Felicitări cu prilejul naștererii bebelușului. Să-i dea Dumnezeu bunăstare în viață, îngerul să-l conducă pe calea bunătății și a bucuriei. Îți doresc pace în familie și să te bucuri de sentimentul frumos de a fi părinte. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia nașterii acestui copil frumos. Din toată inima vreau să vă doresc să creșteți și să educați un copil vesel și fericit. Fie ca dragostea voastră părintească să fie asemeni unei lumini puternice ce-i vor lumina viața copilului în orice situație. Vă doresc sănătăte întregii familii și zâmbete pe fețele voastre.

Vă felicit cu mult drag. În viața voastră s-a întâmplat cu adevărat un miracol. Din suflet îi doresc bebelușului o copilărie calmă fără capricii, o copilărie fericită, fără dezamăgiri și o viață minunată, cu zâmbete și dragoste nesfârșită din partea rudelor. Fie ca copilul vostru să crească și să se bucure de fiecare zi.

Felicitări pentru nașterea acestui bebeluș minunat. Îi doresc copilului să râdă tare și să trăiască fericit, fie ca în familie să existe întotdeauna armonie și înțelegere, voi ca părinți să transformați lumea copilului într-un basm. În schimb, să primiți sărutări și îmbrățișări dulci din partea acestui pui de om.

Felicitări cu prilejul nașterii bebelușului. Îi doresc copilului tău să crească și să se dezvolte sănătos, să zâmbească mai des și să se bucure de viață. Voi, părinții să fiți întotdeauna sprijin pentru copil. Tatăl să fie ministrul finanțelor, culturii și sportului din familia lui, mama să fie ministrul educației și sănătății, iar copilul un popor fericit, pentru binele căruia vor depune eforturi miniștrii.

Te invit să-mi fii alături la sărbătoarea organizată cu ocazia zilei mele de naștere, care va avea loc pe __. __. __ la __: __ la _________________. Să celebrăm împreună această zi importantă, în cercul de prieteni și rude pe care le iubesc. Fie ca această zi să rămână în memorie pentru totdeauna!