Aniversare 11 ANI căsătorie - Mesaje de felicitare și Urări


Din inimă vă felicit pentru această realizare a voastră – 11 ani de căsnicie! Fie ca nodurile iubirii voastre să fie strâns legate și rezistente în pofida oricăror circumstanțe! Să trăiți în iubire și armonie o viață întreagă! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia aniversării a 11 ani de căsnicie! Vă doresc ca iubirea dintre voi să devină tot mai frumoasă și puternică, iar fericirea să fie mereu alături de voi! Fie ca armonia și bunăstarea să domine în casa voastră! La mulți ani împliniți și plini de tandrețe!

Vă felicit din toată inima cu ocazia aniversării nunții de oțel! 11 ani trăiți cot la cot semnifică foarte multe! Vă doresc să trăiți încă minim 111 ani unul alături de altul, să vă iubiți constant și să vă sprijiniți în toate pornirile voastre! La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării a 11 ani de căsnicie! Vă doresc multă iubire, armonie, pace și prosperitate! Să savurați fiecare clipă trăită împreună, să vă încărcați cu energie unul de la altul și să vă bucurați din plin de această viață! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul celei de-a 11-a aniversare a nunții voastre! Vă doresc o viață comună înfloritoare, senină și aromată! Să aveți parte de realizări comune și multe momente excepționale în 2! Să aveți grijă unul de altul și să vă oferiți tot ce aveți mai bun! La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul aniversării a 11 ani de la căsătorie! Vă doresc ca relația voastră să fie la fel de puternică și rezistentă ca oțelul! Fie ca iubirea, armonia, bunăstarea să domnească în familia voastră! Să vă simțiți mereu bine unul alături de altul și să fiți mereu dornici de revederea voastră! Vă cuprind și vă doresc tot binele din lume!

Felicitări cu ocazia aniversării a celor 11 ani de căsnicie! Este atât de frumos faptul că ați reușit să vă păstrați această tandrețe în priviri! Vă doresc ca iubirea dintre voi să nu cunoască limite, ci din contra, să fie tot mai intensă și adevărată pe an ce trece. Vă urez să simțiți mereu că ați făcut alegerea corectă. La mulți ani fericiți!

Dragii mei, vă felicit cu prilejul aniversării nunții de oțel! Timp de 11 ani, ați trecut prin atâtea momente frumoase și experiențe intense, încât acum sunteți siguri că sunteți făcuți unul pentru celălalt! Vă doresc să vă fiți aproape în toate, să vă dedicați unul altuia și să savurați orice zi petrecută împreună! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia celor 11 ani de căsnicie! Nunta voastră a fost excepțională, viața voastră comună de până acum a fost desprinsă ca dintr-un vis! Vă doresc multă iubire și armonie în continuare! Fie ca punctele forte ale cuplului vostru să devină și mai puternice, iar punctele slabe ale relației, să vă călească și să vă ofere înțelepciunea necesară pentru a deveni și mai buni împreună!