La mulți ani ANDREI! Mesaje, Urări, Felicitări


Iată încă o zi de naștere, ești matur deja și băiat serios. Andrei, te felicit cu sărbătoarea, și îți doresc toate visele tale să se împlinească, iar cadourile să fie exact acelea pe care ți le dorești. Fie ca toți apropiații tăi să sărbătorească frumos, iar această zi de naștere să o ții minte pentru mult timp înainte.

Andrei! Fie ca această zi de naștere să fie motiv pentru realizarea unui lucru nou, minunat. Fie ca această zi să vă dăruiască sentimentul semnificației pentru alții și posibilitatea pentru cei apropiați, de a vă spune, cât sunteți de important și scump pentru ei. Asta va fi mulțumirea pentru Dvs și posibilitatea de a le răspunde cu căldură sufletească și atenție.

Fie ca astăzi, înainte de somn, zâmbetul să rămână pe buzele tale. Îți vei aminti de fericirea zilei de azi, fețele dragi și cuvintele dorite. Din nou trăind bucuria de la cadourile și urările primite, du mai departe această atitudine cu entuziasm, pentru o nouă zi, o nouă dimineață și un nou an. Și atunci, le vei reuși pe toate. La mulți ani cu ziua de naștere Andrei!

Lucrător de neînlocuit, coleg drag, te felicităm din tot sufletul cu ocazia zilei tale de naștere. Îți dorim să rămâi la fel de vesel, bucuros de viață, optimist. Fie ca în viitor să se realizeze toate visele și gândurile tale. Respect, ascensiune și afirmare la serviciu. La mulți ani, Andrei!

Dragă Andrei! Chiar dacă viața poate fi dură uneori, tu să fii puternic. Să nu supraviețuiești, ci să trăiești, mergi doar înainte, prietenește cu norocul și strădui-te să prinzi pasărea fericirii tale! Sănătate de voinic să ai!

Andrei, îți dorim succes la serviciu, sănătate minunată și cât mai multe surprize plăcute de la viață. Să ai mereu cu ce să te mândrești chiar și 1-2 ori pe an, motiv pentru care ați putea și să te plângi. Să ai optimism în toate, confort și căldură acasă, prieteni mulți.

Andrei, te felicităm cu ocazia zilei de naștere, din numele întregului nostru colectiv! Cu sinceritate dorim să îți urăm în munca noastră defel ușoară, cât mai mulți bani, cât mai puține momente de tristețe. Viața întreagă să fie senină și colorată!

Andrei – ești un lucrător de neînlocuit! Îți dorim în ziua de naștere să rămâi la fel de bucuros de viață și încrezut în sine, să se realizeze toate visele tale. Fie ca toate începuturile tale să se soldeze cu succes, iar ideile noi niciodată să nu-ți părăsească mintea senină. Ascensiune în activitate și prosperitate, fericire și noroc!

Te felicit cu ocazia Zilei de naștere, bărbat minunat. Andrei, îți doresc fericire enormă, viață interesantă și senină, fie ca pe fața ta mereu să strălucească zâmbetul, iar în viață, toate să îți meargă așa cum e mai bine!

Astăzi avem o zi de sărbătoare – (…) ani în urmă a apărut pe lume un om minunat, cu numele Andrei! Îți dorim frumos și destoinic să obții scopurile puse și să tinzi spre mai bine, să fii o persoană deschisă și veselă, cât și un prieten fidel și adevărat!

Andrei! Fie ca inima mereu să se încălzească de la dragostea celor din jur, care nu își pot închipui viața fără tine. Fie ca ochii să lumineze, cînd te bucuri de frumusețea lumii. Și fie ca sufletul să cânte zilnic, pentru că atunci când te trezești, începe adevărata sărbătoare! Iar asta înseamnă, că ai 365 zile de naștere!

Andrei, îți doresc unicitate pentru ca emoțiile, evenimentele bune și sentimentele plăcute să se rânduiască asemeni unui caleidoscop colorat, să-ți dăruiască dispoziție minunată și să-ți facă viața interesantă!

Andrei, am atâta noroc, pentru că te-am întâlnit pe tine, dragul meu, iubitul și unicul băiat din întreaga planetă. Când ești alături, toate problemele îmi par mărunțișuri. Ești pilonul meu și speranța. Astăzi ai o sărbătoare minunată – ziua de naștere. Te felicit cu sinceritate, dragul meu și îți urez toate cele bune. Să fii însoțit mereu de speranță, credință și dragoste. Să întâlnești doar prieteni adevărați în calea ta. Pace, avuție și bunăstare să ai, scumpul meu.

Andrei! Să ai liniște în inimă! În suflet să fie luminos! Fie ca focușorul sufletului tău să atragă cât mai mulți oameni buni, iar pe cei răi să nu-i lase nici pe-aproape! Să ai prieteni buni în viață!

Andrei, la sosirea acestul moment plăcut și de succes, ziua ta de naștere, vreau să-ți amintesc, cât de pasional și la nesfârșit te iubesc. Tu ești cel mai important și bun om pentru mine, din întreaga lume. Fie ca visele și ideile tale să se împlinească. Fie ca viața ta lungă și fericită să fie precum o poveste, precum un vis!

Dragul meu, iubitul, adoratul Andrei, te felicit cu ziua ta de naștere, scumpul meu! Ești cea mai mare comoară din viața mea, ești cel mai scump din tot ce am! Ești respirația mea, viața, aerul, inspirația, puterea mea, inima mea, sufletul meu. Toate gândurile mele, sentimentele, emoțiile sunt pentru tine. Doar tu îmi faci inima să bată mai repede și doar pentru tine zâmbesc. Andrei, mulțumesc că exiști în viața mea. Îți mulțumesc pentru dragostea și gingășia, mângâierea și grija. Toată viața te voi iubi doar pe tine!

Andrei, te felicit cu ziua ta de naștere. Să ai un vis de aur. Îți doresc tinerețe sufletească, voință, putere a spiritului, nervi de fier, caracter puternic, bucurie lumească. Fii mereu tânăr și sănătos în trup și suflet.

Andrei! Fie ca această zi să devină pentru tine, plină de magie, aventuri și victorii personale. Doar ai devenit mai matur cu un an, asta înseamnă, că ești mai deștept, curajos și puternic! Știu sigur că ești un băiat talentat, care v-a obține multe în viitor. Pentru vârsta ta, ești neânfricat. Mereu te interesează ceva nou, interesant și captivant! Fie ca începând cu ziua de azi, toate visele tale vor începe a se realiza. Unul după altul, până nu se vor împlini toate. Dar există o condiție: trebuie să crezi cu toată ființa în faptul că se vor împlini, altfel nu v-a ieși nimic. Pentru că doar credința ne ajută în realizarea visurilor noastre. Ține minte acest lucru, și folosește-l în decursul vieții. Iar eu voi crede că vei crește un bărbat puternic, care va reuși totul! Și pentru care nu vor exista obstacole. Care va uimi pe toți cu noi și noi victorii. La mulți ani!

Felicitări cu ziua ta de naștere, bunul meu Andrei! Tu știi că ești cel mai bun, frumos, deștept, curajos, puternic, cel mai de încredere, darnic, fidel și cel mai iubit băiat din lume? Când mă privești și zâmbești, inima mea înțepenește și tremură. Eu mă topesc din dragostea ta, pe bune. Soarele meu, în această zi vreau să-ți dăruiesc toată fericirea din lume, tot succesul din univers. Fie ca inima ta mereu să fie veselă și niciodată nu fi trist! Doar tu ești eroul meu adevărat!

Sunt bucuroasă să îl felicit astăzi, pe cel mai cool băiat cu ocazia zilei de naștere! Și îți spun așa, Andrei. Eu nu am mai întâlnit personalități atât de minunate, interesante și luminoase, precum ești tu! Așa că ține minte acest lucru! Vreau, toate dorințele tale de astăzi să se realizeze în acest an! Ar fi bine să existe cât mai multe persoane ca tine, și lumea ar fi mai mult mai senină și călduroasă! Deci iată, primește urările mele și începe să te distrezi! Fie ca inima ta să nu știe ce este dezamăgirea și durerea! Iar sufletul să fie plin de bucurie mereu! La mulți ani!