Aniversare 14 ANI căsătorie - Mesaje de felicitare și Urări


Felicitări cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie! Nu sunteți la început de cale, dar mai aveți încă mulți ani de trăit împreună! Vă doresc să-i trăiți în armonie, înțelegere deplină, iubire și un infinit de pasiune! După 14 ani, totul abia începe!

Dragii noștri, felicitări cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie! Ați trecut cu brio peste toate provocările vieții, ați știut să vă ascultați și să vă auziți, fapte datorită cărora sunteți astăzi aici. Vă doresc ca iubirea dintre voi să devină tot mai puternică și intensă, iar respectul ce vi-l purtați să nu fie distrus niciodată. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia aniversării nunții de fildeș! Fie ca viața voastră de cuplu să fie deosebită, înzestrată cu momente plăcute și experiențe de vis! Să trăiți mereu în bucurie și veselie, să vă fiți alături necondiționat și să aveți parte de tot ce-i mai bun! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul aniversării nunții de fildeș! 14 ani de viață i-ați petrecut împreună, ați trecut și prin bune și prin rele, și oricum ați rămas alături unul de altul! Vă doresc ca experiența obținută în tot acest timp, să vă ajute să rămâneți împreună minim până la sfârșitul vieții! La mulți ani!