Transmite-ți sentimentele: Mesaje de 8 Martie pentru femeie

Exprimă-ți dragostea și recunoștința printr-un mesaj special de 8 Martie pentru femeia din viața ta.

Femeie:

Femeie
Dragostea mea! Astăzi îți ofer cele mai elegante flori și cele mai sincere urări, pentru că azi e Ziua Internațională a Femeii, ziua ta, ziua ta de sărbătoare! Cu mare plăcere te felicit, draga mea, și îți doresc tot ce e mai bun, mai minunat în această viață! Să ai fericirea ca un munte nesfârșit, iar iubirea să fie mai puternică decât oceanul. Felicitari cu ocazia sărbătorii, dragostea mea cea mai iubită!

Draga mea, astazi te felicit cu ocazia zilei internationale a femeilor! Vreau să-ți spun cât de mult însemni pentru mine și cât de mult te iubesc. Ești o femeie frumoasă, seducătoare, rafinată și pur și simplu minunată! Vei fi întotdeauna cea care îmi face inima să bată mai tare. Felicitarii, draga mea!

Salut! Sunt un SMS căruia i s-a încredințat sarcina de a te felicita cu ocazia zilei de 8 Martie și de a-ți transmite un număr nelimitat de săruturi dulci!

M-ai fermecat, mi-ai furat inima și sufletul – și nu regret că s-a întâmplat asta. Vrăjitoarea mea dragă, îți urez un La Mulți Ani cu ocazia zilei tale și îți doresc să nu-ți pierzi niciodată puterea ta magică!

Draga mea! Îți urez din toată inima La mulți ani cu ocazia celei mai magice zi de primăvară, 8 Martie! Sunt nesfârșit de recunoscător că exiști în viața mea. Să ne bucurăm de fericirea noastră care să devină tot mai strălucitoare în fiecare zi și să înflorești în ea ca o floare luxuriantă. Să te păzească iubirea mea oriunde ai fi.

Draga mea, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii îți adresez cele mai sincere felicitări! Să se îndeplinească toate visele tale, să ai mereu în ochi și în inimă focul pasiunii și să rămâi mereu o femeie extraordinară, frumoasă și grațioasă, care va impresiona toți cei din jurul tău timp de mulți, mulți ani!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, îți transmit urări de bine, draga mea! Sănătatea, fericirea și prosperitatea să îți fie alături mereu și să ai mereu lângă tine doar oameni dragi și apropiați! Tu ești cea mai bună dintre cele mai bune!

Draga mea, dulcea mea, cea mai iubită și mai sensibilă! Iubita mea! Tu ești oceanul meu de tandrețe și de plăcere! Tu ești femeia de la care prind viață și mă umplu de putere! Fiecare minut petrecut împreună cu tine este plin de o frumusețe paradisiacă! felicitări cu ocazia zilei tale, draga mea!

Draga mea, privirea ta aprinde flacăra din inima mea, vocea ta dulce mângâie sufletul și trezește amintiri înflăcărate. Fii mereu frumoasă și tânără, iar zâmbetul tău modest să cucerească pe toată lumea din jurul tău. Rămâi la fel de frumoasă, rafinată, fermecătoare și dorită. Știi că sunt nebun după tine, tu ești slăbiciunea mea. Te sărut fierbinte, de 8 Martie!

Draga mea! Tu ești lumina mea și raiul meu, sunt pregătit să întorc lumea pe dos doar ca să te văd fericită! Fii la fel de atrăgătoare, drăgălașă, seducătoare și fermecător de frumoasă! Un milion de flori cerești frumoase, mii de cuvinte calde, sute de daruri uimitoare – meriți mai mult decât atât! O viață lungă și fericită îți doresc!

Dragul meu îngeraș, cel mai drag om pentru mine! Îți doresc să primești în această zi de primăvară și bucurie o cantitate mare de cuvinte frumoase și cadouri dorite! Lumea să te bucure cu cadouri plăcute și surprize! Îți doresc să fii în centrul frumuseții și a emoțiilor pozitive! Fii cea mai frumoasă și cea mai fericită astăzi, draga mea!

Dragostea mea, te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii! Să știi că chiar și universul nu este la fel de imens ca dragostea mea pentru tine! Tu ești sufletul meu, fericirea mea și astăzi pentru tinesunt toate florile, toate cadourile, toată splendoarea lumii! Te felicit cu ocazia zilei de 8 Martie!

Iubita mea, te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, această minunată sărbătoare! Să vină la tine în același timp cu lumina soarelui și parfumul mimozelor aurii o atmosferă veselă și festivă! Să-ți ofere primăvara care vine o stare de bucurie și să te facă să te simți pozitivă! Să se îndeplinească tot ce îți dorești și visezi, să devină realitate cât mai curând posibil! Și toate culorile vieții să strălucească doar pentru tine!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii îți doresc din inimă să ai cea mai frumoasă și delicată sărbătoare! Îți doresc cele mai minunate lucruri, cele mai incredibile miracole și emoții pline de culoare! Fii mereu la înălțime și nu uita niciodată că ești cea mai bună! Fie ca totul să se îndeplinească așa cum îți dorești, iar soarele să îți lumineze calea mereu și să îți încălzească inima cu razele sale, iar toate florile lumii să îți ofere parfumul lor!

Steaua mea, în această zi, sărbătoare a tuturor femeilor, doresc să-ți urez toate cele bune, să fie viața ta precum un basm! Rămâi mereu aceeași femeie minunată, atât de frumoasă, grijulie și iubitoare. Sunt extrem de fericit că ai apărut în viața mea și că ești cea mai dragă și unică persoană pentru mine! Te felicit din toată inima cu ocazia zilei de 8 Martie și te iubesc foarte mult!

Draga mea, stăpâna inimii mele! Îți urez din suflet sărbătorirea acestei zile minunate al tuturor femeilor. Primește aceste cuvinte și sentimente călduroase, ele sunt absolut sincere! Crede-mă, în fiecare zi îi mulțumesc soartei pentru că mi-a oferit întâlnirea cu tine, muza mea! Îți doresc din tot sufletul să fii fericită, mereu cu o dispoziție excelentă, să zâmbești mai des și să știi că nu există pe lume nimeni mai bun decât tine!

Iubirea mea, îți urez din toată inima mea, cu toată afecțiunea, o frumoasă Zi Internațională a Femeii! Zâmbește mereu, căci ai un zâmbet minunat! Să-ți lumineze mereu fericirea în ochi! Să-ți aducă viața multe surprize plăcute, de sus până jos! Sărbătorește ziua de astăzi cu dragoste de tine și un spirit festiv înalt! Și nu uita niciodată cât de mult te iubesc!

Draga mea, în această Zi Internațională a Femeii îți urez cele mai calde felicitări! Sper ca drumul tău prin viață să fie presărat cu trandafiri roșii, cu zâmbete strălucitoare și să fii înconjurată de oameni minunați. Iubirea mea puternică te va proteja de orice neplăceri și dezamăgiri! Ești sursa mea de inspirație principală! Te iubesc mai mult decât viața, regina mea! Fii fericită în această zi frumoasă și mereu!

Prințesa mea frumoasă și fermecătoare, cu ocazia zilei de primăvară a femeilor îți doresc tot binele și frumusețea din lume. Fii mereu cea mai bună, cea mai tandră și cea mai frumoasă. Cu ocazia primăverii și sărbătorii de 8 Martie, vreau să-ți spun cât de mult te iubesc, draga mea!

Sărbătoarea de 8 martie să îți aducă o mare de flori, dragoste, tandrețe, inspirație, sentimentul de îndrăgostire și o atmosferă de poveste! Să fie o zi plină de evenimente plăcute și mult așteptate! Te felicit cu această ocazie și îți dăruiesc un sărut magic!

Nu-ți restrânge fericirea, amintește-ți că ești femeie. Asta îți permite multe, dar și te obligă la multe. Nu fi zgârcită în a dărui bucurie celor din jur! Felicitari cu ocazia zilei de 8 Martie!

Draga mea! Când m-am îndrăgostit de tine, am iubit și toate sărbătorile legate de tine. Te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Voi face tot posibilul că fiecare zi a ta să fie plină de admirație și dragoste. Mă uimești cu blândețea și feminitatea ta fără egal. Iubita mea, să strălucești mereu!

Te iubesc, draga mea. Și te felicit cu ocazia zilei de 8 Martie. Îmi doresc ca mereu să rămâi așa cum ești acum: frumoasă, veselă, jucăușă și plină de energie.

Draga mea! Cu ocazia zilei tuturor femeilor, îți doresc mereu să fii o bucată delicioasă de prăjitură, pe care să ai mereu pofta s-o mănânci cu plăcere!

Draga mea! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, îți trimit cele mai calde și sincere felicitări! Să fii mereu blândă, ca un soare tandru, și lasă-mă să mă încălzesc puțin în razele tale gingașe!

La Mulți Ani cu ocazia zilei de 8 Martie! Să-ți cucerșești toți bărbații cu frumusețea ta și să-i faci să cadă la picioarele tale cu mersul tău mândru. Îți doresc să fii mereu în centrul atenției, să te iubești și să fii iubită de cei dragi. Sper ca să afli secretul fericirii feminine. Să rămâi la fel de frumoasă și luxoasă, ca întotdeauna! Cu prospețime, libertate și ușurință.

Cu dragoste și devoțiune, sărbătoresc venirea primăverii și Ziua dedicată farmecului și frumuseții feminine alături de tine, iubita mea! Îți doresc să rămâi mereu fidelă țelurilor și valorilor tale, să fii fericită și încrezătoare în sine, să ai o mulțime de momente pline de bucurie și să întâlnești mereu evenimente plăcute și pozitive!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, îți transmit felicitările mele cu prima sărbătoare a primăverii! Sper ca sentimentul de fericire să nu îți părăsească inima niciodată și să se împlinească într-o zi!

Înconjurată de căldura primăverii și de frumusețea ta, completezi cu grație anotimpul. Fii liberă în suflet; fii fresh, precum luna aprilie, și minunată ca primul soare! La mulți ani de 8 Martie!

În această lume, totul se învârte în jurul iubirii și din cauza iubirii. Dar numai o femeie, numai tu poți să o dăruiești. La mulți ani de 8 Martie! Amintește-ți că fericirea ta este crucială pentru întreaga lume.

Îți urez din toată inima La Mulți Ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii! Îți doresc să zâmbești astăzi, să fii într-o stare de spirit de sărbătoare, să te odihnești și să nu te gândești la nicio grijă! Să fie o zi strălucitoare și bogată în felicitări și complimente! Sănătatea ta să crească, la fel ca soarele aurit ca mimoza, și să-ți aducă bucurie, energie și optimism! Te iubesc foarte mult!

Cea mai frumoasă dintre toate femeile. În această zi îți ofer un buchet minunat și cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 Martie. Dă voie corzilor sufletului tău delicat să cânte o melodie de dragoste, iar eu voi cânta primele acorduri prin atingerea buzelor mele. Lasă-ți sufletul, inima și ochii să ardă de fericire. Vreau să rămâi mereu așa: iubită de mine, delicată, sensibilă și frumoasă. Sunt sprijinul tău în viață, mergi alături de mine și să știi că nicio încercare nu ne poate despărți sau abate de pe calea noastră, calea iubirii eterne. Ia-mă de mână și simte această energie incredibilă a iubirii care va deveni un suport de nădejde pentru tine în viață. Iubita mea, să știi că atât timp cât sunt lângă tine, vei fi fericită, cel puțin voi face totul pentru asta.

Astăzi este ziua femeilor uimitoare, așadar trebuie să te felicit neapărat. Mulțumesc că ne încânți cu frumusețea ta și cu atitudinea ta pozitivă. La mulți ani de 8 Martie!

Draga mea, îți doresc sărbători fericite de 8 Martie! Tu îmi luminezi întotdeauna viața cu dragostea și tandrețea ta, ești cea mai grijulie și cea mai bună femeie din lume. Frumusețea ta este de neegalat, bunătatea ta nu are limite, ești drăguță și prietenoasă, ești perfectă. Voi repeta mereu asta pentru că ești doar a mea! Felicitări scumpa mea!

Draga mea femeie, floarea mea delicată, iubita mea, te felicit cu ocazia zilei de 8 Martie! Aceasta este o mare sărbătoare care marchează începutul primăverii, în care bărbații își pot arăta iubirea și aprecierea față de persoanele lor dragi, să-ți exprime iubirea și să-ți reamintească încă o dată cât de frumoasă ești!

Draga mea! Te felicit cu ocazia sărbătorii de 8 Martie! Îți doresc să ai o viață plină de culori strălucitoare nu numai astăzi, ci tot timpul! Îți doresc: Iubire, creativitate, întâlniri interesante, prietenie și dragoste! Sper să se îndeplinească totul în viața ta așa cum îți dorești!

Iubita mea, nu vreau să te felicit cu 8 Martie! Și nu te voi felicita cu Ziua Internațională a Femeii! Nu te felicit cu această sărbătoare! Pentru mine, ziua ta de sărbătoare este în fiecare zi a anului, timp de 365 de zile!

La mulți ani de 8 Martie! Asimilează energia acestei zile senzuale și păstreaz-o pentru mult timp. Să fii mereu deschisă spre bucuriile feminine, iar finanțele să curgă fără încetare, ajutându-te să îți îmbunătățești stima de sine și starea de spirit. Fi pozitivă și să nu fie suficiente vase pentru atâtea buchete primite, abia comparabile cu frumusețea ta.

În această zi însorită, doresc să te felicit cu ocazia zilei de 8 Martie! Împărtășește bucurie și căldură sufletească celor din jur. Sper ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Îți doresc multă fericire personală, sănătate, iubire și frumusețe!

La mulți ani de 8 Martie! Sper ca urechile tale să audă mereu complimente, ochii să strălucească de bucurie, mâinile să nu se desprindă din îmbrățișări, iar aerul să miroasă mereu a iubire. Pentru a avea o zi frumoasă, trebuie să o dorești și să o aștepți. Sper că această sărbătoare nu te va dezamăgi și va aduce o minunată diversitate în zilele obișnuite ale femeilor. Deschide-ți inima pentru bucurie!

Cu ocazia sărbătorii primăverii pline de dragoste și frumusețe, te felicit, draga mea! La mulți ani de 8 martie! Îți doresc energie, o dispoziție de primăvară, sănătate, daruri de sărbătoare, căldură și lumină solară, flori și întâlniri cu prietenii. Să zâmbești cu bucurie în această zi minunată și să îți îndeplinești cele mai ascunse dorințe. Să înflorești ca ghioceii primăverii, să te bucuri de lume, să fii veselă și mereu tânără!

Cu ocazia sărbătorii, draga mea, îți doresc să primești un buchet bine meritat de lalele strălucitoare! Sănătatea ta să fie mereu înconjurată de grija celor mai importanți oameni din viața ta și să fii întotdeauna încântată de surprize adorabile. Să îți cucerești partenerul de viață cu farmecul tău și să rămâi mereu de o frumusețe copleșitoare. Un astfel de cadou să ai în ziua femeii și în toate zilele care urmează!

Cu ocazia zilei de 8 Martie, îți doresc ca soarele să strălucească cu bucurie în ochii tăi. Sper că frumusețea și prospețimea ta vor face ca fiecare persoană pe care o întâlnești să se uite cu admirație la tine. Îți doresc ca propria ta reflecție în oglindă să te bucure întotdeauna la fel de mult ca și cum te uiți la ea. Sărbători fericite! Sper că fericirea se va aduna și va îndruma viața ta în direcția potrivită.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, îți doresc multă sănătate și frumusețe, din toată inima mea. Să ai o dispoziție minunată în această zi plină de lumină și căldură, să strălucești cu zâmbetul tău și să nu îți lipsească niciodată bucuria. Să primești complimente însorite, dragoste reciprocă, sentimente puternice, recunoaștere, inspirație, îndeplinirea dorințelor tale și victorii creatoare!

Ziua de astăzi este foarte simbolică, deoarece cifra 8 reprezintă semnul infinitului inversat, iar luna martie marchează trezirea la viață! Să iubești și să fii bună, răbdătoare și tandră fără limite, iar tu, asemenea unei grădini de primăvară, să înflorești din nou și din nou, bucurând lumea din jur cu feminitatea și frumusețea ta!

Felicitări tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie! Sper că dorințele voastre, chiar cele mai îndrăznețe și nebunești, să fie îndeplinite fără întârziere în această lună. Să vă inunde complimentele și felicitările în această zi, ca o ploaie de vară! Să fiți cea mai fericită, frumoasă, iubită și norocoasă femeie de pe planetă!

Tu ești frumoasă și impresionantă, irezistibilă și uimitoare! Te iubesc din tot sufletul, te strâng tare în brațe și îți doresc să fii la înălțime, să ai succes în carieră și în viața personală. Fii fermecătoare, norocoasă, plină de bucurii, fericire și de frumusețea unică a femeii. Îți urez un călduros 8 Martie, soarele meu!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, sărbătorită pe 8 martie, îți transmit urări de primăvară și de bucurie! Soarele strălucește deja afară, iar păsările se întorc din țările calde, umplând aerul cu cântecul lor melodios. Îți doresc ca și sufletul tău să fie plin de fericire în această zi de primăvară. Să fie trezirea naturii o sursă de inspirație și un nou început pentru realizarea tuturor planurilor și îndeplinirea tuturor dorințelor tale. Fii gingașă, tânără și frumoasă, nu doar la nivelul sufletului. Sărbătorire fericită a Zilei Femeii!

Dumnezeu însuși mi-a poruncit să te felicit astăzi de 8 martie! Îți doresc să nu pierzi niciodată credința, să ai mereu speranța în bine și să nu uiți niciodată că Dumnezeu nu te va lăsa niciodată în momentele grele! Să-ți fie îngerul mereu alături și să te protejeze cu aripile sale de orice griji și necazuri, iar în sufletul tău să fie mereu primăvară și bunătate!

Draga mea, iubită, cea mai delicată și unică, îți transmit cele mai calde felicitări de Ziua Minunată a Femeii! Să primești zâmbete de la primăvară, cele mai bune speranțe, să-ți împlinești cele mai dorite vise și aspirații. Toate florile de astăzi sunt doar pentru tine. La mulți ani de 8 Martie!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide