Mesaje și urări de Crăciunului

25 decembrie 2020 (7 ianuarie 2021) – Crăciunul, Nașterea Domnului – cea mai importantă sărbătoare creștină. Felicitări și urări originale de «Crăciun» găsești pe portalul nostru.


Crăciunul

Fraţi creştini! Să sărbătorim împreună Nașterea Domnului Hristos și să repetăm ​​încă o dată sfatul său principal. Iisus a dorit ca fiecare dintre noi să urmeze calea corectă a iubirii și a virtuții, așa că haideți să ne ajutăm pe noi înșine în această sarcină dificilă. Sărbătoriți acest eveniment extraordinar cu familia, cu oamenii apropiați și dragi sufletului în spirit și gânduri bune. Crăciun Fericit!

Vă doresc ca această zi să fie magică, ca un basm. Armonie în casă, confort și atmosferă binecuvântată. Fie binecuvântată și liniștită mila lui Dumnezeu și să strălucească asupra voastră aceeași stea, care arată calea îngerilor. Credință puternică, dragoste și speranță care să nu se termine niciodată. Crăciun fericit!

A venit cea mai luminoasă, fericită și frumoasă sărbătoare – Nașterea Domnului Hristos. Felicităm toți creștinii și vă dorim dragoste și bunătate, bucurie și fericire, succes și noroc. Sănătate pentru dvs., familie și prieteni. Toate binecuvântările pământului. Fie ca visele și dorinţele să devină realitate. Crăciun fericit!

Felicitări cu această sărbătoare luminoasă – Crăciunul! Fie ca pacea, liniștea și bunătatea să domnească în viața ta! Fericire, noroc și succes pentru toată familia, prietenii și rudele. Crăciun fericit!

Când stelele de Crăciun strălucesc, pe cerul nopții, iar pânza pufoasă de zăpadă sclipeşte cu mii de scântei, lăsați un înger să coboare în fiecare casă și, cu un val al aripii sale, să aprindă un foc de confort familial, care va umple inimile cu căldură, pace și liniște. Îmi doresc ca noaptea de Crăciun să prezinte un basm frumos pentru toţi cei care cred în minuni. Crăciun fericit!

În această zi minunată, când Crăciunul este sărbătorit de fiecare familie, vreau să doresc ca odată cu apariția primei stele pe cerul serii, să se aprindă în fiecare inimă o lumină de dragoste, credință și speranță. Lăsați tot ce e rău să rămână în trecut, iar viitorul să fie luminos și curat.

În ziua de Crăciun, sufletul devine cald, inimile noastre sunt pline de bunătate, toţi așteaptă minuni, toată lumea vrea să devină mai bună, să ofere bunătate și dragoste celor sin jur. Lăsa-ţi viscolele să meargă în afara ferestrei, iar casele să fie confortabile și festive. Fie ca un basm să intre în casă în noaptea de Crăciun, visele cele mai dorite să se împlinească și viața va deveni mai bună și mai fericită.

Craciun Fericit! Îţi doresc ca totul să fie bine în viaţa ta, cei dragi să-ţi fie mereu alături și liniștea sufletească să nu te părăsească niciodată.

Nașterea Domnului! Ce zi minunată. Mă bucur să vă felicit cu această sărbătoare divină. Vă doresc multă sănătate, dragoste, armonie în familie și linişte sufletească. Crăciun Fericit!

Fie ca îngerii să te acopere ca zăpada cu zâmbetele prietenilor și celor dragi, Creatorul nostru să-ți ierte toţi pașii greșiți în ziua de Crăciun. Fie ca pacea și fericirea să intre în viața ta în această sărbătoare.