Aniversare 19 ANI căsătorie - Mesaje de felicitare și Urări


Sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de rodie! De-a lungul a 19 ani de căsnicie, ați trecut prin atâtea și v-ați convins cu adevărat că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Vă doresc să păstrați și să aveți grijă de această iubire miraculoasă dintre voi. La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării nunții de rodie! Fie ca bucuria să vă fie infinită, fie ca dragostea ce v-o purtați să fie ca un exemplu pentru ceilalți. Să trăiți mereu în bunăstare și fie ca nimic să nu ruineze armonia dintre voi. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de rodie! Vă doresc să vă amintiți mereu cu drag de primii pași pe care i-ați făcut împreună! Fie ca dragostea ce vă unește să fie infinită și adevărată! La mulți ani și numai bine în toate!

19 ani de căsnicie este o realizare frumoasă și deosebită! Din toată inima, vă felicit și vă urez tot binele din lume! Să fiți mereu împreună, să vă auziți, să vă ascultați, să vă iubiți și să fiți un tot întreg. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de rodie! În 19 ani de căsnicie ați construit o frumoasă poveste de dragoste! Vă doresc să păstrați pentru totdeauna această poveste și să fiți mândri de voi! Se spune că rodia semnifică iubire și pasiune, iar asta vă doresc să nu vă lipsească nicicând. La mulți ani!