Aniversare 25 ANI căsătorie - Mesaje de felicitare și Urări


Felicitări cu prilejul aniversării nunții de argint! De-a lungul timpului, ați devenit un tot întreg, v-ați cunoscut pe deplin și ați învățat totul despre voi! Vă doresc multă iubire, fericire, împlinire și voie bună! Să vă bucurați unul de altul la infinit! La mulți ani!

Argintul este un metal nobil, rezistent, maleabil și foarte apreciat, exact ca și relația voastră! Vă felicităm cu prilejul aniversării nunții de argint! Vă dorim să aveți parte de tot ce vă doriți, să trăiți așa cum visați seară de seară și să vă înconjurați cu tot ce-i mai bun. Fiți mereu un sprijin unul pentru altul și bucurați-vă din plin! La mulți ani!

Ce minunat este să trăiești o viață alături de un om pe care îl iubești! Vă felicit cu ocazia primilor 25 de ani de căsnicie! Vă doresc să măriți și să împuterniciți legătura voastră pe an ce trece, să vă umpleți casa de armonie și bunăstare, și să mergeți de mână spre noi scopuri! Fie ca acest argint al relației voastre, să aducă un nou suflu relației voastre, iar voi să ajungeți cu fericire și la aniversarea nunții de aur! La mulți ani!

Fie ca flacăra iubirii voastre să ardă neîncetat, fie ca pasiunea și dragostea dintre voi să devină tot mai puternică! Vă felicit cu ocazia celor 25 de ani de căsătorie împliniți! Fie ca viața voastră să fie netedă și lucioasă ca argintul, iar relația voastră constructivă și specială! Iubiți-vă și fiți fericiți. La mulți ani!

Aniversarea voastră de azi este o dovadă că iubirea adevărată nu se teme de ani, ci din contra, înflorește odată cu trecerea timpului! Sunteți un exemplu de familie, familie în care domină dragostea, respectul, voia bună și fericirea supremă! Vă doresc să fie așa mereu! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia aniversării nunții de argint! Atât de repede au zburat primii 25 de ani de viață comună! Vă doresc ca greutățile și provocările prin care ați trecut să rămână în amintire ca niște momente care v-au ajutat să ajungeți aici și să vă bucurați de ceea ce sunteți azi! Fie ca iubirea voastră să fie infinită și indestructibilă, fie ca viața să vă surprindă frumos în fiecare zi și să vă aducă plăcere necontenită! La mulți ani!

Iată că au zburat și primii 25 de ani de căsnicie, iar astăzi sărbătoriți nunta de argint! Căsnicia voastră devine din ce în ce mai frumoasă și rezistentă, datorită clipelor deosebite prin care ați trecut! Vă doresc ca amintirile să vă aducă mereu zâmbetul pe buze, iar anii ce vin să fie și mai prosperi pentru voi! La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de argint! Marșul de nuntă a răsunat acum 25 de ani, dar fie ca amintirea lui să vă provoace și acum emoții! Nunta de argint vă prinde mai maturi, experimentați și cu anumite trăiri în spate, fapt pentru care vă doresc ca ceea ce ați agonisit până acum, să vă fie de bun augur în viitor. La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de argint! Vă doresc ca familia voastră să fie mereu atât de frumoasă, luminoasă, sinceră și adevărată! Vă doresc multă sănătate, împlinire, iubire, armonie și oportunități generoase! Fie ca dragostea ce v-o purtați să aducă noroc și împlinire în viața de zi cu zi! La mulți ani!

Fie ca cei 25 de ani de căsnicie pe care îi aveți să fie încă un motiv în plus ca să vă spuneți cât de mult vă iubiți! Vă doresc să fiți mereu fericiți, împliniți și dornici unul de altul! Fie ca viața să vă fie plină de evenimente luminoase și dragi sufletului! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de argint! Fie ca această aniversare să aducă multă iubire și fericire în relația voastră! Să aveți parte de multe momente frumoase, experiențe de neuitat și realizări colosale în doi! Să fiți mereu un umăr de sprijin unul pentru altul! La mulți ani!

Sincere urări de bine cu prilejul aniversării nunții de argint! 25 de ani de căsnicie este un indicator puternic al iubirii voastre! Vă doresc să vă fiți alături pentru totdeauna, să vă iubiți din ce în ce mai tare și să vă scrieți propria poveste de fericire! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de argint! Vă doresc să aveți parte de o viață confortabilă, relaxantă, plină de realizări și vise împlinite! Fie ca victoriile obținute să vă aducă multă fericire și împlinire, iar viața să vă fie asemeni unei corăbii care plutește în oceanul amintirilor prețioase! La mulți ani!

Aveți o medalie de argint binemeritată pentru această familie care s-a născut acum 25 de ani! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de argint! Vă doresc încă mulți, mulți ani de iubire, fericire și pasiune! Fiți alături unul de altul și susțineți-vă în toate! La mulți ani!

25 de ani de căsnicie este un început frumos și un indicator puternic al iubirii voastre! Felicitări! Sunteți de admirat, iar faptul că timp de 25 de ani ați trecut prin bune și rele, și ați rămas împreună, spune multe despre voi! Vă doresc ca anii ce vin să fie și mai frumoși și mai prosperi pentru voi! La mulți ani!