Aniversare 4 ANI căsătorie - Mesaje de felicitare și Urări

Nunta de flori – sunt 4 ani de căsătorie. 4 Ani de căsătorie se mai numește și nunta de pânză. Nunta de flori nu este considerată un jubileu, dar are un statut de aniversare. În 4 ani soțul și soția s-au acomodat deja și sunt ca firele împletite într-o pânză. Nu este chiar atât de ușor să le desfaci.


Din suflet vă felicit cu aniversarea de 4 ani a casniciei voastre. Nunta de flori – data care arată ce înseamnă dragostea adevărată și puterea iubirii voastre. Vă doresc cer senin și vise comune. Dragilor, ați parcurs o cale îndeajuns ca să demonstrați că sunteți o familie trainică, vă doresc ca și în continuare să fie totul perfect iar cu fiecare an ce trece dragostea voastră să devină tot mai puternică.

Felicitări pereche frumoasă, care 4 ani în urmă să luat de mână și au creat o familie minunată. Vă doresc ca viața să vă aducă doar placere, dragostea voastră să rămână mereu tânără și la fel de adevărată. Fiecare zi petrecută împreună să devină o dovadă a stimei și iubirii voastre fără limite. Felicitări cu aniversarea!

Vă felicit cu nunta de flori! Cu succes ați trecut toate încercările ultimilor 4 ani, împreună ați avut parte de momente fericite și vă-ți susținut in clipele mai grele – ați acumulat experiență. Ați învățat să vă înțelegeți unul pe celălalt. Vă doresc tot ce este mai bun! Fie ca în familia voastră mereu să existe înșelegere și ajutor reciproc. Fiți fericiți!

Ați trăit împreună deja 4 ani, vă felicit cu ocazia acestui eveniment frumos – nunta de flori. Vă doresc și în continuare să păstrați sănătatea familiei voastre, să fie o familie trainică în care domină fericirea și înțelegerea. Să înfloriți asemeni florilor – frumos și colorat, să atingeți fericirea și să vă iubiți cât mai mult.

Vă felicit cu a 4-a aniversare a căsătoriei voastre – nunta de flori. Fie ca fericirea voastră să aibă culorile curcubeului și aroma florilor, sentimentele voastre să rămână la fel de sincere și profunde, dragostea voastră să devină mai puternică cu fiecare zi ce trece. În familie să domine liniștea și înțelegerea. Fiți fericiți pentru mulți ani!

Astăzi sărbătoriți nunta de flori. Florile sunt simbolul dragostei. De aceea vă dorim ca familia voastră să fie cât mai unită si fericită pe an ce trece. Păstrați-vă dragostea și fidelitatea unul pentru celălalt. Fie ca iubirea voastră să fie curată și înfloritoare asemeni florilor, iar viață plină de culori! Felicitări cu aniversarea!

Să tot crezi, deja 4 ani au trecut din acea zi plină de emoții plăcute, când voi ați devenit soț și soție, un tot întreg – o familie. În această zi împortantă pentru familia voastră, vreau să vă doresc o iubire amețitoare pe care neapărat o ve-ți păstra până la sfârșitul vieții, armonie, răbdare, susținere și înțelegere, deoarece anume acestea sunt componentele unei familii fericite. Nu încetați să vă bucurați unul pe altul. Dăruiți-vă noi emoții și clipe fericite. Păstrați și demonstrați mereu acel sentiment datorită căruia va-ți unit inimile!