Aniversare 1 AN căsătorie - Mesaje de felicitare și Urări

Există multe aniversări ale căsătoriei. Și una dintre ele este nunta de hârtie. Nunta de hârtie este considerată a fi primul an de căsătorie. Această aniversare a primit acest nume ca un semn că hârtia este foarte fragilă și trebuie să te porți cu ea cu mare grijă ca să nu se rupă. Așa cum trebuie să se poarte proaspeții căsătoriți, pentru ca relația lor să treacă primul prag și … testul timpului.


S-au păstrat în memorie primele zile ale întâlnirilor voastre, sărutările și îmbrățișările, ziua nunții când ați devenit soț și soție. A trecut un an, relația voastră a trecut o etapă serioasă și intră acum în traiectoria dreaptă a vieții de familie. Ați reușit să înțelegeți elementele de bază ale vieții de familie și să simțiți toată plăcerea unei înțelegeri impecabile unu cu altul. Iubiți-vă, apreciați-vă și aveți grijă de voi înșivă și nu lăsați dificultățile vieții să vă complice viața!

Primul an de căsătorie al unei noi familii, cum a fost la voi? Nu credeți că cel mai dificil sau poate cel mai plin de iubire. Principalul lucru este că a fost! Și iată prima voastră aniversare! Sunteți împreună, ceea ce înseamnă că vor urma multe, multe lucruri diferite. Dar să aveți întotdeauna puterea și înțelepciunea de a depăși împreună orice probleme și de a vă iubi ca în ziua nunții!

În această zi fericită și cea mai strălucitoare din viața voastră și în ziua primei voastre aniversări a căsătoriei, aș dori să vă doresc dragoste inepuizabilă, credință unul în celălalt! Să nu vă stea nimic în cale, calea care s-a format grație legăturii voastre și întăririi iubirii! Fie ca neîncrederea, ura și alte calități rele ale acestei lumi să nu se găsească niciodată în casa voastră! Fie ca dragostea voastră să devină din ce în ce mai puternică în fiecare zi, mai frumoasă și deosebită!

Felicitări cu această zi, memorabilă, cu prima aniversare a căsătoriei voastre – Nunta de Hârtie! Primul an de căsătorie a trecut neobservat pentru tvoi, în viața de zi cu zi colorată, curiozitatea unuia pentru altul și dragostea pasională. Fie ca toți anii următori ai vieții de familie să vă ofere înțelepciune și experiență, astfel încât să vă felicităm din nou pentru noi aniversări! Vă dorim multă fericire și prosperitate!

1 an împreună, nunta de Hârtie. Pe de o parte, este prea devreme pentru a face concluzii, dar pe de altă parte, sunt tocmai 365 de zile de viață împreună, ca un cuplu iubitor. Într-un an, poți învăța multe și chiar să fii dezamăgit de ceva. Dar vă vedem împreună și fericiți. Fie ca atmosfera de bucurie și lumină să nu vă părăsească și să domnească între pereții casei voastre pentru totdeauna.

Felicitări pentru primul an de viață de familie! Un an este atât de puțin, dar totodată și atât de lung. Primele uragane s-au stins, primele compromisuri au fost găsite. A fost întristare dar a fost și bucurie. Deci, anul acesta să fie începutul unei povești minunate care se va întinde pe parcursul a zeci de ani. Credeți unul în celălalt, oferiți-vă fericire și încredere, inspirați și susțineți-vă reciproc. Nu uitați niciodată că dragostea este o comoară care merită păstrată pentru toată viața.

Felicitări pentru prima aniversare a căsătoriei voastre! Fie ca acest eveniment minunat să vă unească și mai mult sufletele! Vă doresc să nu pierdeți sentimentul de a fi îndrăgostit, să vă prețuiți reciproc și să mergeți împreună prin viață!

Acum un an, toți strigau „amar”, ați fost întâlniți cu pâine și sare de la biroul stării civile. Felicitări pentru aniversarea de 1 an a căsătoriei voastre, vă dorim fericire, bucurie. Vă doresc iubirea să fie reciprocă și puternică. Să vă dați căldură unul altuia și mergeți împreună până la nunta de aur.

Parcă mai ieri am sărbătorit nunta voastă, florile și zâmbetele au împodobit ziua nunții și a trecut un an întreg de la acea zi. Fie ca voi să trăiți mulți, mulți ani împreună, și ca acești ani să fie încălziți de căldura iubirii, respectul reciproc și înțelegere! Lăsați vatra familiei să ardă frumos, strălucitor și să vă încălzească până la o vârstă înaintată!

Vă felicit, dragilor, pentru nunta de Hârtie, prima aniversare a familiei voastre. Ați făcut o treabă excelentă în primul an, și vă doresc să continuați să mergeți încrezător și frumos prin viață, vă doresc să nu vă întoarceți niciodată cu spatele la sufletul pereche și să păstrați mereu focul iubirii în inimile voastre.

Felicitări cu prima voastră aniversare! Nunta de Hârtie Vă dorim descoperiri uimitoare și o viață plină de dragoste! Fie ca căsnicia voastră să aibă și mai mult succes cu fiecare an ce trece! Oferiți-vă reciproc bucurie și plăcere, pasiune și tandrețe, grijă și sprijin!

A fost pus începutul unei vieți de familie lungă și fericită, cu care vă felicităm. Anul acesta, cu siguranță, a fost unul luminos, colorat, pestriț, neted și plin de emoții. Vă doresc să continue la fel. Iubiți-vă, apreciați-vă, respectați și aveți grijă unul de celălalt Vă dorim sănătate, răbdare și mărirea familiei cât mai des.

Felicitări pentru prima voastră aniversare! Familia are un an! Este încă un copil, dar deja stă în picioare, face primii pași și știe unde să meargă! Vă doresc să vă împiedicați mai rar în viață și, dacă se întâmplă acest lucru, să vă ajutați și să vă încurajați reciproc! Vă doresc să creșteți și să vă dezvoltați împreună! Și fiți împreună mulți mulți ani!

Dragi soți! Ați trăit împreună 1 an minunat și vă pregătiți să întâlniți un alt an, nu mai puțin fericit. Vă dorim o sănătate excelentă, cei mai frumoși și mai inteligenți copii, o creștere personală, financiară constantă și cele mai bune emoții din viața de familie. Fie ca unitatea, dragostea, fericirea și tinerețea spirituală eternă să trăiască în casa voastră, ca și cei mai adevărați, iubiți membri ai familiei.

A trecut un an de când ați intrat într-o relație de familie iubitoare și v-ați legat într-o uniune a dragostei. Un sentiment emoționant de soț și soție, iubire fragilă și romantică. Fie ca călătoria voastră să fie lungă și fericită. Protejați-vă casa și învață să depășiti conflictele pentru a sărbători toate misterele dragostei voastre.

Ați trecut testul puterii căsătoriei voastre, trăind împreună primul an. Fie ca răbdarea să se reînnoiască în viitor, încrederea să crească și iubirea să devină tot mai puternică. Fie ca Nunta de Hârtie să se dezvolte ușor într-una aurie, schimbându-se an de an și oferindu-vă emoții incredibile. Și după primul an, să existe decenii pline de dragostea voastră.

Draga mea jumătate, astăzi sărbătorim prima noastră aniversare a căsătoriei. Sunt sincer mândru de noi, deoarece am reușit să trăim un an în idilă și armonie absolută. Știu că anul acesta nu va fi ultimul, deoarece mai sunt mulți ani fericiți înainte, dar anul acesta va fi cel mai important, deoarece este fundamentul familiei noastre. Astăzi, vreau să ne doresc nouă – răbdare, dragoste și înțelegere nestinsă.