Aniversare 20 ANI căsătorie - Mesaje de felicitare și Urări


Nunta de porțelan este un jubileu emoționant și foarte prețios! Vă felicit cu prilejul aniversării acestuia și vă doresc să fiți mereu atât de iubitori, frumoși și sinceri unul cu altul! Fie ca nodurile iubirii voastre să nu fie dezlegate niciodată, iar viața să vă fie fermecătoare și aromată! La mulți ani binecuvântați!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan! Sunteți de 20 de ani împreună, iar ăsta e un indicator frumos al relației voastre! Vă doresc să păstrați cu grijă relația voastră, să o alimentați cu multă dragoste și pasiune! Fie ca iubirea ce vă unește să prindă nuanțe ușor argintii, perlate și numaidecât aurite! La mulți ani!

Sincere urări de bine cu prilejul aniversării nunții de porțelan! Vă doresc ca familia voastră să fie mereu prosperă, binecuvântată, armonioasă și lipsită de griji! Fie ca iubirea și fericirea să fie cuvinte cheie în relația voastră, iar evenimentele frumoase să vă însenineze viața! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării a 20 de ani de căsnicie! Sunteți la fel de tineri și frumoși ca și-n ziua în care v-ați unit soarta! Vă doresc ca iubirea mereu să trăiască în sufletele voastre și să vă ofere bucurie și fericire nepământească! Vă doresc să vedeți unul în altul sprijin și susținere, să știți să vă ascultați și să vă auziți! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan! Fie ca viața voastră comună să fie de zeci de ori mai frumoasă ca acest obiect fin! Vă dorim multă iubire, fericire, sănătate, noroc și prosperitate! Fie ca dorințele voastre să se realizeze și să aducă multă împlinire în sufletele voastre! La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan și a primilor 20 de ani de căsnicie! Fie ca iubirea ce v-o purtați să fie din ce în ce mai puternică și să crească an de an! Fie ca emoțiile pozitive și fericirea supremă pe care o simțiți să nu dispară niciodată, ci să fie mereu alături de voi! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan! De 20 de ani aveți grijă unul de altul și de legătură frumoasă și prețioasă dintre voi! Nu ați lăsat-o nicicând să devină mai slabă și vulnerabilă, ci din contra, ați hrănit-o cu multă dragoste și vorbe dulci! Vă dorim să înfloriți, să vă bucurați de voi și să trăiți fericiți încă zeci de ani! La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan – 20 ani de viață împreună! Fie ca viața să vă fie plină de iubire, fericire, împlinire, amintiri prețioase și experiențe de neuitat! Porțelanul amintește că iubirea este fragilă și trebuie protejată de către ambii. Fiți fericiți și aveți mereu grijă unul de altul! La mulți ani!

Vă felicit cu prilejul acestei aniversări magice, dragii mei! Nunta de porțelan este o realizare nemaipomenită a voastră! Vă doresc să aveți parte de tot ce-i mai bun, să vă bucurați de timpul petrecut împreună, să trăiți în bunăstare și confort maxim și să mergeți mână de mână spre visele voastre. La mulți ani!

Dragii mei, felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan! Au trecut tocmai 20 de ani de la căsătoria voastră și în timpul acesta v-ați consolidat relația și iubirea! Vă doresc ca viața să vă fie luminoasă, frumoasă și plină de evenimente speciale! La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan! Vă doresc să aveți parte de multe momente frumoase, evenimente de neuitat și experiențe nemaipomenite! Aveți grijă de ceea ce ați construit timp de 20 de ani și stabiliți-vă noi scopuri pe care să le dobândiți cu ușurință! La mulți ani!

Sunteți împreună de 20 de ani și această aniversare nu poate să nu trezească admirație și mult respect! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan! Vă doresc ca fericirea și iubirea pe care o purtați în sufletele voastre să devină tot mai specială cu fiecare an ce trece. Vă doresc fericire și sănătate!

Sunteți împreună de tocmai 20 de ani! Ce minunat este acest fapt! În tot acest timp, ați reușit să vă cunoașteți, ați trecut prin momente frumoase, dar și prin greutăți, fapt care v-a unit și mai mult! Vă doresc să păstrați aceste emoții calde în suflet și fie ca armonia și bunăstarea să domnească mereu în casa voastră. La mulți ani!

Iată că a sosit și această zi! Felicitări cu prilejul aniversării a 20 ani de căsnicie! Vă doresc să trăiți în fericire și armonie deplină, să aveți grijă de iubirea ce v-o purtați și să vă priviți mereu cu aceeași tandrețe! Fie ca paharul vieții voastre să fie plin de bucurie și realizări, de inspirație și evenimente frumoase! La mulți ani!

Dragii noștri, sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de porțelan! 20 de ani în urmă v-ați oficializat relația și v-ați jurat iubire veșnică! Astăzi, vă văd la fel de înflăcărați și dornici unul de altul, fapt care mă bucură enorm! Vă doresc să fiți mereu un exemplu de cuplu în care domină tandrețea, respectul și dragostea! Fie ca zilele să vă fie senine și pline de noutăți bune. La mulți ani!