Mesaje emoționante de LA MULȚI ANI pentru Soț!

De ziua ta de naștere, îți doresc clipe luminoase, iubitul meu soț, să apară un ocean de iubire, îți dăruiesc împlinirea tuturor viselor și dorințelor. Te voi ruga să vorbești cu mine despre toate lucrurile împortante, în toate te voi susține, nu te voi supăra niciodată. Îți doresc să întinerești, nici o clipă neregretând trecutul. Îți doresc să crezi, să visezi și să iubești, să-mi vorbești de sentimente. Fie ca viața ta să fie plină de fericire, noroc și bunătate!

Îți doresc ție, celui mai minunat soț din lume, niciodată să nu ai îndoieli, să nu te indispui pentru nimicuri. Îți doresc ca toți cei din jur să te iubească și să-ți ierte toate lacunele și neînțelegerile, iar uneori și dispoziția rea. Fiecare zi și oră îți doresc să ții minte, cât de mult te iubesc, te prețuiesc și te respect. De ziua ta de naștere mă grăbesc să-ți doresc numai întâlniri plăcute!

Cu admirație, scumpul meu, îți doresc ca mereu alături de tine să fie bucuria, încrederea și iubirea! Îți doresc ca toate problemele ca prin minune să se rezolve! Îți doresc cinstit și ferm, dragul meu soț, să mergi prin viață și să nu atragi atenția la întâmplări absurde! Fie ca tot ce este în această lume multicoloră, să fie doar pentru tine, toate miracolele din lume să se întâmple pentru tine! Iar soția ta mereu să-ți fie alături!

Scumpul meu soț! Astăzi este ziua ta de naștere, astăzi ai devenit mai în vârstă cu un an. Fie ca norocul mereu să te însoțească, să-ți fie un prieten adevărat. Fie ca stelele tale călăuzitoare să fie credința, speranța și dragostea. Fie ca ele să te ajute în realizarea celor mai mari și importante scopuri.

La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc o mare de bucurii, bani cât mai mulți și sănătate. Într-un cuvânt, să fie totul bine. Sănătate de voinic, dragoste nebună, prieteni de încredere și testați în timp, atât la greutați cât și la petreceri.

Fie ca inima mereu să încălzească dragostea oamenilor, care te înconjoară, care nu-și pot imagina viața fără tine. Fie ca ochii să-ți lumineze, când te bucuri de frumusețea lumii. Fie ca sufletul să-ți cânte în fiecare zi, deoarece când te trezești, se începe o adevărată sărbătoare! Iar aceasta înseamnă, că zile de naștere ai 365!

Îți doresc să ai senzația zborului, chiar și în viața de zi cu zi, să nu te părăsească, să-ți permită să te ridici peste problemele mici, peste griji și nevoi, să zbori deasupra Pămîntului liber și ușor!

Fie ca de ziua de naștere, sunetul clopotelor cerești să se reverse peste tine: sănătate puternică și frumusețe sufletească, dragoste nepământească și adevărată fericire omenească. La mulți ani!

Vreau să-ți doresc de ziua ta de naștere, să te adresezi la medic numai după impresii plăcute. Îți doresc, casa ta să fie plină, neapărat cu bucurie, pace, liniște, căldură de ziua ta de naștere. În această zi minunată, iubitul meu soț, îți doresc autoritate asupra oamenilor, de asemenea să fii sănătos, fericit și cinstit.

Am vrut să-ți doresc, iubitul meu soț, toate bucuriile, toate impresiile plăcute din lume, niciodată să nu fii trist. Fie ca toți oamenii din această lume tumultoasă să-ți devină prieteni. Îți doresc să obții în viață multe, îți doresc să ai o carieră amețitoare, dar totodată să rămâi un om minunat. Îți doresc respectul celor apropiați, dragi, prieteni, colaboratori. La Mulți Ani!

Îți doresc să simți spijinul Domnului în fiecare lucru, în fiecare pas din viață, în fiecare suflare! Fie ca sursa dumnezească să fie în fiecare început. Să nu ai capăt credinței tale și aceasta o să-ți dăruiască încredere în fiecare zi, speranță spre un final frumos al vieții și posibilitatea de a trăi cinstit și fericit!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, prințul meu, cel mai drag, minunat, iubit om! Mulțumesc pentru ochii tăi, care mă privesc cu dragoste, pentru gingășia mâinilor și bunătatea inimii, pentru minutele scumpe fără sfârșit petrecute împreună! Ești cel mai drag om din lume!Te voi iubi mereu!

Dorința mea nu este greu de ghicit: o veșnicie împreună și mai puține neplăceri. Pe noi ne conduce norocul, altfel nu pot explica puterea relațiilor noastre.

Scumpule, iubitule, când m-am căsătorit cu tine, deja știam că ești cel mai bun din lume! Și în fiecare zi demonstrai aceasta prin faptele tale, astfel niciodată nu mi-ai oferit ocazie pentru îndoieli. Îți mulțumesc pentru dragoste, căldură și grijă. Te iubesc!

Iubitul meu soț! A sosit dimineața zilei tale de naștere și sunt prima care te felicită! Am fericirea să fiu cel mai apropiat om din viața ta, cel mai bun început al zilei – este să mă trezesc alături de tine, cel mai bun sfârșit al serii – să adorm în brațele tale. La mulți ani, cel mai scump om, fii tot atât de minunat și fericit încă o întreagă veșnicie.

În această zi deosebită, ziua ta de naştere, iubitule, îți doresc sănătate și să trăieşti fără să îmbătrânești, să ai parte de cât mai multe bucurii, mai puțină tristeţe, iar necazurile să te ocolească. Fii întotdeauna fericit, nu fi niciodată trist, ci mereu cu o dispoziție bună încât să poți trăi până la o sută de ani. La mulţi ani!

Cu ocazia zilei tale de naştere, îţi doresc să mergi la medic doar pentru impresii plăcute. Îţi doresc casa ta să fie plină doar de bucurie, pace, confort și căldură. În această zi minunată, iubitul meu soț, îți doresc putere asupra oamenilor, îți doresc să fii o persoană sănătoasă, fericită și onestă. La mulţi ani!

La mulți ani, iubitul meu soț! Îți doresc multă sănătate, fie ca toate visele să se împlinească, iar tot ce începi să se termine cu succes, pentru a putea începe ceva nou cât mai curând. Ţine minte că ai întotdeauna pe cine să te bazezi. Îţi doresc să realizezi tot ce ţi-ai pus în gând.

Îți voi oferi, iubitul meu soț, tot ce e mai frumos în lume, cele mai luminoase sentimente şi cele mai dulci senzații. Fie ca tot ce ţi-ai pus în gând să realizezi în cel mai bun mod, iar toate obstacolele și zidurile să se prăbușească ca o casă de cărți. Lasă dușmanii tăi să plângă, iar prietenii fideli să se bucure, anticipând victoria asupra nedreptății și răului. Soțul meu iubit, fie ca toate dorințele tale prețuite să se împlinească. La mulţi ani!