilului, ar trebui să organizăm un serviciu de protecție a copiilor împotriva inamicilor înfricoșători: dulciuri delicioase, biscuiți și chipsuri, gadgeturi și microbi înfricoșători din reclame. Amintiți-vă că toate bolile provin din murdărie și incultură. La mulți ani! Pentru o copilărie fericită!

În această zi strălucitoare, îți doresc să experimentezi nu o singură dată fericirea de a fi părinte, cu toate avantajele și dezavantajele sale! Fie ca micuții să crească ascultători și deștepți, dacă o astfel de combinație este posibilă. Pentru că orice copil curios este neliniștit și egoist. Părinților, vă doresc răbdare angelică, înțelepciune socratică și resurse financiare în stilul Rothschild, pentru a putea îndeplini toate dorințele copiilor cu vârf și îndesat! Vă doresc mult succes în dificila sarcină de a crește minunățiile voastre și vă felicit cu prilejul Zilei Protecției Copilului!

Dragii mei prieteni! Vă felicit din toată inima cu prilejul Zilei Protecției Copilului. Aveți grijă de micuții noștri și protejați-i de diverse pericole. Fie ca soarele strălucitor să le lumineze întotdeauna drumul, iar stelele nopții să le lumineze fereastra, protejându-le visele dulci. Îmi doresc ca Dumnezeu să îi ajute să-și găsească propriul drum în viață.

Principalele trăsături ale unui om se formează în copilăria sa. Copiii, deși sunt foarte diferiți, toți trebuie să crească în siguranță și cu îngrijirea cuvenită, înconjurați de atenție și înțelegere… Astfel, odată deveniți adulți, ei vor păstra în inimile lor bucățele de copilărie și vor fi cu adevărat fericiți! Așadar, să fie ca această Zi a Protecției Copilului să devină punctul de plecare al noii noastre lumi, în care copiii sunt cel mai mare tezaur!

Astăzi, cu ocazia Zilei Protecției Copiilor, aș dori să felicit toți micuții locuitori ai planetei și să le doresc cât mai multe momente fericite și luminoase. Să fie mama și tata întotdeauna alături, să se gândească nu doar la următoarea mașinuță sau păpușă ca și cadou, ci și la un prieten viu – un frățior sau o surioară.

Copiii sunt viitorul nostru. Cui altcineva să îi revină sarcina de a salva planeta, de a zbura către stele, de a avea grijă de noi la bătrânețe și, în plus, doar de a trăi, de a visa, de a crea ceva frumos? Ziua Protecției Copiilor este un tribut adus celei mai importante datorii ale adulților, datoria de a avea grijă și de a proteja pe cei care sunt mai slabi, copiii! Așa că, să nu cunoască niciodată cruzimea și să ne vadă mereu ca pe cei mai buni prieteni ai lor!

Ziua Protecției Copiilor nu a fost creată la întâmplare. Avem nevoie de ea printre celelalte 364 de zile ale anului. Pentru că copiii sunt noi înșine în trecut, iar viitorul nostru se află în mâinile lor mici! Așadar, să le arătăm doar bunătate și grijă, să le oferim protecție împotriva tuturor necazurilor și înțelegere sinceră!

În această zi dorim foarte mult să felicităm pe cei mai dragi nouă, copiii noștri. Cu prilejul Zilei Protecției Copiilor, dragii noștri mici moștenitori! Promitem să vă protejăm. Să vă ferim de toate pericolele și nefericirile. Fie ca micile voastre inimi să bată mereu, spre bucuria noastră, a părinților voștri iubiți.

Vă îndemn să protejăm copiii noștri de pericol, rău și nenorociri. Chiar Dumnezeu ne-a lăsat această sarcină, numind această zi ca ziua de protecție a copiilor. Fie ca micile noastre flori ale vieții să nu cunoască nici durere, nici necaz. Fie ca viața să le ofere o multitudine de momente fericite și să își găsească întotdeauna locul în viață.

Astăzi a sosit o mare sărbătoare – Ziua de protecție a copiilor noștri. Hai să încântăm aceste creaturi minunate cu daruri dulci. Fie ca micuții noștri pofticioși să ne mulțumească, iar noi să ne bucurăm pentru ei. Fie ca ei să crească mari, sănătoși și să nu uite niciodată de noi.